Connect with us


Administrație

Nici măcar un miliard de lei vechi! Vezi câți bani a alocat Consiliul Local pentru activitățile sportive din anul 2013

Publicat

în

timis rally 2013 inspectie tehnica sigiliu salonul auto europa lugojeanul 2013 11 aprilie (4)Sportul lugojean se află în impas total, după ce mai multe probleme au fost depistate de către conducătorii cluburilor din oraș. Dacă în ceea ce privește echipa de volei, primarul Francisc Boldea a asigurat fanii și pe jucătoare că totul va fi bine, la fotbal lucrurile nu sunt așa de roz, chiar dacă echipa antrenată de Remus Steop rămâne în liga a treia, după ce a terminat pe locul 8 în seria a patra a ligii 3.

PMP

Deși aici vorbim de sume mari pe care primăria le-a alocat pentru cele două cluburi sportive, nu același lucru îl putem spune despre restul activităților care vor avea loc în acest an la Lugoj sau care să implice lugojeni în domeniul sportiv.

USR

Astfel, nici măcar un miliard de lei vechi nu a fost alocat de către Consiliu Local pentru activitatea sportivă. Din totalul de 98300 de lei, cea mai importantă sumă, de 25000, a fost alocată pentru Raliul Timișului, care a avut loc în luna aprilie la Lugoj, cu superspeciala care s-a desfășurat în orașul nostru. Pe locul doi se clasează premierea sportivilor de la finele anului, eveniment pentru care s-au alocat 24000 de lei.

A treia cea mai costisitoare competiție sportivă este cea de pescuit staționar din Campionatul Mondial de Pescuit pe Cluburi, pentru care Consiliul Local a plătit 15000 de lei și la care echipa lugojeană se va deplasa până în Italia, la Veneția, între 2 și 9 iunie.

Alte sume importante au fost alocate la Cupa „Ana Lugojana”, 13000 de lei, la competiția de tenis de masă pentru handicapați, 2000 de lei sau la Grand Prix Lugoj 2013, competiția de automobilism și carting, 2000 de lei. Bugetul total alocat pentru activitățile sportive este de 178400 de lei, dintre care 30900 au fost solicitați de la Consiliul Județean Timiș, 98300 de la Consiliul Local Lugoj, iar restul sumei din alte surse, sponsori și donații.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite