Connect with us

Sport

Micuţii gimnaşti ai Lugojului s-au întors cu zeci de medalii de la Campionatul Naţional Şcolar

Publicat

în

Micuții gimnaşti de la CSȘ Lugoj au oferit din nou o lecție de gimnastică la Campionatul Național Școlar ce a avut la finalul săptămânii la Buzău. Gimnaștii pregătiți de profesorii Adrian Meleancă, Ioan Bulacu, Aurel Muntean și Alexandru Panait au reușit să câștige nu mai puțin de 32 de medalii la competiția națională, unde au fost deplasați 11 sportivi.

RETIM

Pe podium au urcat 9 sportivi la diferite categorii de vârstă. Aceștia și-au adjudecat 17 medalii de aur, 9 medalii de argint și 6 medalii de bronz. Echipa de juniori III, nivel I, formată din Flavian Bolkis, Denis Mureșan, Zeno Kiss și David Ene a câștigat titlul național pe echipe la prima participare la o competiție oficială importantă.

Denis Mureșan a mai ocupat locul I la sol, inele, paralele și individual compus și locul al II-lea la bară. Flavian Bolkis a luat locul I la bară și locul al II-lea la cal, inele paralele și individual compus. Zeno Kiss și-a adjudecat medalia de argint la sol și a ocupat locul al III-lea la inele și bară, iar Ene David s-a clasat pe locul al III-lea la sărituri și paralele.

În cadrul catrgoriei juniori III, nivel II, Raul Standolariu a câștigat medalia de bronz la sărituri. Următoarea categorie de vârstă, juniori II, nivel III a avut de asemenea reprezentanți pe podium din partea Lugojului. Norbert Marcu a obținut medalia de aur la cal cu mânere, inele, sărituri, bară și individual compus, argintul la sol, iar Răzvan Mikloș a ocupat locul  al III-lea la inele. Un alt premiant al Lugojului a fost Rafael Szabo, care la juniori I a câștigat medalia de aur la inele. La seniori, Lorenzo Pecie a luat aurul la individual compus, sol, inele, sărituri, paralele și locul al II-lea la cal cu mânere și bară.

Micuţii gimnaşti lugojeni au concurat cu peste 100 de adversari

“A fost un concurs foarte dificil. Am participat cu 11 sportivi și zic eu că ne-am descurcat foarte bine, cucerind un număr de 32 de medalii. Au fost peste 100 de participanți la acest concurs. Sunt în general mândru de toți sportivii pe care i-am deplasat. Cred că toți s-au comportat foarte bine și sunt foarte bucuros că cei mai mici, fiind la primul lor concurs, au reușit să câștige titlul național pe echipe și au luat un număr de 17 medalii din 22 posibile”, a declarant Adrian Meleanc[, profesor la CSȘ Lugoj.

“Avem prilej de mare mândrie că am obținut și anul acesta, în postură de pensionar performanțe deosebite. Mă bucur că nu mi-au scăzut abilitățile antrenor. Am format încă un campion național, pe Denis Mureșan, care a câștigat cinci medalii de aur șii pe David Ene care a câștigat titlul cu echipa la juniori III și un bronz la sărituri și unul la paralele”, a continuat Ioan Bulacu, profesor la CSȘ Lugoj.

De menționat este faptul că trei dintre profesorii lugojeni, Adrian Meleancă, Aurel Muntean și Alexandru Panait au luat parte la această întrecere și în calitate de arbitrii. Următoarea competiție la care gimnaștii vor participa va fi Memorialul Tit Liviu Isar care va avea loc în 5 mai la Lugoj, unde sunt așteptați zeci de sportivi de la cinci cluburi din țară.

 

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Primăria așteaptă cereri de finanțare de la asociațiile și cluburile sportive din oraș

Publicat

în

Asociațiile și cluburile sportive din Lugoj au posibilitatea să ceară bani de la Consiliul Local Municipal. Dosarul de finanțare trebuie depus până în data 1 februarie.

RETIM

„Pentru finanțarea nerambursabilă a acțiunilor sportive ale cluburilor și asociațiilor sportive în anul 2021, în conformitate cu Regulamentul finanțărilor nerambursabile acordate de la bugetul local al Municipiului Lugoj, pentru activitatea sportivă, în baza Legii nr. 350/2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, aprobat prin HCL nr. 224 /21.12.2017, structurile sportive vor depune până în data de 01.02.2021, dosarul cu documentele prevăzute în art.13 – 15 din Regulamentul precizat mai sus, privind criteriile și condițiile de eligibilitate pentru structurile sportive, respectiv Anexele 1.1, 1.2., 1.3., 1.4, 1.5 și 1.6., precum și Anexele 2.1.,2.2., 2.3. și 2.4. la Contractul de finanțare, Anexa 3 – Contract de tivitate sportivă, dacă este cazul și Anexa 4 – Centralizator acțiuni sportive.”.

Toate anexele și documentele necesare le puteți găsi pe siteul Primăriei (aici)

Citiţi mai departe

Sport

CSM Lugoj, eliminată din competiția europeană de către THY Turkish Airlines Istanbul

Publicat

în

FOTO captură Facebook /Club Voleibol JAV Olímpico Las Palmas

Echipa de CSM Lugoj a fost eliminată ieri, 16 decembrie, din Challenge Cup, fiind învinsă de formaţia THY Turkish Airlines Istanbul, scor 3-0, în meciul pentru calificarea în sferurile de finală ale competiţiei.

RETIM

Meciul s-a desfășurat în Las Palmas de Gran Canaria, la ora locală 17, ora 19 a României.

Citiţi mai departe

Actualitate

Încă un sportiv al Lugojului a primit titlu de Maestru al Sportului

Publicat

în

FOTO Facebook/Lugoj Volei

Căpitanul echipei de volei, Diana Balintoni, a primit săptămâna trecută titlul de Maestru al Sportului, ca urmare a rezultatelor obţinute pe plan internaţional în volei. Pe lângă excelentele rezultate la nivel de echipă naţională, cu care a câştigat Liga de Argint, fiind declarată şi MVP-ul competiţiei, au contat şi reuşitele de la cluburile unde a activat, cap de afiş fiind câştigarea Challenge Cup cu CSM Bucureşti, în 2016.

RETIM

Diana Lorena Balintoni are 32 de ani, născută fiind pe 19 aprilie 1988, joacă pe postul de coordonator, cu numărul 4 pe tricou. A fost descoperită de profesorul Ioan Cioloca la CSŞ Lugoj şi lucrat mai apoi cu mai mulţi antrenori, însă cel care a ajutat la formarea acesteia a fost profesorul Dan Jitaru.
”Acest titlu a venit ca o răsplată supremă în urma muncii şi a timpului dedicate acestui sport. Noi sportivii, şi asta puţină lume o înţelege, sacrificăm foarte multe lucruri pentru a atinge performanţa, de la copilărie, la sănătate sau viaţă personală. Atunci când primeşti o asemenea veste, îţi dai seama că tot ce ai făcut ai făcut bine şi ai atât de multă satisfacţie că parcă sunt anulate toate greutăţile prin care ai trecut”, a spus Diana.

Acordarea titlurilor de “Maestru emerit al sportului”, “ Maestru al sportului” și“Antrenor emerit” se face la propunerea federațiilor sportive naționale către Ministerul Tineretului și Sportului și se acordă sportivilor și antrenorilor români care au obținut rezultate deosebite în competițiile naționale și internaționale oficiale.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite