Reprezentanții Loteriei au anunțat că aplicația a fost dezvoltată intern, utilizând resurse proprii, și introduce trei funcționalități:

RETIM

1. Plata premiilor de până la 100 de lei direct în contul bancar al câștigătorului.
2. Opțiunea de a juca scheme reduse și variante combinate.
3. Posibilitatea de autentificare prin aplicația ROeID.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

REPER LUGOJ

„Aplicaţia este dezvoltată in-house, prin resurse proprii, şi pune în premieră la dispoziţia jucătorilor online trei noi funcţionalităţi: plata premiilor în valoare de până la 100 de lei inclusiv, direct în contul bancar, posibilitatea de a juca scheme reduse şi variante combinate şi, nu în ultimul rând, posibilitatea autentificării prin intermediul aplicaţiei ROeID”, a transmis Loteria Română.

Biletele pentru aceste jocuri populare, inclusiv Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, pot fi achiziționate cu ușurință și în siguranță din aplicație, în orice moment.

Autoliv angajează!

Platforma bilete.loto.ro va fi accesibilă non-stop, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Ea va oferi jucătorilor oportunitatea de a juca în mod sigur și în mediul online, inclusiv scheme reduse predefinite și variante combinate.

Interfața este prietenoasă și intuitivă, furnizând informații actualizate despre jocuri și premii disponibile, promit reprezentanții Loteriei Române.

„Loteria Română face un nou pas către digitalizare, transparenţă şi accesibilitate, prin lansarea platformei proprii de joc online, bilete.loto.ro. Lansarea platformei web-based vine la mai puţin de un an de când am făcut disponibile online, prin platforme partenere, cele mai populare şi îndrăgite jocuri organizate de companie.

Următorul obiectiv este lansarea şi a aplicaţiei native a Loteriei Române, la dezvoltarea căreia se lucrează în prezent”, a transmis Ionuţ-Valeriu Andrei, Director General al Loteriei Române.