Connect with us

Sport

Încă două transferuri pentru CSM Lugoj. Două jucătoare experimentate se lătură echipei

Publicat

în

Încă două transferuri anunțate de către CSM Lugoj, pentru echipa de volei.După ce la sfârșitul săptămânii trecute echipa s-a întârit cu două jucătoare pentru poziția de coordonator, anunță întăriri pentru zona de centru.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„CSM Lugoj a adus două jucătoare valoroase și experimentate, ambele cu evoluții în naționalele țărilor de origine, Tanija Sredic pentru Serbia și Andreea Petra pentru România. Andreea Gemănariu Petra, are 27 de ani, 1,91 m (Atac 2,85 m; Blocaj – 2,70 m) fostă componentă a lotului C.S.M. Lugoj în două sezoane, revine de la CS Medgidia și a mai jucat la Sibiu, Tg. Mureș și Agroland Timișoara. Tanja Sredic, are 29 de ani, 1,87 m (Atac 2,98; Blocaj 2,85 m), vine de la Partizan Belgrad, după ce în carieră a mai evoluat la Spartak Subotica, Muszynianka (Polonia), Wiesbaden (Germania), și în România la C.S.M. Târgoviște”, anunță oficialii CSM.

vodafone angajează

Cele două se alătură componentelor care au rămas de sezonul trecut, jucătoarea din Serbia, Katarina Canak și talentata junioară de la CSȘ Lugoj, Andra Badiu Savu.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Un tânăr fotbalist lugojean este convocat la Naționala României

Publicat

în

Convocare la lotul național U16 pentru tânărul ERIK PETRU EGETO, născut 08.04.2006, legitimat la CSS Lugoj din 2015. Egeto joacă pe postul de portar și este antrenat de către prof. Simion Moatăr si prof. Claudiu Jivulescu.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„Este un sportiv disciplinat, harnic, dornic sa facă performanță și este unul dintre liderii generației lui. Are calități fizice și tehnice necesare postului de portar. În procesul de selecție pentru lotul național, care s-a întins pe o perioada de 15 luni, a fost mereu remarcat și a fost căpitan de echipa la selecționata județului Timiș”, a declarat profesorul Simion Moatăr, despre sportivul pe care îl pregătește.

vodafone angajează

Echipa națională a României U16 va efectua un stagiu de pregătire, în perioada 28 iulie-6 august 2021. Reunirea lotului are loc în 28 iulie, la Buftea. Erick-Petru Egeto este bucuros că a fost convocat și se află printre cei mai buni fotbaliști din țară, la categoria sa de vârstă. „E prima convocare. Cred că va fi o provocare pentru mine, dar totul va fi bine. Eu sunt pregătit și voi face față. Le mulțumesc antrenorilor care m-au pregătit până acum și sper să-i fac să se mândrească cu mine”, a spus tânărul fotbalist.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Jucătorul va trebui să facă un test COVID, în data de 25 iulie, iar dacă rezultatul va fi negativ, în 28 iulie, se va prezenta la lot.

Citiţi mai departe

Sport

Două jucătoare valoroase, transferate pentru lotul de volei al CSM Lugoj

Publicat

în

CSM Lugoj anunță primele transferuri. Două jucătoare valoroase se vor alătura lotului lugojean.
„Noul sezon competițional aduce schimbări majore în lotul CSM Lugoj, iar primele jucătoare pe care vi le prezentăm sunt cele care evoluează pe postul de coordonator. Pentru această poziție se vor duela două jucătoare valoroase, bulgăroaica Petya Barakova și românca Lorena Ciocian.
Petya Barakova are 27 de ani, 1,80 m, (Atac – 2,71; Blocaj – 2,83) vine din Champions League, unde a evoluat cu campioana Bulgariei, Maritsa Plovdiv. Este componentă a naționalei Bulgariei, cu care ieri a câștigat trofeul Golden League, cu ea în teren. A mai evoluat în Elveția (la Volero Zurich), în Polonia (la Developres Rzeszow), în Franța (pentru Le Cannet), dar și la Volei Alba Blaj, cu care a jucat finala Champions League.
Lorena Ciocian are 28 de ani, 1,88 m, (Atac – 2,93; Blocaj – 2,83) revine la C.S.M. Lugoj, unde a evoluat spectaculos în sezonul 2016/2017. A mai evoluat în România la Medicina Tg. Mureș, Unic Piatra Neamț, C.S.M. Târgoviște și la Știința Bacău. Fostă componentă a echipei naționale în competiții oficiale, Lorena revine la Lugoj pentru a… reveni în echipa națională”, este anunțul oficial al CSM Lugoj.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

vodafone angajează

Citiţi mai departe

Sport

S-a întregit lotul echipei de volei din Lugoj. Au plecat șapte jucătoare, vin opt

Publicat

în

CSM Lugoj anunță că a făcut lotul echipei de volei a fost definitivat. Reprezentanții clubului lugojean spun că de sptămâna viitoare vor putea să prezinte și cele opt transferuri pe care le-au realizat pentru club.
„Lotul echipei noastre pentru sezonul 2021 – 2022 a fost definitivat, iar pentru început se cuvine să le mulțumim jucătoarelor care au ales să continue alături de noi. Așadar le veți revedea și anul viitor pe Katarina Canak, centru, 1,86 m, Georgiana Popa, secund, 1,81 m, Andra Badiu Savu, centru, 1,85 m, Adriana Rotaru, libero și Patricia Bărbulescu, libero.
Staff-ul echipei noastre a rămas același, Ugljesa Segrt, antrenor principal, Dragan Grbic, antrenor secund, Vasile Canea, preparator fizic și Mircea Roșu, statistician. De săptămâna viitoare vă vom prezenta cele opt jucătoare noi, patru românce, trei sârboaice și o bulgăroaică, transferurile CSM Lugoj pentru viitorul sezon competițional”, anunță reprezentanții CSM.
Lugojul a pierdut șapte jucătoare, inclusiv pe căpitanul  echipei, înainte de începutul acestui sezon.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

vodafone angajează

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj pierde șapte jucătoare

Publicat

în

CSM Lugoj a anunțat că un număr de șapte jucătoare nu vor mai face din lotul echipei de volei de sezonul viitor. Printre acestea se află, inclusiv căpitanul echipei Diana Balintoni.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„CSM Lugoj ține să le mulțumească jucătoarelor care au făcut parte din lotul echipei și care nu vor mai continua în sezonul viitor alături de noi: Diana Balintoni, Bianca Albăstroiu, Milena Koprivica, Tamara Ignjic, Anastasija Sekulic, Maria Zelenovic și Nina Kocic. Alături de acestea, CSM Lugoj a reușit un nou sezon excelent, încheiat cu o calificare în Challenge Cev Cup, unde clubul nostru a finalizat deja formalitățile de înscriere. Mulțumim pentru tot efortul depus și succes la viitoarele echipe! Detalii despre noutățile din lot vor fi publicate în săptămânile ce urmează, iar așteptarea va fi pe măsură și va merita! Forza CSM Lugoj!”,a fost anunțul CSM.

vodafone angajează

 

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite