Connect with us


Sport

Ilie Rotariu a bătut palma cu CSM Lugoj şi va antrena echipa de fotbal

Publicat

în

Frații Ilie și Iosif Rotariu au venit la Lugoj, la sediul CSM, pentru a pune la punct noi aspecte în ceea ce privește colaborarea cu clubul lugojean. Ilie Rotariu și-a dat acceptul pentru a prelua funcția de antrenor al echiei de fotbal, iar semnarea contractului se va face vineri, 13 iulie.

PMP

Ilie Rotariu preia echipa cu gânduri mari. Nu a ascuns faptul că își dorește promovarea în cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc.

USR

“Mă bucur foarte mult că mă reîntorc la Lugoj pentru a treia oară. Înseamnă că a fost o colaborare benefică în celelalte două mandate și am răspuns afirmativ din primul moment când am fost contat de domnul președinte Maier.  Cunosc foarte bine baza sportivă, majoritatea jucătorilor de aici din Lugoj și cred că voi face o treabă poate mai bună decât am făcut în mandatul trecut. Încă nu am stabilit obiectivul, dar din experiențele trecutului știu că lumea din Lugoj este pretențioasă și sper ca dacă nu obținem promovarea, să fim acolo în primele patru- cinci locuri”, a declarat Ilie Rotariu, viitorul antrenor al echipei de fotbal CSM Lugoj.

Iosif Rotariu, pe post de consultant

Ilie Rotariu a precizat că își dorește să facă anumite transferuri, având în vedere că lotul echipei lugojene s-a subțiat considerabil în această vară. De asemenea, antrenor secund al echipei va fi Eugen Miculescu, întrucât Claudiu Jivulescu, antrenorul secund de până acum a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu clubul lugojean. Antrenor cu portarii va fi Sorin Micșa. De asemenea și Iosif Rotariu, fratele antrenorului de la CSM va fi un sprijin pentru echipă, în sensul că a aceptat să colaboreze cu CSM Lugoj și să fie un consultant pentru Ilie Rotariu.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Un lugojean a câștigat 6 medalii la naționale și este printre cei mai buni gimnaști ai României

Publicat

în

PMP

Sportul merge mai departe, ce-i drept cu unele impedimente, chiar și în anul pandemiei. O dovedește un tânăr din Lugoj care s-a impus la mai toate probele la care a participat, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică ce au avut loc în această perioadă la Ploiești.

USR

Tânărul gimnast Norbert Marcu a reușit să își adjudece 6 medalii, în ciuda vârstei fragede pe care o are și a anului 2020 deloc propice pentru orice fel de performanțe. Norbi a arătat competitorilor că nimic nu îl poate opri, nici măcar o pandemie care a paralizat lumea. Tânărul legitimat la CSS Lugoj, parte din lotul de juniori al României, a reușit să câștige aurul la individual compus, proba cea mai importantă, dar și la cal cu mânere și paralele. 

A câștigat argintul de trei ori, la sărituri, inele și bară fixă, ratând podiumul la sol la diferență mică. Cu cele 6 medalii câștigate, Norbert este pe cale să devină cel mai bun gimnast al României.

Citiţi mai departe

Sport

Primul pas pentru salvarea CSM Lugoj. 600 de mii de lei de la bugetul local pentru achitarea datoriilor

Publicat

în

FOTO Lugoj Volei/Facebook

Consilierii locali au aprobat, ieri, propunerea executivului lugojean de alocare a 600 de mii de lei pentru Clubul Sportiv Municipal, care a acumulat ani de zile datorii, din cauza că nu a primit suficienți bani pentru plata tuturor cheltuielilor.

PMP

Marius Maier, șeful CSM Lugoj, a transmis primarului și consilierilor locali un referat prin care solicita aceste sumă, necesară pentru continuarea activității. Suma a fost aprobată și în zilele următoare va intra în contul clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj, învinsă de COVID. Pierde două meciuri cu 0-3

Publicat

în

FOTO Facebook/CSM LUGOJ

CSM Lugoj a anunțat că nu se mai deplasează la turneul de la Galați, după ce mai multe jucătoare au fost infectate cu coronavirus. Lugojencele aveau programate două meciuri, cu CSU Belor și CSM Târgoviște.

PMP

„Astăzi trebuia să ne deplasăm la Galați, pentru a participa la turneul cu numărul doi din cadrul turului campionatului național feminin de volei, alături de CSU Belor și CSM Târgoviște. Din păcate un adversar invizibil ne-a scos din joc și ne ține în izolare pentru următoarele 14 zile. Avem 9 jucătoare infectate cu Covid 19, astfel că este imposibil să deplasăm un lot valid de minim șase jucătoare la acest turneu. Important este însă ca fetele noastre să se facă bine, să treacă peste acestă boală și apoi să revină pe teren. Faptul că vom pierde cele două jocuri cu 0 – 3 contează doar pentru statistică. Așteptăm să ne revină zâmbetul pe buze!”, arată oficialii clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite