Connect with us


Administrație

Gropi și iar gropi pe străzile din Lugoj: Romanilor, Padeșului și T. Vladimirescu, „surori” cu C. Wallisch

Publicat

în

gropi foto lugoj c wallisch tudor vladimirescu romanilor padesului lugojeanul 2013 (2)În urma articolului publicat de Lugojeanul despre scrisoarea primită pe adresa de email a redacției, în care ni se sesizau gropile de pe strada C. Wallisch, pe pagina noastră de Facebook a început o discuție între cititorii, care ne-au semnalat că situația nu este una foarte bună nici pe alte străzi din oraș. Astfel, reporterii noștri s-au deplasat astăzi pe strada Romanilor, unde asfaltul a pușcat înainte de a se usca, mai apoi pe T. Vladimirescu, unde o jumătate de stradă arată ca ulițele de la Măguri după ploaie, iar în final pe Padeșului, pictată cu gropi, gropițe și șanțuri, toate acestea fiind străzi semnalate de cititorii noștri, care s-au plâns că gropile de pe aceste străzi sunt multe și adânci, făcând traversarea cu mașina pe acestea un adevărat calvar.

PMP

Situația străzilor prezentate în imaginile de mai jos este îngrijorătoare, având în vedere că practic asfaltul nici nu a apucat să se usuce pe unele dintre ele, până să apară gropile. Imaginile vorbesc de la sine, cea mai gravă situație fiind pe strada Romanilor, unde adâncimea unei gropi este de 8 centimetri, aceasta reprezentând un adevărat pericol pentru șoferii care nu știu de prezența craterelor din șosea, dar și pentru cei cu mașinile joase, cum este cazul cititorului care ne-a semnalat inițial situația de pe C. Wallisch.

USR

Facem apel la administrația locală pentru a interveni pe străzile cu probleme, care necesită reparații urgente.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite