Connect with us

Sport

Gimnast din Lugoj, umilit la lotul național. Scandal imens în gimnastica românească

Publicat

în

ProSport.ro dezvăluie într-un articol amplu umilințele la care ar fi fost supus, de către doi dintre colegi, unul dintre componenții lotului național de gimnastică masculină juniroi. Atât victima (15 ani), cât și agresorii sunt minori, motiv pentru care jurnaliștii nu le-au dat decât inițialele. Gimnastul umilit ar fi de la clubul CSS Lugoj.

RETIM

Z.K. a fost agresat de doi dintre colegii săi chiar în incinta complexului de la Reșița, unde lotul național masculin se antrenează. Campionatul European bate la ușă, însă sursele ProSport au mărturisit că, într-una dintre zile, sportivii au scăpat de sub supravegherea coordonatorilor lotului și au organizat ad-hoc un party cu alcool și cu țigări. Doi dintre gimnaști, respectiv, F.B. și D.P., s-au transformat într-un mod inuman și l-au băgat la mijloc pe colegul lor, Z.K.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

REPER LUGOJ

Agresorii și-au imobilizat victima de un calorifer, după care a început calvarul pentru Z.K.. Gimnastul minor a fost tuns, după care ceilalți doi colegi l-au dezbrăcat, l-au forțat să consume alcool, au scrumat deasupra lui și au mimat un joc sexual cu victima. La un moment dat, așa-zisa distracție a degenerat și nimeni nu a intervenit. Au început să-i strige «Ungure» și să-l umilească”, au povestit sursele noastre în exclusivitate pentru ProSport. În urma acestei umilințe, sportivul a părăsit cantonamentul a doua zi, fugind acasă, la Lugoj, și le-a povestit părinților chinul la care a fost supus.

ProSport a vorbit cu tatăl gimnastului, care s-a rezumat la răspunsuri ambigue. A confirmat tulburătorul incident din cantonamentul lotului național, dar s-a limitat să afirme că „Nu, n-am mers la Poliție. Deocamdată nu fac nimic. S-au rezolvat niște treburi. E totul ok cu FR de Gimnastică. Prea multe declarații nu vă pot da, nu mă trageți de limbă. Nu pot să discut niște chestii. Lucrurile astea le rezolvă altcineva”.

Autoliv angajează!

Întreaga poveste precum și poziția incredibilă a Federației o puteți găsi pe Prosport.ro(aici)

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Gimnaștii lugojeni au obținut 26 de medalii, la o competiție internațională

Publicat

în

Sâmbăta aceasta, Lugojul a găzduit cea de-a 18-a ediție a concursului internațional „Cupa DKMT”, o competiție cu tradiție care reunește sportivi din euroregiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa.

RETIM

La această ediție au participat cluburile CSS Gloria Arad, CSS 1 Timișoara, CSS Reșița, CSM Reșița și CSS Lugoj din România, alături de Partizan Subotica și Vojvodina Novi-Sad din Serbia.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

REPER LUGOJ

Sportivii lugojeni au reușit o performanță remarcabilă, câștigând un total de 26 de medalii: 6 de aur, 12 de argint și 8 de bronz.

Felicitări sportivilor care au contribuit la acest succes: Curutiu Sasha, Lutai Cătălin, Pantar Sebastian, Burdușel Mateo, Maican David Gabriel, Olteanu Cristian, Domokos Eduard, Tătar Andres, Opriș Cristian, Ene David, Bolchiș Flavian și Borca Flavius.

Autoliv angajează!

Citiţi mai departe

Sport

Un tânăr din Lugoj participă la Campionatul European de Lupte U15

Publicat

în

Sportivul lugojean Opriș Casian va reprezenta România la Campionatul European de Lupte U15, desfășurat în Loutraki, Grecia, în perioada 14-18 mai 2024. Casian va intra în competiție vineri, 17 mai, în cadrul categoriei 68 kg. Clubul nostru îi urează mult succes și speră la o performanță remarcabilă în această competiție prestigioasă.

RETIM

În paralel, un alt sportiv al secției noastre de lupte greco-romane, Brat Sergiu, a participat la Turneul Internațional de Lupte al României U17, desfășurat la București între 9 și 12 mai 2024. Sergiu a avut o evoluție notabilă, disputând patru meciuri, din care a obținut două victorii și două înfrângeri, terminând competiția pe locul V în cadrul categoriei 110 kg. Îl felicităm pe Sergiu pentru atitudinea sa și determinarea de care a dat dovadă.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

REPER LUGOJ

CSS Lugoj mulțumește sponsorilor secției pentru suportul financiar oferit: CONPEP DRAG, ANA LUGOJANA OCTAVIAN CATERING, AMENOVAD (Minimarket Salcâmului & Vila Nei), WEST-OLIV, GIGANT FORCE SECURITY, BROJUR, BUSU COSPIC, LE ROSE DI CERA, PAPP ROBERT, MYLAN RENT A CAR.

Autoliv angajează!

Citiţi mai departe

Sport

Premii de peste 170 de mii de lei, pentru sportivii și antrenorii cu rezultatele deosebite

Publicat

în

Premierea sportivilor și antrenorilor din Lugoj pentru realizările lor remarcabile din anul 2023 va avea loc marți, 30 aprilie 2024, începând cu orele 17:00, la noua bază sportivă LUGOJ ARENA, situată lângă fosta autogară. Evenimentul este organizat conform Regulamentului de premiere al sportivilor și antrenorilor, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Municipal Lugoj nr. 39 / 28.02.2007, cu modificările ulterioare.

RETIM

Un număr impresionant de 118 sportivi și 19 antrenori de la cluburi sportive precum C.S.Ş. Lugoj, C.S.M. Lugoj, A.C.S. Voința Lugoj, C.S. Moto Extrem Lugoj, A.C.S. Dance Mania Lugoj și A.C.S. Robert Moroșan Lugoj, care au obținut rezultate deosebite în competițiile naționale și internaționale din 2023, vor fi onorați la această ceremonie.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

REPER LUGOJ

Consiliul Local Municipal Lugoj a alocat o sumă totală de 178.900 lei pentru premierea acestor performanțe de excepție.

Autoliv angajează!

Citiţi mai departe

Sport

CSM Lugoj prinde locul cinci și cupele europene, dar pierde trei dintre cele mai bune jucătoare

Publicat

în

CSM Lugoj s-a clasat pe locul 5 în clasamentul Ligii Naționale de Volei Feminin, după ce a câștigat și al doilea meci cu CSM București într-un duel de patru seturi. Bănățencele au dominat primele două seturi, însă oaspetele au reușit să se revigoreze și să dea semne de revenire. Cu toate acestea, echipa din Lugoj și-a păstrat avantajul, încheind partida decisivă și asigurându-și astfel locul în viitoarea ediție a CEV Challenge Cup.

RETIM

Yelizaveta Ruban și-a luat rămas bun de la publicul din Lugoj cu o prestație excepțională, adunând 23 de puncte în meciul final. În plus, CSM Lugoj a anunțat despărțirea de trei jucătoare cheie pentru sezonul viitor: Ruban, Aliona Martiniuc și Silvija Popovic. Aceste jucătoare au fost premiate pentru contribuția lor la echipă și pentru performanțele lor notabile pe terenul de joc.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

REPER LUGOJ

Prin această victorie și clasare, CSM Lugoj se pregătește pentru provocările următoare din competițiile europene.

Autoliv angajează!

Citiţi mai departe

Cele mai citite