Connect with us


Administrație

Francisc Boldea îşi prezintă raportul în faţa consilierilor locali. Cu ce realizări se mândreşte

Publicat

în

Joi, 29 martie, primarul Francisc Boldea va prezenta consilierilor locali raportul său de activitate pentru anul 2017.

PMP

Documentul are 31 de pagini şi e împărţit pe capitole: infrastructură rutieră şi edilitară, sănătate, salubritate, asistenţă socială, educaţie, culte, copii şi tineret, administraţie locală, în dialog cu cetăţenii, proiecte de finanţare, cultură, evenimente din viaţa oraşului şi sport.

USR

“La sfârși de an am făcut o analiză serioasă a activităţii pe care am desfăşurat-o. Au fost o seamă de lucrări mai ample, ca aceea de reabilitare şi sistematizare a parcărilor din Cotu Mic, cea de punere în practică a proiectului prin care am dat o nouă faţă pieţei Obor, împreună cu cele două străzi de acces şi alte lucrări obişnuite cum sunt cele de sistematizare din cartierul Timişoarei 110 şi noul cartier MAN. În cadrul programului de reabilitarea a aleilor şi trotuarelor prin dalare vreau să amintesc doar modernizarea din Parcul George Enescu, împreună cu dotarea cu mobilier urban. Am continuat şi reabilitarea faţadelor a unor clădiri din centrul istoric al oraşului, cu clădirile cu numărul 5 şi 6 din Piaţa JC Drăgan. Am reluat lucrările la ştrandul municipal şi sperăm ca anul viitor să finalizăm şi acest obiectiv. De asemenea, am desfăşurat şi lucrări de reabilitarea reţelei de apă a oraşului. În ceea ce priveşte modernizarea sistemului de canalizare, amintesc aici reabilitarea bazinului de retenţie, realizată în cea de-a doua parte a anului. Am achiziţionat pentru Meridian 22 utilaje pentru repararea carosabilului afectat de lucrări la reabilitarea reţelei de apă, iar pentru Salprest SA încă 67 de containere de colectare selectivă a gunoiului, care le completează pe cele 67 deja existente.”, arată Francisc Boldea cele mai importante realizări din 2017.

Aici găsiţi întregul raport al primarului: 2.1 Raport activitate Primarul Municipiului Lugoj

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite