Connect with us


Administrație

[FOTO] Lacurile din Balta Lata, un fenomen (in)explicabil ce apare la fiecare ploaie pe o strada din Lugoj

Publicat

în

20131002_112736Lugojenii care locuiesc pe strada G.A. Petculescu, situată în cartierul Balta Lată, se confruntă de câțiva ani cu o problemă care nu pare să aibă rezolvare. De fiecare dată când plouă, pe toată suprafața străzii apar belți de dimensiuni impresionante, care fac dificilă trecerea autoturismelor sau a bicicletelor pe drumul neasfaltat. Se pare că, după ani și ani de ploi și ninsori, pământul de pe porțiunea de drum fără asfalt s-a lăsat și a format gropi de zeci de metri lățime, unde se adună apa după orice ploaie, fie ea ușoară sau puternică.

Pe strada Petculescu locuiesc zeci de familii, majoritatea având o situație financiară bună, însă în ciuda vilelor care au fost construite pe strada în curbe și plină de belți uriașe, drumul de acces către aceste construcții este un amar pe care cei care au ales să se stabilească aici îl simt în fiecare zi în gură.

Primăria a declarat, la auzul că oamenii sunt revoltați, că pentru acest an nu s-au alocat bani pentru a se asfalta strada cu probleme, oamenii neavând altceva de făcut decât să își cumpere din nou balast și să îl așeze în lacuri, în speranța că ploile nu vor mai cădea și că la iarnă nu va pica niciun fulg de zăpadă, pentru că dacă s-ar întâmpla asta, se plâng lugojenii, bălțile se vor transforma în adevărate patinoare.

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Zece ani interdicție la spart carosabilul în centrul Lugojului. Trei luni pentru finalizarea branșamentelor

Publicat

în

FOTO renasterea.ro

Primăria Muncipiului Lugoj anunță locuitorii care stau în centrul orașului să-și finalizeze lucrările de branșare la rețele, în următoarele trei luni.

„În prezent Primăria Municipiului Lugoj desfășoară lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Al. Mocioni, zona cuprinsă între străzile Nicolae Bălcescu și Bucegi. După finalizarea acestora timp de 10 ani nu se vor mai putea executa lucrări de branșamente ( apă, canal, curent, gaz, etc.). Având în vedere cele menționate mai sus rugăm persoanele fizice și juridice care locuiesc pe acest tronson să finalizeze în termen de 3 luni lucrările de branșamente la utilități”, transmite Primăria Lugoj.

 

 

Citiţi mai departe

Administrație

Primăria Lugoj suspendă activitatea cu publicul din cauza unui focar de coronavirus

Publicat

în

Primarul Claudiu Buciu a luat decizia de a suspenda activitatea cu publicul după ce în cadrul instituției au fost confirmați deja patru angajați. Pe lângă aceștia, mai există suspiciuni pentru încă 20 de funcționari, care au fost trimiși în izolare.

Claudiu Buciu își va face, astăzi, testul Covid 19.

Activitatea rămâne suspendată pe o perioadă nedefinită. Cei care au problemele de rezolvat la Primăria Lugoj sunt rugați să transmită o adresă pe email: contact@primarialugoj.ro sau să ia legătura cu funcționarii instituției la tel. 0256-352240, fax. 0256-350393.

Citiţi mai departe

Administrație

Prima ședință a noului consiliu local de la Lugoj. Se alege și viitorul viceprimar

Publicat

în

Noul consiliul local al Lugojului va fi convocat pentru prima întâlnire, săptămâna viitoare. Conform primarului Claudiu Buciu e necesară o ședință de urgență pentru rectificarea bugetului local.

În aceeași întâlnire, va trebui stabilită componența comisiilor de specialitate și se vor face propuneri pentru funcția de viceprimar.

Primarul Claudiu Buciu a anunțat deja, că propunerea PNL pentru această funcție va fi Bogdan Blidariu.

Citiţi mai departe

Cele mai citite