Connect with us

Administrație

FOTO! Inca o tura de donatii pentru spitalul din Lugoj din partea clubului Rotary din Germania

Publicat

în

donatii spital 4 aprilie 2014 rotary germania diabet (7)Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, care se află în plin proces de modernizre, a primit astăzi încă o donație importantă de aparatură medicală și alte bunuri necesare corectei funcționări a unității spitalicești. În această săptămână, începând de miercuri, 2 aprilie, municipiul Lugoj este gazda unei delegaţii de 8 persoane din partea Rotary Club Mühlhausen din Germania, în frunte cu dr. Bernhard Voget, preşedinte. Colaborarea dintre Rotary Club Lugoj şi colegii din Mühlhausen s-a materializat într-un nou proiect având ca obiectiv dotarea cu aparatură medicală a Secţiei de diabet a Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei”.

Vineri, 4 aprilie, de la ora 10:00, delegaţia rotarienilor germani însoţită de membri ai Rotary Club Lugoj şi de conducerea Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei” a fost primită de către primarul Francisc Boldea la sediul Primăriei Municipiului Lugoj. Edilul şef a mulţumit oaspeţilor pentru implicare în Lugoj, a prezentat principalele proiecte ale municipalităţii, precum şi domeniile în care cele două filiale Rotary Club ar putea iniţia în viitor noi proiecte de ajutor. Oaspeţii au mulţumit pentru primire şi au reafirmat disponibilitatea de a colabora cu colegii din Lugoj pentru a ajuta şi în viitor diverse instituţii din Lugoj şi împrejurimi, acolo unde este nevoie.

În continuare oaspeţii rotarieni au vizitat Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei”, Gradiniţa cu Program Prelungit nr. 5 din Lugoj, unde au făcut în trecut o donaţie de mobilier, Scoala Specială pentru Minori cu Deficienţe de pe strada Făgetului precum şi Casa de Copii din localitatea Pietroasa, unde au făcut o donaţie în bani. La spital, aceștia au adus mai multe tensiometre, aparate de măsurat glicemia, bandelete, aparate pentru determinarea hemoglobinei glicozilate și pentru testarea neuropatiei diabetului.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Francisc Boldea, umilit de Claudiu Buciu după rezultatele provizorii. Ce procente au obținut

Publicat

în

Conform primelor rezultate, pentru funcția de primar, Claudiu Buciu (PNL) a obținut 51,85 de procente din voturile lugojenilor. Pe locul al doilea, la mare distanță, candidatul PSD, Francisc Boldea are 14,98 de procente, iar pe locul al treilea Dana Țepeș, de la USR cu 10,46 la sută.

Iată, mai jos, toate rezultatele. Dați clic pe imagine și se deschide în format mare

Citiţi mai departe

Actualitate

Rezultatele provizorii la alegerile de la Lugoj. PNL a obținut majoritatea în consiliul local

Publicat

în

PNL a obținut o victorie zdrobitoare la Lugoj și la Consiliul Local Municipal. Liberalii au reușit să obțină 45,84 la sută din voturile valabil exprimate, fiind urmați la mare distanță de PSD cu 14,15 procente. USRPLUS se află pe locul al treilea cu 10,16 la sută, iar PMP pe locul al patrulea cu 5,85. Doar aceste partide au trecut pragul electoral. Din cele 19 mandate de consilier, au fost repartizate 17, două urmând să fie redistribuite. PNL are 11 mandate, PSD 3 mandate, USR 2 mandate și PMP un mandat. Cele mai mari șanse să obțină cele două mandate redistribuite la are PSD și USR.

Iată, mai jos, toate rezultatele obținut. (Dați clic pe foto și se deschide în format mare)

Citiţi mai departe

Administrație

Lugojul și-a ales noul primar! Câți lugojeni au fost la urne pentru a-și alege edilul și consiliul local

Publicat

în

Lugojul a votat! Procesul electoral din orașul de pe Timiș s-a încheiat în urmă cu doar câteva momente. Lugojenii și-au exprimat votul la alegerile pentru primar și consiliu local, dar și pentru consiliu județean și președintele acestuia. Prezența la vot la Lugoj până la orele 21 seara a fost de 14.087 de votanți, adică 36,14% dintre alegătorii cu drept de vot.

Cele mai active secții de până acum sunt următoarele:

-SALA SPORTURILOR ”LAVINIA MILOŞOVICI” 236 – 607;

-SALA SPORTURILOR ”LAVINIA MILOŞOVICI” 235 – 591;

-GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR.13 226 – 590 votanți.

La polul opus se află secțiile de mai jos, cu prezența cea mai scăzută din oraș:

-GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR.5 TĂPIA – 97 votanți;

-ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 – 173 votanți;

-CĂMINUL CULTURAL MĂGURI – 215 votanți.

La alegerile din 2016, din cei 40.725 de alegători înscriși pe listele electorale, au votat 14.893 de lugojeni, adică 36,79%. 13.991 de voturi au fost valabile. Boldea lua în 2016 47,08% dintre sufragii, în timp ce Buciu reușea 27,87% din totalul voturilor valabil exprimate. Rămâi pe Lugojeanul.ro pentru a afla cine va fi primarul orașului pentru următorii patru ani, dar și reacții la cald din partea celor mai importante formațiuni politice după aflarea rezultatelor.

Citiţi mai departe

Cele mai citite