Connect with us
Winter in My Town

Administrație

FOTO! Inca o tura de donatii pentru spitalul din Lugoj din partea clubului Rotary din Germania

Publicat

în

donatii spital 4 aprilie 2014 rotary germania diabet (7)Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, care se află în plin proces de modernizre, a primit astăzi încă o donație importantă de aparatură medicală și alte bunuri necesare corectei funcționări a unității spitalicești. În această săptămână, începând de miercuri, 2 aprilie, municipiul Lugoj este gazda unei delegaţii de 8 persoane din partea Rotary Club Mühlhausen din Germania, în frunte cu dr. Bernhard Voget, preşedinte. Colaborarea dintre Rotary Club Lugoj şi colegii din Mühlhausen s-a materializat într-un nou proiect având ca obiectiv dotarea cu aparatură medicală a Secţiei de diabet a Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei”.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Vineri, 4 aprilie, de la ora 10:00, delegaţia rotarienilor germani însoţită de membri ai Rotary Club Lugoj şi de conducerea Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei” a fost primită de către primarul Francisc Boldea la sediul Primăriei Municipiului Lugoj. Edilul şef a mulţumit oaspeţilor pentru implicare în Lugoj, a prezentat principalele proiecte ale municipalităţii, precum şi domeniile în care cele două filiale Rotary Club ar putea iniţia în viitor noi proiecte de ajutor. Oaspeţii au mulţumit pentru primire şi au reafirmat disponibilitatea de a colabora cu colegii din Lugoj pentru a ajuta şi în viitor diverse instituţii din Lugoj şi împrejurimi, acolo unde este nevoie.

În continuare oaspeţii rotarieni au vizitat Spitalului Municipal “Dr. Teodor Andrei”, Gradiniţa cu Program Prelungit nr. 5 din Lugoj, unde au făcut în trecut o donaţie de mobilier, Scoala Specială pentru Minori cu Deficienţe de pe strada Făgetului precum şi Casa de Copii din localitatea Pietroasa, unde au făcut o donaţie în bani. La spital, aceștia au adus mai multe tensiometre, aparate de măsurat glicemia, bandelete, aparate pentru determinarea hemoglobinei glicozilate și pentru testarea neuropatiei diabetului.

RETIM

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...

Administrație

Mesaje împotriva lui Buciu la intrările în Lugoj. Cartoane cu textul “oraș fără primar” 

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

După un an de liniște, celebrele conturi false active în campania electorală l-au luat oficial in primire pe noul primar Claudiu Buciu. Oamenii care l-au acuzat pe atunci pe candidatul Buciu de o sumedenie de ilegalități, din spatele conturilor false, au revenit în actualitate.

De această dată, postacii au distribuit pe Facebook poze cu intrările în Lugoj, sub care au montat cartoane cu mesajul “oraș fără primar”. Mesajul a fost postat chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională, pe rețelele sociale. În câteva minute, zeci de conturi false, dar și celebrele grupuri ale “societății civile”, au distribuit mesajul care îl viza pe primar. Postarea se referă la cum Lugojul are un primar “antiromân” și “neputincios”.

„E părerea unui traficant de droguri, arestat exact când era președintele organizației de tineret a PSD Lugoj. De 1 Decembrie am depus coroană la Soldatul cu Pușca, deci din nou, minciuni PSD-iste. E greu când nu mai poți fura bani de la stat”, a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Claudiu Buciu.

RETIM

În cursa electorală din 2020, partidul aflat la putere s-a folosit de conturi false pentru a face anti-campanie pentru actualul primar al municipiului.

Citiţi mai departe

Administrație

Sute de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

750 de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anunțul a fost făcut de primărie, care va da drumul unei noi ediții a concursului de colinde Iată, vin colindătorii!“ organizat și anul trecut la Lugoj.

Primii 750 de copii înscriși să participe la acest proiect, primesc din partea Primăriei un cadou de Crăciun, reprezentat de o cutie frumos personalizată care conține cărți, jocuri și surprize dulci. Evenimentul se adresează copiilor și elevilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.

„Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, prin completarea formularului de mai jos, până cel târziu la data de 10 decembrie 2021. În momentul completării formularului trebuie să și urcați colindul/colindele elevilor dumneavoastră pe internet”, scriu organizatorii.

RETIM

Găsiți aici toate detaliile concursului de colinde.

Citiţi mai departe

Administrație

Certificat verde sau nu la Târgul de Crăciun la Lugoj? Reacția primarului orașului

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Târgurile de Crăciun se vor desfășura în acest sezon de sărbătoare doar pentru persoanele cu certificate verzi. Se întâmplă la Timișoara, la București, dar și la Sibiu sau alte orașe din România, acolo unde târgurile organizate cu ocazia sărbătorilor au ajuns de renume mondial.

La Lugoj, deși administrația locală mai are doar câteva zile până să organizeze complet târgul, situația privind certificatul verde este ambiguă. Pe de-o parte, administrația locală spune că nu va exista o delimitare a zonei de târg. Potrivit legii, în acest caz nu este nevoie de certificat verde pentru a achiziționa produse de la căsuțe.

Pe de altă parte, edilul șef spune că va respecta legislația de la acea dată, dând de înțeles că s-ar putea totuși ca obligativitatea certificatului verde să fie impusă.

RETIM

“Nu va fi o incintă închisă. Accesul nu va fi restricționat, însă se vor respecta regulile stabilite la nivel național. Se vor respecta regulile stabilite prin legislația în vigoare la momentul derulării evenimentului”, a explicat primarul Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro

Citiţi mai departe

Administrație

Lista persoanelor care pot să primească în chirie locuințe ANL, la Lugoj

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Lugoj a stabilit persoanele care au prioritate la închirierea locuințelor ANL. 58 de solicitanți se află pe această listă, care va ajunge, în ședința din 25 noiembrie la votul consilierilor locali. În funcție de punctajul obținut, aceștia vor avea acces la locuințe. Este vorba de tineri, de până în 35 de ani, care trebuie să dovedească, în primul rând că muncesc pe raza municipiului Lugoj. Iată, mai jos, lista solicitanților, cu punctajul obținut, în urma dosarelor depuse la primărie până în 19 iulie 2021.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Din totalul dosarelor depuse, patru persoane au retras cererile, iar alte trei au fost plecate în străinătate când reprezentanții Primăriei Lugoj au efectuat ancheta socială și nu au transmis o dovadă că au loc de muncă pe teritoriul municipiului

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite