Connect with us

Actualitate

FOTO: Imaginile săptămânii 15-21 aprilie 2013

Publicat

în

prima inghetata pentru 2013 centru lugoj pret lugojeanul 20131. O lugojeancă gustă din prima înghețată pe acest an luni, 15 aprilie;

RETIM

ansamblul lugiojana are un nou outfit si un program incarcat pentru vara lui 2013 (2)2. Doi dansatori ai ansamblului „Lugojana” își prezintă noul echipament de repetiții și deplasări într-o conferință de presă ce a avut loc luni, 15 aprilie, la teatru;

DSC_00023. Un criminalist își face datoria în casa din Bethausen unde a avut loc o crimă marți dimineața, 16 aprilie;

DSC_00234. Vinovatul pentru crima din Bethausen, care a omorât în bătaie o bătrână de 73 de ani pentru 500 de lei, este prins și urcat în mașina poliției, la câteva ore de la comiterea faptei marți, 16 aprilie;

galerie foto poze fotografii autostrada lugoj deva 16 aprilie 2013 lugojeanul (3)5. Constructorul reușește finalizarea tuturor celor 12 pasaje ale lotului Deva-Lugoj din autostrada A1 marți, 16 aprilie;

spectacol caritabil noi pentru scoala noastra colegiul national coriolan brediceanu lugoj 16 aprilie 2013 galerie foto lugojeanul (31)6. O elevă a Colegiului Național „Coriolan Brediceanu” interpretează o piesă la vioară în cadrul spectacolului caritabil „Noi pentru școala noastră” de marți, 16 aprilie;

bursa locurilor de munca 19 aprilie 2013 lugojeanul (4)7. Firmele din oraș își întâmpină viitorii angajați la Bursa locurilor de muncă, ce s-a desfășurat vineri, 19 aprilie, la teatru;

DSC_06158. Doi jucători de la Vulturii Lugoj (echipament alb-roșu) și Flacăra Făget (echipament galben) se îmbrățișează la finalul partidei de vineri, 19 aprilie, câștigată de lugojeni cu 3-0;

gala de blues jazz editia 1 lugoj teatrul municipal daddy beer ungaria 19 aprilie lugojeanul 2013 (5)9. Daddy Beer prestează pe scena teatrului municipal „Traian Grozăvescu” la prima ediție a Galei de Blues JAZZ, eveniment ce a avut loc vineri, 19 aprilie;

DSC0883410. Ioan Ladanyi, vicecampion național la biliard, pozează cu trofeul de campion la finalul campionatului de biliard organizat de Clubul Space Bowling din Lugoj sâmbătă, 20 aprilie.

Rubrica prezentată de LUGOJEANUL.ro, intitulată „Retrospectiva săptămânii”, devine „Imaginile săptămânii”. Am luat această decizie deoarece ne respectăm propria deviză „Rapid, corect, perfect!”, iar o informație nu se poate transmite mai rapid sau mai corect decât printr-o fotografie. În plus, o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, ceea ce este perfect!

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj caută personal medical pentru centrele de vaccinare

Publicat

în

Având în vedere prevederile O.U.G. nr.3 din 15 ianuarie 2021 privind unele măsuri pentru recrutarea şi plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în domeniul sănătăţii, pentru implementarea eficientă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Municipiul Lugoj invită personalul medico-sanitar și registratorii medicali (operatori date) să-şi exprime intenția de a face parte din echipele care vor desfășura activitate la Centrele de vaccinare împotriva Covid-19 nr.1 și nr.2, amenajate la Sala de sport “Lavinia Miloșovici” Lugoj, str. Caransebeșului nr. 2B.
Activitatea Centrelor de vaccinare împotriva Covid-19 Lugoj se va desfășura după următorul program: luni – sâmbătă, 0800-2000.
Personalul medico-sanitar implicat în activitatea de vaccinare trebuie să își exercite profesia cu respectarea Legii nr.95/2006 și a OUG nr.144/2008.
Echipele centrelor de vaccinare Covid-19 pot fi compuse din medici din specialitățile epidemiologie, medicină generală, medicină şcolară, medicină de familie şi alte specialități, medici rezidenți, asistenţi medicali şi registratori medicali (operatori date).
Persoanele interesate își vor exprima intenția, printr-o cerere scrisă transmisă pe adresa de e-mail contact@primarialugoj.ro sau depusă la sediul Primăriei Municipiului Lugoj – Biroul relații cu publicul, specificând și perioadele de timp în care pot presta serviciile (zile disponibile și interval orar).
Modalitatea și documentele necesar a fi depuse în vederea încheierii contractelor de prestări servicii se vor stabili în perioada următoare și vor fi aduse la cunoștința celor interesați prin intermediul site-ului www.primarialugoj.ro și presa locală.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Un ambulanțier din Lugoj a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

Publicat

în

Serviciul de Ambulanță al Județului Timiș a anunțat astăzi, că unul dintre ambulanțierii din Lugoj a murit, după ce s-a infectat cu coronavirus. Nicolae Pantalia împlinise, în 15 ianuarie, 56 de ani.

RETIM

„De astăzi SAJ Timiș, a devenit mai sărac, a pierdut un coleg, un prieten, un om, a cărui absență va fi mereu resimțită. COVID-19 este UN ADEVĂR , DIN NEFERICIRE UNUL UCIGAȘ, FERIȚI-VĂ DIN CALEA LUI!”, au postat cei de la Ambulanța Timiș, pe pagina lor de socializare.

Colegii săi spun că s-au rugat pentru însănătoșirea lui Nicu, însă, astăzi, au primit vestea tristă.
„Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar acest cumplit virus a fost mai puternic și l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra pe mai departe în amintirea noastră. Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina sa”, au mai scris aceștia.

Citiţi mai departe

Actualitate

Eșec la Lugoj în prima zi de vaccinare COVID -19, din etapa a doua. De ce au stat oamenii la coadă

Publicat

în

FOTO Arhiva

A început și la Lugoj vaccinarea persoanelor din etapa a doua. Cum pe platforma de vaccinare apar trei centre, înscrierile permise au fost pentru cele trei fluxurile de vaccinare. Din păcate, la Lugoj funcționează, în momentul de față, doar un centru, la spital. Încă două, care sunt pregătite la Sala de sport „Lavinia Milosevici” nu au fost deschise încă, ceea ce a dus la o situația neplăcută. La centrul de la spitalul din Lugoj, zeci de persoane au așteptat să le vină rândul la vaccinare, personalul nu a reușit însă să facă față la toate programările.

RETIM

Ionuț Cocoș, directorul unității medicale din Lugoj a transmis că toate persoanele înscrise vor fi vaccinate.

„Vom face eforturi ca toate persoanele înscrise pe platformă să fie vaccinate. Dacă situația o impune, o să fie contactate telefonic pentru reprogramare în timp util. Pentru orice informații suplimentare, oamenii ne pot suna la 0786.397.206”, ne-a transmis conducerea Spitalului „Dr. Teodor Andrei”.

Cele două centre de la Sala de sport „Lavinia Milosovici”, ar urma să fie deschise la sfârșitul săptămânii, atunci când vor avea asigurat și personalul necesar.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite