Connect with us

Actualitate

FOTO: Imaginile săptămânii 1-7 aprilie 2013

Publicat

în

DSC08775

RETIM

1. Daniel Butunoi (al doilea, stânga-sus) pozează alături de concurență la finalul Ligii de duminică la darts, organizată de Clubul Space Bowling Lugoj, competiție pe care o câștigă duminică, 31 martie.

bugetul local 2013 lugoj sume lista pe ce se cheltuie banii lugojeanul 20132. Consilierii locali ai municipiului Lugoj, împreună cu primarul Francisc Boldea, decid bugetul local pe anul 2013, în valoare de 119 milioane de lei, în ședința extraordinară de marți, 2 aprilie.

accident grav traian vuia timis lugojeanul 2013 3 aprilie victima incarcerata masina distrusa (8)3. Un șofer este scos de către pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii sale, după ce a intrat cu autoturismul într-un parapet, la ieșirea din localitatea Traian Vuia miercuri, 3 aprilie.

DSC_82064. Participanți și invitați asistă la deschiderea ediții a doua a târgului regional a firmelor de exercițiu EXPOVEST, în holul Universității Europene „Drăgan” din Lugoj joi, 4 aprilie.

DSC_82765. Doi elevi ai Colegiului Național „Coriolan Brediceanu” dansează într-o probă artistică, în „lupta” pentru a câștiga titlul de Miss și Mister, la Balul Puișorilor organizat la Casa de Cultură din Lugoj joi, 4 aprilie.

actualitatea-apele-timisului-lugoj-0166. Doi muncitori ai Meridian 22 S.A. intervin cu drujba pentru a tăia un copac ce s-a prins în structura Podului de Beton din Lugoj, adus de apele învolburate ale Timișului joi, 4 aprilie.

DSC_83287. Comercianții își așteaptă clienții în noul cort în care s-a amenajat piața agroalimentară „George Coșbuc” din Lugoj vineri dimineața, 5 aprilie.

DSC_83068. Un cofrag al piciorului din mijloc al noului pod ce va lega cartierul Ștrand de zona pieței „George Coșbuc” este în pericol de a fi luat de ape, după ce râul Timiș a depășit cotele de atenție vineri, 5 aprilie.

lugojul pedaleaza ziua mondiala a sanatatii 7 aprilie lugojeanul 2013 (2)

9. Bicicliștii ajung la Spitalul Municipal „Theodor Andrei” din Lugoj duminică, 7 aprilie, în tura organizată de Ziua Mondială a Sănătății.

volei csm lugoj csu medicina tg mures 7 aprilie playoff meciul 1 lugojeanul 2013 (7)10. Ivana Radonjic, legitimată la CSM Lugoj, atacă mingea în cu o „bombă”, în primul din cele cinci meciuri pentru Cupa Challenge de duminică, 7 aprilie.

Rubrica prezentată de LUGOJEANUL.ro, intitulată „Retrospectiva săptămânii”, devine „Imaginile săptămânii”. Am luat această decizie deoarece ne respectăm propria deviză „Rapid, corect, perfect!”, iar o informație nu se poate transmite mai rapid sau mai corect decât printr-o fotografie. În plus, o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, ceea ce este perfect!

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

O secție a spitalului din Lugoj, contaminată. Mai mulți pacienți și personalul medical au fost infectați

Publicat

în

FOTO Arhiva

Secția de Interne a Spitalului Municipal „Teodor Andrei” din Lugoj a fost contaminată cu coronavirus. Opt persoane au fost infectate. Dintre acestea, patru sunt pacienți iar restul personal medical. Ionuț Cocoș, directorul unității lugojene, a confirmat situația pentru Lugojeanul.ro. „E adevărat. În momentul de față, am demarat o anchetă împreună cu epidemiologul spitalului. Momentan mai multe amănunte nu pot să vă dau”, a declarat Cocoș.

RETIM

„Din ancheta epidemiologica preliminară s-a confirmat faptul că 4 cadre medicale și 4 pacienți internati sunt positivi.Personalul medical depistat pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 se afla în izolare la domiciliu iar pacienții sunt sub strictă supraveghere medicală. Secția a fost dezinfectată și urmează ca întregul personal al acesteia să fie testat pentru un plus de siguranță.Focarul se afla în supraveghere epidemiologica”, ne-a comunicat Cornelia Bubatu, purtătorul cuvânt al DSP Timiș.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, în contextul pandemiei COVID-19, se prezintă astfel:
Numărul de anchete epidemiologice efectuate în ultimele 24 de ore : 116

Menționăm că la aceasta dată, 8 focare sunt active și se află în supraveghere epidemiologică.

CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITARE NEUROPSIHIATRICĂ SINERSIG– 32 cazuri confirmate – Focar în supraveghere
CĂMIN PRIVAT PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE DUMBRĂVIȚA – 27 cazuri confirmate – Focar în supraveghere
CĂMIN PRIVAT PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE COMLOȘU MARE – 48 cazuri confirmate – Focar în supraveghere
CĂMIN PRIVAT PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE GIROC – 9 cazuri confirmate – Focar în supraveghere
SPITALUL DE PSIHIATRIE JEBEL – 23 cazuri confirmate – Focar in supraveghere
CENTRUL DE RECUPERARE SI REABILITARE NEUROPSIHIATRICĂ LUGOJ – 13 cazuri confirmate – Focar in supraveghere
CENTRUL DE PLASAMENT LUGOJ – 3 cazuri confirmate – Focar in supraveghere
SPITALUL MUNICIPAL LUGOJ-SECȚIA INTERNE – 8 cazuri confirmate – Focar in supraveghere
Direcţia de Sănătate Publică Timiș, prin personalul de specialitate urmărește și monitorizează cu deosebită atenție evoluția situației infecției cu noul coronavirus, la nivelul județului Timiș.

 

 

Citiţi mai departe

Actualitate

Primarul Lugojului etichetat ca „dictator” de o organizație pentru apărarea drepturilor omului

Publicat

în

Reprezentanții Ligii Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor din România îl pârăsc din nou, pentru a treia oară, Consiliului Local Municipal pe primarul Lugojului. Claudiu Buciu a pus în vedere acestei organizații să părăsească spațiile pe care le ocupă ilegal în clădirea Primăriei Lugoj.

RETIM

Reprezentanții LDICAR, deși recunosc că nu au niciun document încheiat legal pentru spațiul pe care-l ocupă, consideră că este dreptul lor să aibă sediul în imobilul respectiv.

În adresa transmisă Consiliului Municipal Lugoj, cei de la LDICAR arată că, deși i-au transmis primarului documente privind activitatea lor, acesta nu vrea să le ia în considerare și nu renunță la evacuarea asociației.

„Se observă vizibil, ura, răzbunarea (nu cunoaștem motivul) și încearcă calitate de dictator pe care și-a însușit-o a proprietății, a comunității și poate dicta orice dorește. Nu cunoaște real organizația civică neguvernamentală și faptul că reprezintă societatea civică, tocmai cei care zic că l-au votat”, arată reprezentanții asociației în adresa transmisă Consiliului Local Municipal.

În același document, organizația recunoaște că în ultimii ani a ocupat spațiul „la mica înțelegere” cu fostul primar, fără să aibă un contract sau să plătească o chirie.

Citiţi mai departe

Actualitate

Flux de vaccinare anti-coronavirus special dedicat profesorilor la Lugoj

Publicat

în

RETIM

Un flux de vaccinare special dedicat cadrelor didactice va fi operațional la Lugoj, din luna februarie, au anunțat cei de la Direcția de Sănătate Publică. Centrul va face parte dintr-un total de trei puncte de vaccinare la nivel județean deschise doar pentru profesori, care ar urma să se întoarcă la catedră din 8 februarie.

“Ca și măsură de prevenire împotriva răspândirii virusului SARS COV 2 în randul cadrelor didactice și al elevilor, au fost alocate județului Timiș 3 fluxuri noi de vaccinare exclusiva a personalului din acest domeniu, care vor fi operaționale incepand cu prima decada a lunii februarie”, au precizat cei de la DSP Timiș.

Celelalte două fluxuri vor funcționa la centrele de vaccinare ISHO Timișoara. Potrivit unor declarații ale directorilor de școli și licee din Lugoj, profesorii lugojeni sunt dispuși și nu prea să se imunizeze. Conform ultimelor decizii ale autorităților, școlile ar urma să se deschidă începând cu 8 februarie, în toată țara.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite