Connect with us

Divertisment

Festival cu muzică bună și mâncare tradițională la Valea lui Liman

Publicat

în

Românii de pretutindeni sunt așteptați la o nouă ediție a festivalului “Nedeea Românilor”, de la Valea lui Liman, în 10 și 11 august. Organizatorii au pregătit două zile de sărbătoare, în binecunoscuta locație de la poalele Munților Poiana Ruscă.

RETIM

“Sâmbătă pregătim o seară pentru tineret, cu o discotecă în aer liber, iar duminică, de la ora 11.00 avem pregătit un program folcloric cu mulți artiști din România, Serbia și Ungaria (foto afis)”, a declarat Costel Medelean, primarul comunei Tomești.

Autoliv angajează!

La festival vor participa și mai mulți comercianți și bucătari care vor avea standuri cu mâncare de unde puteți să serviți  mici, grătare, gulaș etc.

Organizatori sunt Primăria comunei Tomești și Consiliul Județean Timiș.

bsg-angajam-amanetar

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Începe Festivalul Berii de la Lugoj, cu unul dintre cei mai faimoși acordeoniști din Serbia

Publicat

în

Festivalul Berii din Lugoj, organizat de Casa de Cultură „Traian Grozăvescu”, începe astăzi, 19 iulie 2024. Evenimentul, care se va desfășura pe durata a trei zile, are ca invitați speciali în această seară pe Miloš Pavlović, KIKA și Orchestra Scorpioni.

RETIM

Miloš Pavlović KIKA, acordeonist renumit din Serbia, este șeful și fondatorul Orchestra Scorpioni. Formația a luat naștere în anul 2012, în timpul aniversării lui Miloș. De atunci, Orchestra Scorpioni a devenit un nume de succes atât în ​​Serbia, cât și pe plan internațional. Este alcătuită din șapte până la nouă membri, în funcție de eveniment. Aceștia includ pe Miloš Pavlović și Dalibor Stanković la armonică, Igor Jović la claviatură, Dušan Dalipović la chitară, Jovan Rajić la tobe, Vlada Alimpijević la saxofon și Miloš Marković Markash la vioară.

Autoliv angajează!

Formația a lansat câteva single-uri și videoclipuri live, participând la emisiuni TV locale și din Belgrad. Toate melodiile lor sunt disponibile pe YouTube, iar pagina oficială de Facebook a formației oferă informații actualizate despre evenimente.

bsg-angajam-amanetar

Miloš Pavlović KIKA, născut pe 10 august 1992 în Vukovac, Serbia, este foarte apreciat de ascultători pentru talentul său și eforturile de a crea melodii pe placul publicului. Orchestra Scorpioni este frecvent invitată la nunți și seri sârbești din România, în special în zona Banatului și Caraș-Severin.

Programul Zilelor Următoare

20 Iulie

Pe 20 iulie, festivalul aduce pe scenă o serie de artiști renumiți din muzica românească. The Motans, cunoscuți pentru hiturile lor pop-rock, vor încânta publicul cu un concert de excepție. Puya, una dintre figurile emblematice ale hip-hop-ului românesc, va aduce energie sa inconfundabilă pe scenă. Alina Eremia, cântăreață și actriță apreciată, va oferi un spectacol plin de emoție și melodii îndrăgite, în timp ce Ar’Ma va completa seara cu ritmurile sale captivante.

21 Iulie

Ultima zi a festivalului, 21 iulie, este dedicată spectacolului Saltimbanciadei, promițând o experiență inedită pentru toate vârstele. Nightlosers, cunoscuți pentru stilul lor unic ce îmbină blues-ul cu muzica tradițională românească, vor fi cap de afiș. Alex Anca, un talentat muzician local, va aduce farmecul său pe scenă, urmat de faimoasa cântăreață de jazz Maria Răducanu, recunoscută pentru interpretările sale emoționante.

Festivalul include și evenimente speciale precum Duck Race, o cursă de rățuște care va aduce zâmbete pe fețele participanților. Organizatorii promit și multe alte surprize pentru cei prezenți.

 

Citiţi mai departe

Divertisment

Top 5 persoane faimoase care au avut pierderi incredibile la cazinouri sau jocuri de noroc

Publicat

în

Industria jocurilor de noroc este una dintre cele mai fascinante și controversate din lume. De-a lungul timpului, cazinourile au devenit locuri de atracție nu doar pentru oamenii obișnuiți, ci și pentru celebrități, care sunt adesea atrași de strălucirea și promisiunea unor câștiguri uriașe.

RETIM

Din păcate, pentru mulți dintre acești oameni faimoși, jocurile de noroc nu s-au dovedit a fi o sursă de profit, ci mai degrabă un izvor de pierderi semnificative. În acest articol, vom explora influența acestei industrii asupra personalităților celebre și vom prezenta un top al celor cinci vedete care au suferit pierderi financiare considerabile din cauza acestei pasiuni riscante.

Autoliv angajează!

Influența acestei industrii în rândul persoanelor faimoase

Industria jocurilor de noroc a avut întotdeauna un farmec aparte, atrăgând oameni din toate categoriile sociale, inclusiv pe cei bogați și celebri. Aceste locuri sunt adesea văzute ca simboluri ale luxului și excesului, oferind posibilitatea de a experimenta emoții intense, atât prin câștiguri, cât și prin pierderi. Vedetele, care dispun de resurse financiare considerabile, sunt adesea tentate să se aventureze în această lume a hazardului, în căutarea adrenalinei și a senzațiilor tari.

Unul dintre cele mai populare jocuri de noroc este cel al aparatelor de tip „slot machine” sau, în limbaj comun, aparate coroane. Acestea sunt omniprezente în cazinouri și oferă posibilitatea unor câștiguri rapide și substanțiale, dar sunt, în același timp, și o sursă majoră de pierderi financiare. Celebritățile, la fel ca și restul jucătorilor, pot fi ușor prinse în capcana acestor jocuri, ajungând să piardă sume imense într-un timp foarte scurt.

bsg-angajam-amanetar

Pe lângă aparatele de tip „slot machine”, vedetele sunt atrase și de alte forme de jocuri de noroc, cum ar fi pokerul, ruleta sau pariurile sportive. Fiecare dintre aceste jocuri oferă o combinație unică de strategie, noroc și risc, aspecte care pot fi extrem de captivante pentru cei care își permit să investească sume mari de bani. Cu toate acestea, riscurile sunt considerabile, iar pierderile financiare pot fi devastatoare.

În plus, există și un aspect psihologic care atrage vedetele către jocurile de noroc. Multe dintre ele se simt invincibile datorită succesului pe care l-au avut în carierele lor și cred că norocul va fi mereu de partea lor. Această iluzie a invincibilității poate duce la pierderi masive, deoarece jocurile de noroc nu discriminează și pot afecta pe oricine, indiferent de statutul social.

Top 5 personalități celebre cu pierderi imense

1.   Michael Jordan

Renumitul jucător de baschet Michael Jordan nu este doar cunoscut pentru abilitățile sale pe teren, ci și pentru pasiunea sa pentru jocurile de noroc. De-a lungul anilor, au existat numeroase zvonuri și rapoarte care sugerează că Jordan a pierdut milioane de dolari în cazinouri și prin pariuri sportive. Într-unul dintre cele mai faimoase incidente, se spune că Jordan ar fi pierdut 1,25 milioane de dolari într-un singur weekend la jocurile de golf, un sport în care pariază adesea sume mari de bani.

Jordan a fost un competitor feroce pe teren și această natură competitivă s-a extins și în afara acestuia. Pasiunea sa pentru pariuri sportive și pentru jocurile de noroc a devenit notorie. Deși el a recunoscut public că a avut probleme cu jocurile de noroc, Jordan a afirmat că a fost întotdeauna sub control și că nu a afectat performanțele sale sportive. Cu toate acestea, pierderile sale financiare din aceste activități rămân considerabile.

2.   Charles Barkley

Un alt jucător de baschet celebru, Charles Barkley, a recunoscut public că a pierdut aproximativ 10 milioane de dolari la jocurile de noroc de-a lungul vieții sale. Barkley a vorbit deschis despre dependența sa de jocurile de noroc, menționând că obișnuia să piardă sume uriașe la blackjack și ruletă. Deși a încercat să-și controleze această dependență, pierderile sale financiare au avut un impact semnificativ asupra averii sale.

Barkley a fost întotdeauna sincer cu privire la problemele sale cu jocurile de noroc, ceea ce a stârnit multe discuții despre importanța responsabilității în această industrie. El a menționat că a pierdut uneori și câte un milion de dolari într-o singură noapte. Deși acum încearcă să își gestioneze mai bine obiceiurile legate de jocurile de noroc, povestea sa rămâne un exemplu al modului în care aceste activități pot afecta chiar și pe cei mai bogați și de succes oameni.

3.   Ben Affleck

Actorul și regizorul Ben Affleck este cunoscut pentru pasiunea sa pentru poker. Affleck a câștigat chiar și un turneu de poker de prestigiu în 2004, dar a avut și numeroase pierderi semnificative de-a lungul carierei sale. În 2014, Affleck a fost interzis dintr-un cazinou din Las Vegas pentru că a fost prins trișând la blackjack. Deși nu se cunosc sumele exacte pe care le-a pierdut, se speculează că pierderile sale s-au ridicat la milioane de dolari.

Affleck este un jucător foarte talentat, însă pasiunea sa pentru jocurile de noroc a avut și consecințe negative. El a fost adesea văzut în cazinouri, petrecând ore întregi la mese de poker sau blackjack. Deși succesul său în poker a fost recunoscut la nivel profesional, pierderile sale la jocurile de noroc și interdicția din cazinouri au fost subiecte de controversă și au afectat imaginea sa publică.

4.   Tobey Maguire

Celebrul actor Tobey Maguire, cunoscut pentru rolul său din seria „Spider-Man”, este un alt exemplu de vedetă care a suferit pierderi semnificative la jocurile de noroc. Maguire a fost implicat într-un scandal de poker în 2011, când a fost acuzat că a participat la jocuri de poker ilegale și că a câștigat sume uriașe de bani de la alte vedete și oameni bogați. Cu toate acestea, se pare că Maguire a pierdut și el sume importante în cadrul acestor jocuri.

Maguire a fost un jucător de poker talentat, participând la numeroase turnee și jocuri private. Deși a avut câștiguri mari, pierderile sale nu au fost neglijabile. Scandalul din 2011 a adus o atenție nedorită asupra vieții sale personale și a subliniat riscurile asociate cu jocurile de noroc ilegale. Maguire a fost nevoit să returneze o parte din câștigurile sale și să facă față consecințelor legale și financiare ale implicării sale în aceste activități.

5.   Floyd Mayweather

Renumitul boxer Floyd Mayweather este cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și pentru pasiunea sa pentru jocurile de noroc. Mayweather postează frecvent pe rețelele de socializare pariurile sale câștigătoare, dar se pare că are și numeroase pierderi. Conform unor surse, Mayweather ar fi pierdut milioane de dolari la pariuri sportive, în special pe meciuri de fotbal american și baschet. Deși câștigurile sale din cariera de boxer îi permit să își mențină stilul de viață luxos, pierderile sale la jocurile de noroc sunt semnificative.

Mayweather este cunoscut pentru încrederea sa excesivă și pentru parierea unor sume uriașe de bani pe diverse evenimente sportive. Deși a avut câștiguri considerabile, pierderile sale sunt la fel de impresionante. Mayweather a declarat în repetate rânduri că jocurile de noroc sunt o pasiune pentru el și că nu este afectat de pierderi, însă impactul financiar al acestora este incontestabil.

Concluzie 

Industria jocurilor de noroc are o influență puternică asupra multor oameni, inclusiv asupra celor bogați și celebri. Cazinourile și diversele forme de pariuri oferă oportunitatea de a trăi emoții intense și de a câștiga sume considerabile de bani, dar acestea vin și cu riscuri mari. Cele cinci personalități prezentate în acest articol sunt exemple clare ale impactului pe care jocurile de noroc îl pot avea asupra vieților oamenilor, indiferent de statutul lor social sau financiar.

Michael Jordan, Charles Barkley, Ben Affleck, Tobey Maguire și Floyd Mayweather au în comun nu doar faima și averea, ci și pierderile semnificative la jocurile de noroc. Aceste exemple servesc ca un avertisment pentru toți cei care sunt tentați să se aventureze în lumea cazinourilor și a pariurilor, demonstrând că nimeni nu este imun la capcanele și pericolele acestei industrii.

Citiţi mai departe

Divertisment

Cazinou online Yoji: punctul culminant al aventurilor de jocuri de noroc în lumea virtuală

Publicat

în

Într-o lume în care tehnologia se dezvoltă rapid și inovația devine norma, a apărut online casino top Yoji – o adevărată oază de divertisment și adrenalină, care aduce tot luxul și pasiunea cazinourilor de pe teren direct pe ecranele tale. Este un loc în care tradiția și modernitatea se îmbină cu succes, oferind o experiență de neegalat pentru fanii jocurilor de noroc din întreaga lume.

RETIM

Din momentul în care intri pe site-ul cazinoului online Yoji, intri într-o atmosferă de eleganță și rafinament. Estetica discretă, dar în același timp rafinată a site-ului creează un sentiment de lux, caracteristic celor mai bune cazinouri. Interfața intuitivă și navigarea convenabilă facilitează găsirea jocurilor tale preferate și descoperirea unor noi divertisment interesante.

Autoliv angajează!

Cu toate acestea, adevărata magie a cazinoului online Yoji este dezvăluită în sortimentul său de jocuri de neegalat. Aici veți găsi o selecție largă de jocuri clasice care au devenit parte integrantă a cazinourilor din întreaga lume: ruletă, blackjack, baccarat și poker. Fiecare joc este redat în detalii incredibile, oferind o experiență de joc realistă și captivantă. Indiferent dacă preferați mese virtuale cu dealeri live sau opțiuni tradiționale, Yoji Online Casino oferă o varietate de opțiuni pentru toate gusturile.

Pe lângă jocurile clasice, cazinoul online Yoji se mândrește cu o selecție largă de aparate de slot inovatoare. De la sloturi clasice la jocuri video interesante, cu grafică vie și povești incitante, există totul aici pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Fiecare slot a fost selectat cu atenție pentru a oferi o experiență de joc corectă și echilibrată, plină de emoție și adrenalină.

bsg-angajam-amanetar

Yoji Online Casino se mândrește cu nivelul său inegalabil de securitate și confidențialitate. Folosind cele mai avansate tehnologii de criptare, datele dumneavoastră personale și tranzacțiile financiare sunt protejate în mod fiabil de accesul neautorizat. În plus, o licență de la o jurisdicție lider în jocuri de noroc garantează un joc corect și transparent, oferind o liniște suplimentară pentru vizitatori.

Dar cazinoul online Yoji nu este doar despre jocuri de noroc. Există, de asemenea, o serie de opțiuni suplimentare interesante care fac experiența de joc și mai interesantă și minunată. De la turnee virtuale cu fonduri de premii atractive până la bonusuri și promoții exclusive, există întotdeauna ceva nou și interesant pentru a adăuga și mai multă emoție aventurilor tale de joc.

Fie că ești un jucător experimentat care caută o nouă provocare sau un începător care dorește să se scufunde pentru prima dată în lumea cazinourilor online, Yoji este locul perfect pentru tine. Cu selecția de jocuri de neegalat, standardele înalte de securitate și atmosfera incitantă, acest cazinou online vă va oferi o experiență de neuitat plină de lux, adrenalină și pasiune. Faceți un clic și descoperiți noi fațete ale aventurilor de jocuri de noroc în lumea virtuală a cazinoului online Yoji.

 

Citiţi mai departe

Divertisment

Festivalul veverițelor și sarmalelor, la Buziaș. În program, muzică pe toate gusturile

Publicat

în

FOTO Arhiva

La finalul acestei săptămâni, în zilele de 1 și 2 iunie, Buziașul va fi gazda Festivalului „Zilele Veverițelor”, un eveniment care promite multă distracție, mâncare și băutură pentru toate gusturile. Ajuns la cea de-a VIII-a ediție, festivalul pregătește și în acest an numeroase surprize pentru participanți, inclusiv deliciosul concurs gastronomic „Cele mai bune sarmale din Banat”. Festivalul, devenit deja tradițional, este organizat de Primăria Buziaș în colaborare cu Consiliul Județean Timiș, Asociația pentru Dezvoltarea Zonei Buziaș și Asociația Culturală Izvorașul Buziaș.

RETIM

Programul evenimentelor este variat și atractiv. Sâmbătă, 1 iunie, festivalul începe la ora 10:00 cu un concert de Quintet de corzi pe Colonadă, iar de la ora 16:00, scena va găzdui spectacole de muzică ușoară, printre care evoluțiile formațiilor Cu Asar, Explosive și Springtime Band. Seara va fi încheiată de un spectacol exploziv susținut de Orchestra condusă de maestrul Miša Mijatović, alături de soliștii Milica Milovanović și Radiša Urošević din Serbia.

Autoliv angajează!

Duminică, 2 iunie, ziua începe la ora 10:00 cu un program de divertisment pentru copii, oferit de trupa de animatori „TAIMPARTY”. La ora 14:00 va avea loc concursul gastronomic „Cele mai bune sarmale din Banat”, iar între orele 13:00 și 22:00, publicul va putea savura un spectacol de ansambluri folclorice și soliști invitați. Ansamblurile folclorice includ Ansamblul Hora Belințului, Ansamblul „Laleaua Pestriță” din Nițchidorf, Ansamblul „Vermeșana”, Ansamblul de Dansuri Germane „Vergissmeinnicht” din Buziaș, Ansamblul „Izvorașul” Tineret și Junior de la Casa de Cultură Buziaș, Ansamblul „Sorocul” al Casei de Ajutor Reciproc al Pensionarilor – Primatim Timișoara și Ansamblul „Junii Gugulani”.

Soliștii invitați la festival sunt Ramona Vita, Liliana Laichici, Vasile Conea, Adrian Stanca, Carmen Popovici, Felicia Stoian, Cornelia Lupulescu, Ramona Gomboș, Oana Stanca, Raluca Stanca, Roxana Teodorescu, Franceska Rif, Sebastian Rămneantu, Darius Heghes, Trocan Sergiu, Razvan Poienar, Dugălie Sorin, Ramona Ilieș Drăgan, Patricia Cimponieru și Adela Jurchescu. Organizatorul spectacolului este Casa de Cultură Buziaș, coordonată de Adrian Stanca.

bsg-angajam-amanetar

Citiţi mai departe

Cele mai citite