Connect with us
Winter in My Town

Administrație

Declaratii cu ananasul pe masa! Ambrus face alianta cu PDL-ul si vrea primar galben in 2016 la Lugoj

Publicat

în

ioan ambrus liberalii lugojeni 003Partidele politice aflate în opoziție la Lugoj lasă toate cuvintele dure și jignitoare pe care și le-au adus de-a lungul anilor unele la adresa celorlalte și se aliază acum, în cel mai pur stil politic, împotriva grupului nou format dintre PSD și PPDD. Este vorba despre noua combinație fatală PNL-PDL, alianță declarată ca fiind „up and running” (tr. „sus și funcțională”, n.r.) de către Ioan Ambruș, președintele PNL Lugoj. Cu un bol de fructe în care trona un ananas în fața lor, Ambruș și Tech au dat întâlnire jurnaliștilor, sau cel puțin câtorva dintre ei, într-o marți toridă de vară, la sediul de partid, acolo unde s-au pus în discuție planurile noii alianțe pentru un Lugoj mai bun, dar și pentru un PNL mai puternic pe viitor, care vrea două posturi de conducere la șefia administrației locale.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Înainte de a discuta cu presa, cele două partide s-au întâlnit și au vorbit despre modurile în care pot îmbunătăți starea orașului. „Discuţiile noastre au privit proiectele Lugojului şi modul în care vom vota pentru acestea. Trebuie precizat de la început că suntem pentru continuarea marilor proiecte începute în oraş, dar avem diferenţe de opinie cu cei din conducerea oraşului legat de modul în care se derulează aceste lucrări. Din acest motiv, la o viitoare şedinţă vom solicita o serie de precizări legate de stadiul fiecărei lucări, termene de execuţie şi altele”, a declarat Ioan Ambruş.

Liberalii se gândesc deja și la numele candidatului pentru postul de primar la alegerile locale din 2016, spunând despre acesta că are tot ce îi trebuie pentru a ocupa scaunul confortabil a lui Boldea. ”Alin Tech poate fi un nume, chiar dacă acum i s-au restrâns atribuţiile de către primar şi nu poate avea o vizibilitate care este normală prin prisma funcţiei. Dar vom vedea în funcţie de cine va sta bine în sondajele noastre”, a mai precizat Ambruş. Alin Tech se pregătește de plecarea din funcția de vice, 10 consilieri, de la PSD, PPDD și PC urmând să voteze pentru schimbarea lui în următoarea ședință. În locul liberalului, cel mai vehiculat nume este cel al PPDD-istului Porfir Daminescu.ioan ambrus liberalii lugojeni ioan ambrus liberalii lugojeni 001lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

RETIM

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...

Administrație

Mesaje împotriva lui Buciu la intrările în Lugoj. Cartoane cu textul “oraș fără primar” 

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

După un an de liniște, celebrele conturi false active în campania electorală l-au luat oficial in primire pe noul primar Claudiu Buciu. Oamenii care l-au acuzat pe atunci pe candidatul Buciu de o sumedenie de ilegalități, din spatele conturilor false, au revenit în actualitate.

De această dată, postacii au distribuit pe Facebook poze cu intrările în Lugoj, sub care au montat cartoane cu mesajul “oraș fără primar”. Mesajul a fost postat chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională, pe rețelele sociale. În câteva minute, zeci de conturi false, dar și celebrele grupuri ale “societății civile”, au distribuit mesajul care îl viza pe primar. Postarea se referă la cum Lugojul are un primar “antiromân” și “neputincios”.

„E părerea unui traficant de droguri, arestat exact când era președintele organizației de tineret a PSD Lugoj. De 1 Decembrie am depus coroană la Soldatul cu Pușca, deci din nou, minciuni PSD-iste. E greu când nu mai poți fura bani de la stat”, a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Claudiu Buciu.

RETIM

În cursa electorală din 2020, partidul aflat la putere s-a folosit de conturi false pentru a face anti-campanie pentru actualul primar al municipiului.

Citiţi mai departe

Administrație

Sute de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

750 de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anunțul a fost făcut de primărie, care va da drumul unei noi ediții a concursului de colinde Iată, vin colindătorii!“ organizat și anul trecut la Lugoj.

Primii 750 de copii înscriși să participe la acest proiect, primesc din partea Primăriei un cadou de Crăciun, reprezentat de o cutie frumos personalizată care conține cărți, jocuri și surprize dulci. Evenimentul se adresează copiilor și elevilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.

„Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, prin completarea formularului de mai jos, până cel târziu la data de 10 decembrie 2021. În momentul completării formularului trebuie să și urcați colindul/colindele elevilor dumneavoastră pe internet”, scriu organizatorii.

RETIM

Găsiți aici toate detaliile concursului de colinde.

Citiţi mai departe

Administrație

Certificat verde sau nu la Târgul de Crăciun la Lugoj? Reacția primarului orașului

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Târgurile de Crăciun se vor desfășura în acest sezon de sărbătoare doar pentru persoanele cu certificate verzi. Se întâmplă la Timișoara, la București, dar și la Sibiu sau alte orașe din România, acolo unde târgurile organizate cu ocazia sărbătorilor au ajuns de renume mondial.

La Lugoj, deși administrația locală mai are doar câteva zile până să organizeze complet târgul, situația privind certificatul verde este ambiguă. Pe de-o parte, administrația locală spune că nu va exista o delimitare a zonei de târg. Potrivit legii, în acest caz nu este nevoie de certificat verde pentru a achiziționa produse de la căsuțe.

Pe de altă parte, edilul șef spune că va respecta legislația de la acea dată, dând de înțeles că s-ar putea totuși ca obligativitatea certificatului verde să fie impusă.

RETIM

“Nu va fi o incintă închisă. Accesul nu va fi restricționat, însă se vor respecta regulile stabilite la nivel național. Se vor respecta regulile stabilite prin legislația în vigoare la momentul derulării evenimentului”, a explicat primarul Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro

Citiţi mai departe

Administrație

Lista persoanelor care pot să primească în chirie locuințe ANL, la Lugoj

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Lugoj a stabilit persoanele care au prioritate la închirierea locuințelor ANL. 58 de solicitanți se află pe această listă, care va ajunge, în ședința din 25 noiembrie la votul consilierilor locali. În funcție de punctajul obținut, aceștia vor avea acces la locuințe. Este vorba de tineri, de până în 35 de ani, care trebuie să dovedească, în primul rând că muncesc pe raza municipiului Lugoj. Iată, mai jos, lista solicitanților, cu punctajul obținut, în urma dosarelor depuse la primărie până în 19 iulie 2021.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Din totalul dosarelor depuse, patru persoane au retras cererile, iar alte trei au fost plecate în străinătate când reprezentanții Primăriei Lugoj au efectuat ancheta socială și nu au transmis o dovadă că au loc de muncă pe teritoriul municipiului

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite