Connect with us

Lugoj

Concertele anului 2013: Lista cu evenimentele muzicale ce au loc în România și pe care nu ar trebui să le ratezi

Publicat

în

Anul 2013 va fi unul cu adevărat încărcat pentru iubitorii de muzică și distracție. De-a lungul sezonului cald, zeci de artiști și-au anunțat prezența în România, unde vor concerta în cadrul unor festivaluri, sau ca spectacole individuale, spre deliciul publicului din țara noastră. Deși majoritatea au loc la București, cu siguranță că fanii înrăiți ai trupelor care vor veni în acest an la noi își vor găsi atât timpul, cât și resursele financiare necesare să meargă să-și vadă favoriții, oricât de departe ar cânta aceștia de Lugoj.

concertele-anului-2013-lista-cu-evenimentele-ce-au-loc-in-romania-si-pe-care-nu-ar-trebui-sa-le-ratezi lugojeanul 2013 (1)

Andrea Bocelli este primul care deschide lista noastră de recomandări de concerte. Artistul vine în România pe 25 mai, la Romexpo, în cadrul unui eveniment care va aduna pe aceeași scenă nume grele ale genului, precum soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti,  dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio, precum și Orchestra Națională Radio. Prețul unui bilet începe de la 150 de lei și poate ajunge până la… amuzanta sumă de 1400 de lei, în zona VIP. concertele-anului-2013-lista-cu-evenimentele-ce-au-loc-in-romania-si-pe-care-nu-ar-trebui-sa-le-ratezi lugojeanul 2013 (3)

Fanii rockului vor sări în sus la următorul nume care vine în România anul acesta: pe 24 iulie, în Piața Constituției, unul dintre cele mai frumoase locuri din țară în care se poate ține un concert în aer liber, vor concerta, pentru a treia pe pământ românesc, cei de la Iron Maiden. Cu peste 90 de milioane de albume și cu avionul personal, „Ed Force One”, folosit de trupă pentru a se deplasa pe căile aerului între concerte, Iron Maiden nu mai are nevoie de nicio prezentare. Așteptăm doar ca celebrul avion să aterizeze pe Otopeni, ca să îi putem vedea live pe cei mai tari rockeri. Un bilet la „normal circle” costă 136 de lei, vizibilitatea fiind acceptabilă de aici, dar dacă vă lasă buzunarul și inima, puteți merge la „golden”, unde veți achita 204 lei.concertele-anului-2013-lista-cu-evenimentele-ce-au-loc-in-romania-si-pe-care-nu-ar-trebui-sa-le-ratezi lugojeanul 2013 (4)

Iubitorii de rock nici nu vor avea timp să respire, deoarece Rock de City, festivalul care va aduce Rammstein şi Bullet For My Valentine la București începe pe 27 iulie. 143 de lei costă un bilet normal, dar face toți banii. Sting și Joe Cocker, alte două nume grele ale muzicii internaționale, vor veni în capitală pe 31 iulie, respectiv 4 august. La începutul lunii septembrie, la București începe cel mai mare festival de muzică clasică din partea aceasta a continentului: George Enescu Festival. Pe durata întregii luni, sute de muzicieni vor încânta publicul de la Ateneul Român, într-o desfășurare de forțe impresionantă.concertele-anului-2013-lista-cu-evenimentele-ce-au-loc-in-romania-si-pe-care-nu-ar-trebui-sa-le-ratezi lugojeanul 2013 (2)

Tu la ce concerte, festivaluri sau spectacole vrei să mergi anul acesta? Lasă răspunsul în comentarii.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Trei migranți din Siria, depistați de polițiști lângă Lugoj

Publicat

în

Un grup de trei migranți din Siria au fost despitați de către polițiștii din Lugoj joi după-masa. Din primele informații, migranții nu ar avea asupra lor acte de identitate. Polițiștii lugojeni, aflați în patrulare, au dat peste cele trei persoane pe raza localității Coșteiu. Poliția de Frontieră a fost alertată, având în vedere că cei trei nu ar avea drept de ședere pe teritoriul României. Aceștia din urmă se vor ocupa de soarta celor trei, urmând să îi preia și să verifice cum au ajuns în țară și traseul pe care l-au urmat.

Acum aproximativ două săptămâni, un alt grup de migranți a fost despitat în zona Coșteiului. Pe atunci, polițiștii din Belinț au dat de migranți, aceștia având asupra lor documente de călătorie. Agenții au chemat în sprijin jandarmii, care au facilitat întoarcerea grupului de 14 migranți în orașele în care au drept de ședere.

Citiţi mai departe

Lugoj

Primăria promite bani pentru spital. Primarul îi acuză de ipocrizie pe liderii opoziției

Publicat

în

După apelul partidelor de opoziție, Primăria Lugoj a transmis un comunicat de presă prin care anunță că va aloca bani spitalului.

„Doresc să informez lugojenii că am discutat deja cu conducerea Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” respectiv cu doamna director economic și am transmis posibilitatea de alocare a sumelor de bani pentru aparatură necesară în situații de urgență, din linia de investiții deja alocată în acest an pentru Spitalul Municipal Lugoj. Urmează ca la finalul situației de urgență să refacem linia de investiții în funcție de solicitările spitalului”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Lugoj și semnat de primarul Francisc Boldea.

Primarul Lugojului îi acuză pe liderii opoziției că sunt ipocriți și că încearcă să profite de această criză, pentru că i-au cerut să aloce bani pentru spital.

„Ce nu pot înțelege, este însă ipocrizia unor filiale locale de partide politice, care încearcă să dobândească capital electoral în condițiile unei situații de urgență în care suntem  împlicați toți lugojenii. Ca primar al Municipiului Lugoj, în această perioadă grea, sunt preocupat în cea mai mare măsură de soarta sănătății lugojenilor și de a întreprinde măsuri adecvate pentru gestionarea situației la nivelul orașului nostru”, susține Boldea.

Edilul are un mesaj și pentru conducerea spitalului, căreia îi cere să nu aducă bolnavi din alt oraș.

„Fac pe această cale un apel la conducerea spitalului să se preocupe în primul rând de starea de sănatate a cetățenilor din zona noastră, să nu se aventureze în a aduce la Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei”, spital de gradul 4, cetățeni bolnavi din alte județe sau orașe.”, se mai arată în comunicatul semnat de primar.

Citiţi mai departe

Lugoj

Reguli de prevenție și la examenul de șoferi auto. Cum se va susține acest test în perioada crizei

Publicat

în

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a transmis printr-un comunicat de presă noile reguli ce se aplică la susținerea examenului pentru obținerea permisului auto.Pe lângă limitarea numărului de candidați, IPJ Timiș le cere celor izolați la domiciliu să nu se prezinte la acest test, chiar dacă au fost programați. Iată, mai jos, întregul comunicat.

„Începând cu data de 16 martie a.c., în condițiile medicale apărute și în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19, facem precizarea că numărul maxim de persoane care pot fi examinate în vederea restituirii permisului de conducere este 10.

De asemenea, pentru a proteja cetățenii, cât și personalul angajat care vine în contact cu aceștia recomandăm persoanelor ce urmează a fi examinate, să se prezinte la ghișeul Serviciului Rutier Timiș, cu 30 de minute înainte de ora afișată a examenului, în vederea programării, având asupra lor echipament medical (mască respiratorie și mănuși), precum și instrument personal de scris cu pastă albastră.

De asemenea, facem precizarea, să nu se prezinte la examen persoanele care se află în izolare la domiciliu”

Citiţi mai departe

Cele mai citite