Connect with us

Actualitate

Compania unui lugojean aduce în Banat una dintre cele mai apreciate mărci de tractoare

Publicat

în

Societatea Rural Plant este dealer autorizat pentru tractoarele Solis. Robuste, fiabile şi accesibile pentru toate fermele româneşti, tractoarele din gama Solis acoperă necesarul de putere de la 20 CP până la 90 CP, putând fi accesorizate cu încărcătoare frontale şi o serie de utilaje pentru prelucrarea solului, pentru plantaţiile pomicole şi viticole, echipamente pentru fermele zootehnice, utilaje pentru lucrări comunale, forestiere şi multe altele.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Firmă nouă, ofertă generoasă, impact mare pe piaţă

Rural Plant este condusă de către lugojeanul Marcel Ardelean care ne-a oferit câteva detalii constructive şi funcţionale despre tractoarele pe care le comercializează.

“Am început această activitate din 2015-2016, mai timid, iar din anul următor ne-am apucat mai serios. Tractoarele marca Solis sunt fabricate din componente europene: pompa de injecţie este Bosch, cutia de viteze este Cararra (Italia), cum este şi puntea. Partea hidraulică este germană, farurile sunt Hella. Asamblarea tractoarelor se face în India, din raţiuni care ţin de mâna de lucru accesibilă şi redusă ca şi costuri. Tractoarele sunt înmatriculabile şi beneficiază de 3 ani de garanţie sau 1500 de ore de funcţionare. Este un beneficiu pe care nu-l găseşti la concurenţă. Foarte important, faţă de tractoarele de pe piaţă, cele de la Solis sunt mult mai grele şi mai robuste. De exemplu, un tractor cu cabină are 3400 de kilograme, pe când al concurenţei are 2000 de kilograme. Asta înseamnă încă o tonă în plus de robusteţe, de calitate, care contează foarte mult la capacitatea de tractare. Poate să tragă remorci mult mai grele după el, contează la aderenţă şi aşa mai departe. Toate tractoarele beneficiază gratuit de contragreutăţi faţă. Sunt construite din fier şi tablă, s-a evitat plasticul”, afirmă Marcel Ardelean.

RETIM

Firma Rural Plant pune la dispoziţia agricultorilor şi o gamă variată de echipamente şi utilaje agricole: pluguri, scarificatoare, grape rotative, freze de sol, combinatoare, semănători, fertilizatoare, met-uri de erbicidat, atomizoare vii şi livezi, remorci. Nu lipsesc din oferta companiei tunuri şi motopompe pentru irigaţii, dar şi sisteme complete pentru irigat.

Rural Plant se adresează şi administraţiilor locale printr-o serie de utilaje şi echipamente comunale şi pentru curăţat şanţuri şi talazuri, precum şi utilaje forestiere. Un segment important din oferta firmei bănăţene îl reprezintă echipamentele pentru zootehnie.

“Utilajele sunt produse de firma Agrimaster, din Italia, o firmă specializată pe tocătoare din toată gama, de la legumicultură, pentru cultura mare, tocătoare pentru întreţinerea spaţiilor verzi şi tocătoare forestiere. De la cele mai mici, până la cele mai mari, inclusiv pentru gospodărirea comunală, pentru întreţinerea şanţurilor şi a marginilor drumurilor”, spune Marcel Ardelean.

La toate acestea se adaugă produse pentru protecţie a plantelor, seminţe hobby şi profesionale, îngrăşăminte de bază sau foliare atât chimice cât şi bio-naturale, folie solarii, folie mulch, folie căpşuni, produse pentru irigaţii (agricole şi rezidenţiale), răsaduri, stoloni de căpşuni, bulbi de flori etc.

Rural Plant vă aşteaptă la expoziţia AGROMALIM

Tractoarele şi utilajele pe care Rural Plant le vinde agricultorilor din Banat au fost alese pentru că au un raport preţ calitate foarte bun.

“Nu vreau să spun că au cel mai bun preţ pentru că sună a reclamă, dar raportul dintre preţ şi calitate este foarte bun. În plus, au o robusteţe mult mai mare decât ale celorlalte tractoare pe care le găsiţi pe piaţă. Până acum niciunul dintre clienţii mei nu a fost nemulţumit”, declară Marcel Ardelean.

Tractoarele şi utilajele de la Rural Plant vor fi expuse la târgul de agricultură Agromalim de la Arad, din perioada 2-5 septembrie, însă pot fi văzute la orice oră în parcul de prezentare de la Chizătău, judeţul Timiş. În orice variantă constructivă, atât tractoarele cât şi utilajele pot fi livrate în câteva zile de la semnarea contractului.

Reprezentanţii firmei pot fi contactaţi la tel. 0761.231.076, 0773.926.733 sau email: office@ruralplant.ro.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Scenariul roșu la Lugoj începând de luni. Nu mai poți intra în restaurante fără certificatul verde

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Municipiul Lugoj a depășit pragul de 3 infectări la 1.000 de locuitori. Din această cauză, de luni se impun noi măsuri restrictive pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Una dintre cele mai importante măsuri vine în rândul celor care frecventează restaurantele, barurile, cinematograful și alte locuri de acest gen din oraș.

Mai exact, accesul la aceste locații nu se va mai permite fără certificatul verde, care va fi scanat de către unul dintre angajații localului. Dacă sunteți vaccinați, ați trecut prin boală sau aveți un test negativ, atunci veți putea lua masa la restaurant. Dacă nu, nu vi se va permite accesul. La fel se va întâmpla și la Bethausen și Coșteiu, localtăți care au trecut de rata de 3 la mia de locuitori.

Rata de infectare duminică era de 3,77 la mie la Lugoj.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Record de îmbolnăviri la Lugoj în ultimele 24 de ore

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Un nou record a fost stabilit la Lugoj în privința îmbolnăvirilor de coronavirus, în doar 24 de ore. Mai exact, miercuri au fost înregistrate 32 de cazuri noi de infectări, raportate joi la prânz, cel mai mare număr de cazuri de după vară.

La Timișoara, capitala județului, au fost descoperite 287 de cazuri noi, de asemenea un record pentru valul 4. Cifrele continuă să crească și în satele din jur, acolo unde s-au impus deja restricții cum ar fi cel referitor la libera circulație pe timp de noapte, sau la accesul în restaurante, cafenele sau alte localuri doar cu un certificat verde.

La nivel județean, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 464 de cazuri noi de infectare. Nouă persoane și-au pierdut viețile în decursul unei singure zile, iar alte 38 sunt internate la ATI din cele 284 de persoane internate în spitalele din județ.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Făgețean amendat după ce a plecat de acasă deși era izolat la domiciliu

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Un bărbat din Făget aflat în izolare din cauza noului coronavirus a fost amendat după ce a fost prins de polițiști la plimbare prin oraș. În data de 22 septembrie, 298 de forţe de ordine au patrulat în județ în această cauză, fiind verificate 99 de societăți comerciale, precum şi 115 mijloace de transport persoane, dintre care 38 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate  131 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 37.000 de lei. Dintre acestea, 130 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare. 

O sancțiune în valoare de 1000 de lei a fost aplicată unui bărbat, la Făget, pentru nerespectarea măsurilor de carantinare/izolare. Acesta era in izolare si nu a fost găsit la domiciliu.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Spitalul din Lugoj a mărit numărul de paturi în ATI, dar tot nu face față numărului de bolnavi COVID

Publicat

în

FOTO Arhiva

Spitalul din Lugoj și-a mărit capacitatea secției de anestezie și terapie intensivă (ATI), de la cinci, la opt paturi, însă sunt din nou toate ocupate cu bolnavi COVID. Lucian Cocoș spune că numărul pacienților testați și descoperiți cu coronavirus este tot mai mare, de la o zi la alta.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„Acum avem opt paturi pe ATI, ăsta e maxim ce putem face. Toate paturile sunt echipate cu tot ce trebuie, cu ventilatoare cu monitoare, cu injectomate. A crescut foarte mult procentul celor descoperiți la testare, aproape 50 la sută. Ieri, de exemplu, din 60 testați, 28 erau infectați. În spital avem internați 30 de pacienți pe non ATI și opt pe ATI”, a declarat directorul spitalului din Lugoj.

Lucian Cocoș a făcut un apel la persoanele nevaccinate să meargă să se vaccineze, pentru că în scurt timp spitalele nu vor mai face față numărului mare de pacienți care vor trebui internați.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite