Connect with us

Lugoj

Cauți un salon de masaj anticelulitic în Timișoara? Stailer te ajută să devii mai eficient

Publicat

în

Trăim vremuri în care timpul a devenit o resursă foarte prețioasă pentru fiecare dintre noi. Ne dorim să ne organizăm cât mai bine pentru a ne bucura și de relaxare alături de cei dragi sau ne dorim puțin timp liber chiar pentru noi înșine. Parcă abia așteptăm weekendurile sau zilele libere fără să ne mai programăm taskuri sau alte treburi care ne fură din energie.

Crama Aramic

Ideea de a ne programa la un salon de beauty pentru a profita de servicii de calitate este una excelentă. Asta în cazul în care găsim un loc liber pe scaunul unui stilist. De regulă, programările trebuie să le facem cu câteva zile înainte pentru a găsi loc însă chiar și așa, probabilitatea de a ne programa este cam mică, mai ales dacă vorbim în plin sezon de evenimente.

Multe persoane merg la un salon de beauty doar pentru a se relaxa. Fie caută un salon de cosmetica faciala pentru femei in Timisoara sau poate de masaj anticelulitic. Este un alt mod de a te relaxa atunci când simți că oboseala s-a acumulat și numai ai pic de energie.

Pentru a nu mai pierde timp și energie atunci când trebuie să suni pentru a te programa la un salon, descoperă aplicația Stailer pentru că vei deveni mult mai eficient. Iată de ce!

RETIM

În zilele tale libere alege să te relaxezi cu Stailer

Stailer este o aplicație menită să te ajute să descoperi unele dintre cele mai bune saloane de beauty din orașul tău. Cum? Online. Însă nu este utilă doar pentru a le găsi ci și pentru a te programa la unul dintre ele. Tot online, la doar câteva click-uri distanță. Numai trebuie să suni de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber, cu Stailer îl vei găsi instant. Simplu, ușor și mult mai eficient.

În plus, te vei răsfăța cu unele dintre cele mai calitative servicii pentru că experții din cadrul acestor saloane au experiență vastă în domeniu și sunt la curent cu tot ce este nou în această industrie.

Cauți un salon de masaj anticelulitic in Timisoara unde să te programezi chiar azi? Cu Stailer ai toate șansele să îl găsești. Te programezi instant și uiți de griji. Atât de simplu și de ușor este.

Stailer  – portalul către lumea beauty

Stailer este o aplicație destinată atât femeilor cât și bărbaților, în egală măsură. Asta pentru că lista de servicii este foarte vastă. Tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, aranjat barbă, epilat, masaj de relaxare și multe altele.

Știi ce mai este avantajos la Stailer? Faptul că te programezi gratuit la orice oră din zi sau din noapte, fără să fii condiționat în nici un fel.

În plus, știi dinainte cât trebuie să plătești pentru serviciul pe care l-ai ales cât și timpul execuție. Poți de asemenea să vezi și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Toate aceste detalii și multe altele le poți descoperi pe www.stailer.ro sau dacă descarci aplicația.

Date de contact:

support@stailer.ro

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Programul de lucru RETIM în data de 24 Ianuarie 2023, sărbătoare legală

Publicat

în

Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi din județul Timiș asupra programului de lucru valabil în data de 24 Ianuarie 2023, sărbătoare legală.

Crama Aramic

COLECTAREA DE DEŞEURI

Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Timiș în care operează compania RETIM se va desfăşura la fel ca într-o ZI OBIȘNUITĂ. Astfel, dacă în ziua de marți, 24 ianuarie 2023, erau programate colectări de la adrese, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența serviciului. Utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor, ca de obicei.

 

RETIM

BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII – Timișoara și Lugoj

Birourile de relaţii clienţi şi casieriile vor fi:

  • ÎNCHISE în ziua de 24 ianuarie 2023, sărbătoare legală.
  • DESCHISE din data de 25 ianuarie 2023, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08:00 până la ora 16:00

Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago. 

CENTRELE FIXE DE COLECTARE A DEŞEURILOR VOLUMINOASE, VEGETALE, DIN CONSTRUCŢII, DIN POLISTIREN ȘI CARTON PROVENITE DIN AMBALAJE DIN MUNICIPIUL TIMIŞOARA

Cele patru puncte de colectare a deşeurilor voluminoase, vegetale, din construcţii, din polistiren și carton provenite din ambalaje, centre deschise de către compania RETIM împreună cu Primăria Timişoara, vor avea următorul program:

  • ÎNCHISE în ziua de 24 ianuarie 2023, sărbătoare legală.
  • DESCHISE din data de 25 ianuarie 2023, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08:00 până la ora 16:00

Adresele și programele de funționare obișnuite ale celor patru puncte de colectare din Timişoara sunt:

  • Calea Torontalului, nr. 94 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
  • Calea Moşniţei, nr 2-4 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
  • Avram Imbroane, nr 70 (L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
  • Ovidiu Cotruș, nr. 201 (fosta adresă: Calea Chișodei, Str. Mile Cărpenișan, nr 3) (L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00)

RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email contact@retim.ro si pagina oficială de Facebook.  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

Citiţi mai departe

Lugoj

Lansarea proiectului „Locuințe Sociale în construcție înșiruită în cartierul Herendești-Bocșei”

Publicat

în

Crama Aramic

Citiţi mai departe

Lugoj

Lugojul nu va avea artificii sau concert la Revelion, pentru prima dată în istoria recentă într-un an fără restricții

Publicat

în

Crama Aramic

Orașul Lugoj nu va avea nici artificii, nici concert la Revelionul din acest an. Este pentru prima dată în istoria recentă când Lugojul nu va avea nici artificii, nici concert la trecerea dintre ani. Ultimul concert care va avea loc de sărbători este cel de pe 24 decembrie din Parcul George Enescu, pus la cale de către cei de la Asociația FOA în cadrul Târgului de Crăciun.

La Revelionul 2021, primăria condusă la acea vreme de către Claudiu Buciu a anulat evenimentele de anul nou, motivând restricțiile din pandemie pentru lipsa artificiilor și a concertelor. Chiar dacă primăria nu putea organiza concerte, artificiile nu au fost interzise la acea vreme pentru persoane juridice. La Revelionul 2022, situația a fost aceeași.

Anul acesta “tradiția” continuă, chiar dacă nu mai sunt restricții impuse de pandemie. Potrivit actualului primar interimar, nu vom avea nicio activitate de Revelion, edilul susținând că cele care au avut loc în cadrul târgului, de la 1 decembrie și până la ajun, sunt suficiente.

RETIM

foto: Florin Blaga

Citiţi mai departe

Anunțuri

Spațiu de închiriat în centrul Lugojului. Renovat și cu dotări moderne

Publicat

în

Se propune spre închiriere spațiu ultracentral cu o suprafața totală de 290mp, în centrul orașului Lugoj, lângă Hotel Dacia.

Crama Aramic

Spațiul este complet renovat și modernizat, dispune de încălzire în pardoseală, geamuri termopane, birouri cu intrare separată, toalete separate. Spațiul poate fi închiriat și pe etaj separat și compartimentat, după placul clientului. Preț 15 euro/mp. Negociabil.Contact/BFG Imobiliare 0730355161

RETIM

Citiţi mai departe

Cele mai citite