Connect with us

Administrație

Boldea online! Cineva i-a facut primarului profil de Facebook, dupa care l-a dezactivat sa nu dea de belea

Publicat

în

boldeaPlecat în Statele Unite ale Americii pentru două săptămâni, primarul Lugojului, Francisc Boldea, s-a trezit la revenirea în țară cu un profil de Facebook nou nouț. Declarând că nu este al său, primarul nu are idee cine ar putea să fie cel din spatele profilului. Creatorul a completat câmpurile necesare pentru înscrierea pe celebra rețea de socializare, pe care s-au înscris, conform ultimelor date statistice, aproape 16000 de lugojeni, și avea deja 300 de prieteni acceptați, majoritatea dintre ei fiind tineri.

Astfel, de pe profilul de Facebook al primarului Lugojului puteam afla până acum câteva zile că Francisc Boldea este căsătorit, că s-a născut la 16 iulie 1948 și că este președintele PSD Lugoj, dar și că ocupă funcția de primar al orașului nostru. Boldea online, ajutat de creatorul profilului de Facebook neadministrat de primar, a postat pe perete și câteva fotografii cu edilul, printre care și unele făcute de jurnaliști. Ca fotografie de copertă, fanul primarului a ales să îi afișeze, cum era de așteptat, clădirea instituției pe care acesta o conduce.

Boldea nu a declarat până acum dacă va acționa în instanță profilul de Facebook fals, pentru a putea să vadă cine se află în spatele contului creat în numele său, acesta spunând doar că sigur nu este făcut de el. Orice profil de Facebook creat în numele unei persoane, fără acordul acesteia, încalcă drepturile persoanei la nume și imagine, creatorul putând fi acționat în instanță pentru încălcarea acestora. Odată creat, un profil de Facebook nu poate fi șters, ci doar dezactivat, procedura pentru a afla cine este în spatele lui fiind una simplă, dacă partea vătămată cere autorităților să verifice persoana care l-a creat.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Cine sunt consilierii locali din Lugoj. PNL a obţinut majoritatea mandatelor

Publicat

în

FOTO ARHIVA

Conform rezultatelor provizorii, la Consiliul Local Lugoj PNL va avea 11 consilieri, PSD va avea patru consilieri iar USRPLUS trei consilieri, după redistribuire, iar PMP unul.. Conform listelor depuse de partidele lugojene, consilierii din următorul mandat vor fi următorii.

PNL Bogdan-Ștefan Blidariu, Cristian-Dorinel Cornean, Mihai-Cornel Anghel, Ionel-Dănuț Cliciovan, Diana Maria Szucs, Mihai Agache, Sorin-Ciprian Jivulescu, Adrian-Doru Serendan, Nicoleta Mîrșevină, Ioan Câmpean, Flavia-Lorena Cut-Lupulescu.

PSD Francisc-Constantin Boldea, Nicu Bădina, Iosif Crăciunescu, probabil plus Cristian Galescu, la redistribuire.

USRPLUS Daniela Țepeș Paleu, Paul Sebastian David, probabil plus Lajos Ernestin Vari, la redistribuire.

PMP Liviu Brînduşoni

Mai pot apărea modificări, în funcţie de rezultatele de la Consiliul Judeţean Timiş, dacă există consilieri lugojeni care se află pe listele pentru CJT.

Citiţi mai departe

Administrație

Prima reacție a lui Francisc Boldea după aflarea rezultatelor alegerilor locale de la Lugoj

Publicat

în

Fostul primar al Lugojului, Francisc Boldea, a făcut primele declarații pentru Lugojeanul.ro, după ce a pierdut la un scor categoric alegerile în fața contracandidatului Claudiu Buciu. Acesta a declarat pentru publicația noastră că, în fond, lugojenii sunt cei care știu cel mai bine ce nevoi au și că îl felicită pe noul edil șef.

“Am pierdut alegerile pentru funcția de primar, îl felicit pe noul primar, a fost o luptă grea. Așa au hotărât lugojenii, mă supun. În trei mandate am încercat să fac tot binele pentru oraș. Înseamnă că nu am apreciat nevoile lugojenilor corect, plus că am o anumită vârstă, probabil că s-a ținut cont și de asta”, a declarat fostul edil șef al Lugojului.

Boldea le mulțumește lugojenilor pentru colaborarea de care au dat dovadă timp de 12 ani. 

“Eu le mulțumesc lugojenilor pentru colaborare și o să colaborez și cu noul primar, situația e aproape inversă ca și în 2016, când noi am avut majoritate, acum au ei, au 11 consilieri, este un lucru bun. Din păcate în consiliul local au intrat doar patru formațiuni, PNL, PSD, USR și PMP, niciun independent sau alte partide, foarte vocale În campania electorală. O să fie o predare simplă, frumoasă, fără probleme. Eu atât am putut, dacă cineva are nevoie de experiența mea, cu drag”, a mai precizat Francisc Boldea.

După trei mandate de primar, Boldea își va continua cariera politică din funcția de consilier local din partea Partidului Social Democrat.

Citiţi mai departe

Administrație

Francisc Boldea, umilit de Claudiu Buciu după rezultatele provizorii. Ce procente au obținut

Publicat

în

Conform primelor rezultate, pentru funcția de primar, Claudiu Buciu (PNL) a obținut 51,85 de procente din voturile lugojenilor. Pe locul al doilea, la mare distanță, candidatul PSD, Francisc Boldea are 14,98 de procente, iar pe locul al treilea Dana Țepeș, de la USR cu 10,46 la sută.

Iată, mai jos, toate rezultatele. Dați clic pe imagine și se deschide în format mare

Citiţi mai departe

Cele mai citite