Connect with us

Administrație

BLACK FRIDAY 2013! La Lugoj ne asteapta preturi reduse la mii de produse: Vezi LISTA cu magazinele participante

Publicat

în

black friday 2013 lugoj vinerea neagra reduceri preturi bombaTelefoane inteligente, tablete, calculatoare, aparate foto, produse electrocasnice, cărți, asigurări, apartamente și chiar autoturisme! Comerciantii se pregătesc cu tot ce au pentru vineri, ziua în care reducerile vor cuprinde România cu totul. Black Friday, așa cum este cunoscută la nivel mondial, pică în acest an pe 29 noiembrie, deși câteva magazine mari, precum eMAG sau Flanco, și-au anunțat deja intenția de a „sărbători” Vinerea Neagră și pe 22 noiembrie.

Meniul zilei, Octavian

Conform studiului realizat de Daedalus, lista cumpărătorului de Black Friday cuprinde, în 2013, următoarele categorii de produse: electrocasnice mici (39,8%), haine (22,9%), televizoare (15,3%), telefoane mobile (10,6%), încălțăminte (10,2%), laptopuri (10,1%), frigidere (5,5%), tablete (5,2%), mașini de spălat (5,1%), foto, video (4%), îngrijire personală (4%) și cosmetice (3,9%).

8 milioane de români sunt așteptați să participe la ziua cea mare a reducerilor, care a fost stabilită pentru data de 29 noiembrie. Și magazinele din Lugoj se pregătesc de reduceri importante, astfel că toate lanțurile mari de retail își vor face temele și vor oferi în vinerea de la finalul lunii noiembrie reduceri importante la toate categoriile de produse. Cele mai importante magazine, atât online, cât și fizice, care au anunțat oferte importante pentru Black Friday sunt următoarele:

Magazine de produse IT
eMAG
Evomag
PC Garage
F64
ClickShop
Marketonline
Azerty
Magazinultau
PC Shop
Koyos

RETIM

Magazine de electrocasnice
Altex
Domo
Carrefour
Flanco

Magazine de fashion, incaltaminte si accessorii
Mycloset
Dailybrand
Tinar
Miniprix
Quick24
Saxara
Shoes.ro
Fxfashion
Shopdepot96
B-mall
Ecco-shoes

Magazine de bijuterii si accesorii
Silverzone
Bijuterii-inox
Watchshop
Cautceas
3suisse
Topceas

Magazine de carti
Nemira
Elefant.ro
Libris
Okian
BookCity

Magazine cu jucarii si articole pentru copii
Bebe Bliss
Best Kids
DinoLand
101 Jucarii

Cadouri
E-Cadou
USBMania
FunGift
Cadouri De Top

Auto
Ford

Magazine diverse
IKEA
Oalacubunatati
Okian.ro
Homeycomb.
Vivre.ro
Elefant
Okazii

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Fostul primar al Lugojului, criticat vehement pentru achiziții în domeniul floral, are un moștenitor

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fostul primar al Lugojului, Francisc Boldea, a fost mereu criticat pentru sumele exorbitante pe care le plătea pentru flori, pe care angajații de la Sere și Spații Verzi le montau prin oraș în fiecare an. Zeci de mii de lei a plătit primăria orașului pentru flori în fiecare an. 

Noul primar, Claudiu Buciu, a strâns un adevărat cult „anti-floral” în jurul său, înainte de alegeri, promițând lugojenilor că nu va cumpăra flori sau arbuști pentru oraș, din puținii bani publici, ci doar gazon.

Deși s-a ținut de promisiune cu iarba, noul edil al orașului a ajuns la a doua achiziție de flori și arbori pentru municipiu, în ciuda promisiunilor. Primăria a plătit nu mai puțin de 32.000 de lei pentru 5.000 de mușcate, flori care vor fi livrate și plantate în curând în diferite zone din oraș. Pe magnolii, achiziționate de curând, Buciu a mai dat 8.220 de lei. Primăria nu a comunicat niciuna dintre cele trei achiziții, de magnolii, mușcate sau gazon, acestea fiind însă publice datorită platformei SEAP.

RETIM

Citiţi mai departe

Administrație

Cinematograful din Lugoj se redeschide. Data la care vei putea merge la film

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Cinematograful din Lugoj este primul dintre obiectivele de interes din oraș care se redeschid, la mai bine de un an de când a fost închis din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit administrației locale, locația urmează să fie deschisă pentru public începând cu 1 iunie.

Deocamdată primăria nu a anunțat dacă cinematograful se deschide complet sau la capacitate redusă, însă cert este că în interior lugojenii vor trebui să poarte masca de protecție, dar și să păstreze o distanță de cel puțin un scaun între ei.

Un alt obiectiv important pentru care se decide sau nu redeschiderea este piața ocico de vechituri.

RETIM

Citiţi mai departe

Administrație

Primăria Lugoj are 5,5 milioane de lei, din care vrea să cumpere mai multe clădiri din oraș

Publicat

în

Consilierii locali au aprobat alocarea a 5,5 milioane de lei pentru achiziția mai multor imobile din Lugoj. Unul dintre acestea este cel care găzduiește Casa de Cultură a Sindicatelor, unde primarul Claudiu Buciu a declarat că s-a început o corespondență cu marile confederații sindicale, care dețin în proprietate imobilul și se așteaptă răspunsul acestora la oferta Primăriei Lugoj.

Meniul zilei, Octavian

O altă clădire „celebră” și terenul aferent, pe care Primăria ar vrea să și-o treacă  în proprietate este Unitate A, a fostei Intreprinderi Textile Lugoj. Primarul Lugojului spune că, aici, ar urma să funcționeze sediul celor trei noi societăți ale consiliului local: cea de apă și canal, cea de salubritate și cea de administrare a patrimoniului public.

Tot din banii menționați mai sus, primarul mai speră să achiziționeze și clădirile actualei societăți Meridian 22, care sunt în executare silită din cauza datoriilor și vor fi scoase la licitație, clădirile de pe Insula din Cotu Mic, cu care Meridianul a garantat un împrumut bancar, dar și terenurile aferente Școlii Generale nr.1.

 

RETIM

Citiţi mai departe

Administrație

Consilierii locali din Lugoj își cumpără tablete de 40 de mii de lei. „Facem economie la hârtie”

Publicat

în

Consilierii locali lugojeni vor avea tablete pe care să-și descarce documentele necesare desfășurării activității din cadrul Consiliului Local Municipal Lugoj. Achiziția acestor tablete se va face cu bani de la bugetul local, la o valoare estimată de 40 de mii de lei. În ședința, de joi, 6 mai, când s-a aprobat bugetul local, un consilier a cerut ca acești bani să fie direcționați către alte cheltuieli. Este vorba despre Paul David, de la USR, care a considerat că fiecare consilier își poate asigura suportul electronic pentru a lucra în sistem online.

Meniul zilei, Octavian

„Acei bani pentru tablete, se pot redirecționa spre altceva, deoarece după cum se vede cu toți ne putem conecta la ședință și să ne citim toate documentele. Din punctul meu de vedere aș prefera ca acei bani să fie cheltuiți pentru altceva, pentru premierea copiilor sau orice altceva”, a spus David.

Viceprimarul Bogdan Blidariu a răspuns solicitării și a spus că decizia fost luată după discuțiile cu mai mulți consilieri locali, care au cerut astfel de dispozitive, acestea urmând să fie folosite și în momentul în care ședințele nu se vor mai ține în sistem online, pentru descărcarea proiectelor de hotărâre și arhivarea lor. În felul acesta se renunță la tipărirea acestora și transmiterea pe suport de hârtie, pentru fiecare consilier în parte. Blidariu a anunțat că grupul de consilieri PNL nu va vota amendamentul lui David. De altfel, acest amendament a fost respins, iar achiziția va fi făcută în zilele următoare.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite