Connect with us

Administrație

Autostrada Lugoj – Deva, prezentată de constructor

Publicat

în

Presa a fost invitată astăzi, 3 aprilie, în sala de şedinţe a Consiliului Local Lugoj, pentru a asista la o prezentare tehnică a autostrăzii Lugoj – Deva, Lotul 1. În cadrul conferinței s-a descris sectorul Lugoj – Dumbrava, de 27,42 de kilometri, precum şi drumul de legătură cu orașul nostru, în lungime de 11,4 km.autostrada lugoj deva lot 1 prezentare cnadnr constructori conferinta de presa lugojeanul 2013 3 aprilie

Valoarea totală a proiectului este de 1.119.092. 516 lei, din care 905.833.310 lei reprezintă valoarea totală eligibilă. Contribuţia Comisiei Europene este de 85% din valoarea totală, adică 770.000.815 lei, diferenţa până la valoarea totală asigurându-se de la bugetul României.autostrada lugoj-deva constructii fotografii martie 2013 lugojeanul (3)

Autostrada Lugoj – Deva, Lotul 1, este situat pe Coridorul IV Pan European, care traversează România intrând în țară din sudul Ungariei şi ieșind prin nordul Bulgariei, pe traseul Nădlac – Bucureşti – Constanţa, tronsonul Lugoj – Deva situându-se între Nădlac şi Piteşti. autostrada lugoj-deva constructii fotografii martie 2013 lugojeanul (5)

Cu o lungime totală de 27.620 de kilometri, cele mai importante comune traversate de viitoarea autostradă sunt Belinţ, Balinţ, Bethausen (Cliciova), Traian Vuia  (Jupani şi Susani), Mănăştiur, Dumbrava, Făget, Margina (Nemeşeşti, Zorani) şi drumul de legătură Lugoj care trece prin Coşteiu (Păru, Ţipari).

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Francisc Boldea, după rezultatele provizorii de către Claudiu Buciu. Ce procente au obținut

Publicat

în

Conform primelor rezultate, pentru funcția de primar, Claudiu Buciu (PNL) a obținut 51,85 de procente din voturile lugojenilor. Pe locul al doilea, la mare distanță, candidatul PSD, Francisc Boldea are 14,98 de procente, iar pe locul al treilea Dana Țepeș, de la USR cu 10,46 la sută.

Iată, mai jos, toate rezultatele. Dați clic pe imagine și se deschide în format mare

Citiţi mai departe

Actualitate

Rezultatele provizorii la alegerile de la Lugoj. PNL a obținut majoritatea în consiliul local

Publicat

în

PNL a obținut o victorie zdrobitoare la Lugoj și la Consiliul Local Municipal. Liberalii au reușit să obțină 45,84 la sută din voturile valabil exprimate, fiind urmați la mare distanță de PSD cu 14,15 procente. USRPLUS se află pe locul al treilea cu 10,16 la sută, iar PMP pe locul al patrulea cu 5,85. Doar aceste partide au trecut pragul electoral. Din cele 19 mandate de consilier, au fost repartizate 17, două urmând să fie redistribuite. PNL are 11 mandate, PSD 3 mandate, USR 2 mandate și PMP un mandat. Cele mai mari șanse să obțină cele două mandate redistribuite la are PSD și USR.

Iată, mai jos, toate rezultatele obținut. (Dați clic pe foto și se deschide în format mare)

Citiţi mai departe

Administrație

Lugojul și-a ales noul primar! Câți lugojeni au fost la urne pentru a-și alege edilul și consiliul local

Publicat

în

Lugojul a votat! Procesul electoral din orașul de pe Timiș s-a încheiat în urmă cu doar câteva momente. Lugojenii și-au exprimat votul la alegerile pentru primar și consiliu local, dar și pentru consiliu județean și președintele acestuia. Prezența la vot la Lugoj până la orele 21 seara a fost de 14.087 de votanți, adică 36,14% dintre alegătorii cu drept de vot.

Cele mai active secții de până acum sunt următoarele:

-SALA SPORTURILOR ”LAVINIA MILOŞOVICI” 236 – 607;

-SALA SPORTURILOR ”LAVINIA MILOŞOVICI” 235 – 591;

-GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR.13 226 – 590 votanți.

La polul opus se află secțiile de mai jos, cu prezența cea mai scăzută din oraș:

-GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR.5 TĂPIA – 97 votanți;

-ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 – 173 votanți;

-CĂMINUL CULTURAL MĂGURI – 215 votanți.

La alegerile din 2016, din cei 40.725 de alegători înscriși pe listele electorale, au votat 14.893 de lugojeni, adică 36,79%. 13.991 de voturi au fost valabile. Boldea lua în 2016 47,08% dintre sufragii, în timp ce Buciu reușea 27,87% din totalul voturilor valabil exprimate. Rămâi pe Lugojeanul.ro pentru a afla cine va fi primarul orașului pentru următorii patru ani, dar și reacții la cald din partea celor mai importante formațiuni politice după aflarea rezultatelor.

Citiţi mai departe

Cele mai citite