Connect with us


Actualitate

UPDATE: Accident grav in ITL! Soferul vinovat, mort de beat, a calcat biciclistele si a fugit de la locul impactului

Publicat

în

DSCF3435UPDATE 2: Băiatul uneia dintre victimele accidentului a declarat pentru LUGOJEANUL.ro că mama sa, aflată pe una dintre bicicletele călcate de șoferul beat și care a fugit de la locul accidentului a suferit o dublă fractură de os la picior, în timp ce victima de pe cealaltă bicicletă este pregătită de către medicii lugojeni pentru transportul la Timișoara, deoarece aceasta a suferit o fractură de craniu, starea ei fiind una gravă.

PMP

UPDATE: „Șoferul de 40 de ani a părăsit locul accidentului imediat după producerea lui, o femeie fiind cea care l-a readus pe acesta, alături de mașina în care se afla, la locul producerii impactului. După testarea cu aparatul etilotest, s-a descoperit că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, fapt pentru care a fost dus la spitalul lugojean pentru teste biologice. Cele două victime, ambele femei, sunt la rândul lor supuse investigațiilor medicale, însă viața lor nu este în pericol”, ne-a declarat Ionuț Bocancea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș. 

USR

Un șofer neatent a călcat în această seară doi bicicliști, acesta plimbându-se cu mașina pe strada Buziașului din Lugoj. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30, bărbatul „reușind” să ia pe capotă două persoane ce se aflau pe biciclete dintr-o singură mișcare greșită. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Municipal Lugoj de către ambulanțele sosite la fața locului. Deocamdată nu se cunosc împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, însă din spusele martorilor șoferul ar fi cel vinovat de producerea lui, deoarece nu a păstrat distanța între autovehiculul său și biciclete.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că în mașină se aflau două persoane, un bărbat și o femeie, care în primă fază au dat vina unul pe celălalt, niciunul dintre ei nedorind să recunoască dacă s-a aflat sau nu la volan. Mai mult, deși accidentul s-a petrecut pe sensul de mers înspre Buziaș, în fața unei fabrici de margarină, tinerii au mutat mașina, care se afla la momentul sosirii poliției pe partea cealaltă a șoselei, îndreptată spre oraș. În urma impactului, oglinda mașinii de pe partea dreaptă a fost distrusă, aceasta fiind și cea cu care șoferul sau șoferița neatentă i-a agățat pe cei doi bicicliști.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de la poliția rutieră, care au început o anchetă în acest caz. Cercetările continuă pentru a se afla cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Iluminatul festiv din Lugoj va fi unul modest. Doar anumite zone centrale vor fi împodobite

Publicat

în

Iluminatul festiv de sărbători va fi unul de criză, la Lugoj, în acest an. Primarul Claudiu Buciu a anunțat că vor fi împodobite doar câteva zone centrale din oraș.

PMP

„Anul acesta va fi un iluminat spartan. Deocamdată am discutat cu societatea care ne furnizează acest serviciu să verifice corpurile de iluminat din oraș, să schimbe tot ce trebuie schimbat, se și vede în oraș o mică schimbare. Cu privire la iluminatul festiv, le-am cerut o ofertă. O să fie doar în anumite zone, piețele centrale, străzile centrale, dar nu va fi spectaculos, va fi unul modest anul acesta”, a spus Claudiu Buciu.

USR

Citiţi mai departe

Actualitate

Primarul Lugojului dă afară din clădirea instituției toate asociațiile care nu au legătură cu activitatea administrației locale

Publicat

în

Clădirea Primăriei Lugoj găzduia de mai mulți ani sediile mai multor organizații de revoluționari și de drepturile omului care nu aveau niciun fel de contract de închiriere și nici o legătură cu activitatea administrației locale. Este vorba despre mai multe camere ocupate la etajul doi al clădirii. În una dintre acestea funcționa și Liga Dreptății Împotriva Corupției și Abuzurilor din România, condusă de către Petru Antoni.

PMP

Supărat, după decizia primarului, Petru Antoni a trimis un memoriu Consiliului Local Municipal Lugoj, în care arată activitatea organizației și menționează faptul că are 180 de filiale și centre în țară și străinătate. Deși s-a aflat printre materialele de ședință, de joi, 26 noiembrie, niciunul dintre consilieri nu a dorit să discute acest subiect.

USR

„Acum, după 30 de ani de activitate zilnică, noul primar, după trei zile de învestire, ne trimite o adresă ca în trei zile să eliberăm sediul pe care îl ocupăm. După alte trei zile, abuziv ne întrerupe activitatea, care este vastă și nu suportă întreruperi sau amânări”, arată Antoni în memoriul de 63 de pagini, transmis consilierilor lugojeni.

Antoni consideră că sediul primăriei este un bun al comunității și fiecare lugojean are dreptul să folosească bunul comunității.

Citiţi mai departe

Actualitate

Scădere importantă a ratei de infectare la Lugoj, la nici o săptămână de la instaurarea carantinei

Publicat

în

PMP

Au trecut șase zile de la instaurarea carantinei în municipiul Lugoj. Chiar dacă autoritățile nu au demonstrat că măsura stă la baza reducerii ratei de infectare, aceasta a scăzut în mod constant, de vineri și până în această dimineață.

USR

Autoritățile au anunțat faptul că rata de infectare la Lugoj este aproape de 5 la 1000 de locuitori. Mai exact, a ajuns la 5,36 la mie. Înainte de carantină, rata a crescut la Lugoj până la valoarea maximă de 7,17 la 1000 de locuitori, raportată vineri dimineața, cu o zi înainte de carantinare.

Joi dimineața, 26 noiembrie, localitățile din județul Timiș cu rata de infectare pe ultimele 14 zile  peste 3/1000 locuitori erau:

,84; Lugoj – 5,36; Deta – 2,89; Făget – 3,11;  Gătaia -3,90;  Jimbolia- 5,45; Recaș – 5,13; Sânnicolau Mare -4,25;   Becicherecu Mic -3,56;  Biled – 4,59;  Birda – 10,92;  Boldur – 3,20 ; Bucovăț – 10,05; Chevereșu Mare -4,97; Comloșu Mare – 3,79;  Coșteiu – 3,53, Criciova – 3,54; Denta – 4,00; Dudeștii Noi – 5,09; Dumbrăvița – 9,05;  Foeni – 4,00;  Găvojdia -4,79; Ghilad- 4, 25; Ghiroda – 10,30, Giroc – 7,54; Giulvăz  – 3,08, Jebel-6,29; Lenauheim – 3,60; Lovrin – 3,15,   Moșnița Nouă-7,69; Ohaba Lungă – 3,13; Orțișoara – 4,42; Otelec – 3,28 ; Parța – 3,69;  Pișchia – 3,30,  Racovița- 3,54;  Remetea Mare -4,51; Săcălaz – 6,78; Șag – 7,21; Sânandrei – 3,61; Șandra – 3,51, Sânmihaiu Român – 6,02,  Sânpetru Mare – 3,91,  Satchinez – 3,14; Teremia Mare – 3,63; Topolovățu Mare- 5,27, Traian Vuia – 3,96, Valcani – 4,97.

Localitățile cu rata de infectare pe ultimele 14 zile peste 1,5/1000 locuitori erau:

Buziaș – 1,52; Ciacova – 2,98; Beba Veche – 2,59;   Belinț – 1,58;    Cărpiniș -2,94 ; Cenad – 1,87;  Cenei – 2,63; Curtea – 2,33; Dudeștii Vechi – 2,28; Dumbrava – 2,52; Fibiș – 1,73 ; Ghizela – 1,62,  Giarmata – 2,41; Giera – 2.01 ; Gottlob – 1,88, Jamu Mare – 1,66; Liebling – 2,41, Livezile –2,34 ; Mănăștiur – 1,67;  Nițchidorf –2,44,  Pădureni – 1,93; Peciu Nou – 2,99;  Saravale- 2,95;  Secaș – 1,55, Stiuca – 1,74; Tomnatic – 2,09 ; Tormac – 1,70, Uivar- 2,25; Victor Vlad Delamarina – 2,09, Voiteg -2,81.

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite