Connect with us

Lugoj

Lupta pentru semifinale! CSM Lugoj, meci dificil la Bucuresti in primul tur al sferturilor din Cupa Romaniei

Publicat

în

1609885_1444338055800712_211844159_nMeci dificil disputat în această seară de fetele de la CSM Lugoj. Aflate în deplasare la București, elevele lui Bogdan Paul au disputat primul din cele două meciuri din sferturile de finală ale Cupei României la volei. După ce în optimi, jucătoarele noastre s-au descurcat aproape fără greșeală împotriva moldovencelor de la Penicilina, astăzi lucrurile nu au mai stat atât de bine, adversarele din Capitală dovedindu-se a fi, încă o dată, superioare echipei din orașul de pe Timiș. Totuși, echipa noastră nu a cedat prea repede în fața presiunilor și a nivelului ridicat de joc impus de adversare, luptând pentru puncte cu orice preț.

RETIM

Seturile jucate pe teren advers, 3 la număr, au fost adjudecate pe rând de echipa din București. În primul set, terminat cu scorul de 26 la 24, bucureștencele au avut de furcă mult și bine cu echipa din Lugoj. În celelalte două seturi lucrurile au stat mult mai bine pentru CSM-ul de Capitală, însă nu la scor, ci la stăpânirea de sine. Astfel, în setul doi, lugojencele au reușit să adune 19 puncte, iar în al treilea set, finalizat cu scorul de 25 la 20, acestea parcă au renunțat și mai repede la ideea de a câștiga un set, în ciuda scorului bun și în revenire, după care încă măcar unul, pentru a pleca din București cu măcar un punct din turul sfertului de finală.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

Următoarea întâlnire cu voleiul este programată pentru sâmbătă, 1 martie, când la Lugoj are loc ultima etapă din returul actual de campionat al Diviziei A1. Atunci, cu începere de la ora 18:30, oaspetele lugojencelor vor fi jucătoarele de la CSV Tomis Constanța. În Cupa României, returul sferturilor de finală are loc miercurea viitoare, 5 martie, la Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj.

Autoliv angajează!

1 Comment

1 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Încep dezinsecțiile la Lugoj. Vor fi două acțiuni aeriene și mai multe la sol

Publicat

în

avion-dezinsectie-aerochimica-lugoj-partea-a-doua-26-iunie-2013-foto-galerie-superfoto-lugojeanul-8

Foto Arhiva

Primăria Lugoj a comunicat recent că, în următoarele săptămâni, se va desfășura o amplă campanie de dezinsecție pe raza municipiului. Aceasta va include atât stropiri aeriene, cât și la nivelul solului, având ca principal obiectiv protejarea sănătății cetățenilor împotriva insectelor purtătoare de boli microbiene și parazitare.

RETIM

Noi avem deja contractul semnat. Așteptăm ca vremea să ne permită să nu fie vânt și ploi. Campania va debuta cu acțiuni aeriene, urmate ulterior de dezinsecții terestre. În cadrul intervențiilor aeriene, se vor efectua două stropiri la intervale de 14 zile, utilizând substanțe speciale pentru combaterea țânțarilor, căpușelor și a tigrului de platan. Aceste acțiuni vor acoperi o suprafață de 2.000 de hectare, incluzând teritoriul administrativ al Municipiului Lugoj și localitățile adiacente”, a declarat primarul interimar Bogdan Blidariu.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

Pentru dezinsecția la nivelul solului, primăria a anunțat că intervențiile vizează parcuri, malurilor râului Timiș și în alte spații verzi publice. Administratorii asociațiilor de proprietari și locuitorii din municipiu sunt încurajați să colaboreze cu firme specializate și să organizeze astfel de acțiuni și în subsolurile blocurilor pentru a maximiza efectul dezinsecțiilor.

Autoliv angajează!

Citiţi mai departe

Lugoj

Un bărbat a aruncat cu o bucată de pavaj într-o mașină care trecea pe stradă. Polițiștii i-au făcut dosar penal

Publicat

în

La data de 15 mai a.c., în jurul orei 09:46, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia au fost alertați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat care conducea un autoturism pe strada Turnătoriei din localitatea Nădrag. Acesta a relatat că în timp ce se deplasa cu mașina, un individ în vârstă de 68 de ani, aflat pe marginea drumului în calitate de pieton, ar fi aruncat un pavaj din beton, cauzând avarii autovehiculului.

RETIM

Echipajele de poliție s-au deplasat imediat la fața locului pentru a investiga incidentul. După investigații preliminare, polițiștii au confirmat că autovehiculul a suferit daune ca urmare a obiectului aruncat.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

În urma acestui incident, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar autoritățile continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale corespunzătoare.

Autoliv angajează!

Poliția face apel către martori sau persoane care ar putea oferi informații suplimentare legate de acest incident să se prezinte la sediul Poliției Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia pentru a contribui la clarificarea situației.

Citiţi mai departe

Lugoj

PNTCD Timiș, prin filiala PNTCD Lugoj, susține echipa REPER la alegerile locale din 9 iunie (P)

Publicat

în

PNTCD Timiș prin filiala PNTCD Lugoj susține echipa REPER la alegerile locale din 9 iunie! Partidul și-a motivat poziția prin faptul că este nevoie de o schimbare reală în Lugoj, nu doar de fațadă.

RETIM

O schimbare în care să fie implicați în Consiliul Local oameni care au oferit orașului timp din timpul lor.Oameni care se dedică continuu nevoilor comunității și care nu fac jocuri de culise pentru beneficiul personal. Candidații REPER, mulțumesc pe această cale pentru susținere și alegerea de a fi împreună dar nu oricum, împreună pentru un Lugoj ospitalier, curat, în care te simți în siguranță, astfel încât să fii mândru că ești lugojan.

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

Platit de: REPER – Filiala Timiș produs de Firma SC Banat Pres SRL, cod mandatar 21240322.

Autoliv angajează!

Citiţi mai departe

Lugoj

IPJ Timiș anunță înscrieri pentru școlile de agenți de poliție. Ce trebuie să faci ca să ajungi polițist

Publicat

în

Începând cu 24 aprilie 2024, a fost dat startul sesiunii de admitere în cele 2 unități de învățământ postliceal ale Poliției Române, din Cluj-Napoca și Câmpina.

RETIM

1.640 de locuri sunt pregătite pentru viitorii noștri colegi:

Elena-Viorica Danciu, Primar Lugoj

– 1.340 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, Câmpina
– 300 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan, Cluj-Napoca.

Autoliv angajează!

Detalii privind organizarea și desfășurarea concursurilor:

– În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@tm.politiaromana.ro;

– Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare – până la data de 21 mai 2024;

– Evaluarea psihologică a candidaților se realizează și se finalizează până la data de 21 mai 2024, conform planificării care va fi comunicată în timp util, pe site-ul IPJ Timiș, la secțiunea Carieră – Admitere instituții de învățământ.

– Susținerea probei de evaluare a performanței fizice – în perioada 25 – 31 mai 2024;

– Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor – 15 iunie 2024;

– Examinarea medicală se realizează în perioada 19 iunie – 12 iulie 2024.

Detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor găsiți aici:

https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/concurs-de-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-ale-ministerului-afacerilor-interne-sesiunea-aprilie-iulie-2024

Citiţi mai departe

Cele mai citite