Connect with us


Lugoj

3 motive sa-ti pui reclama pe Lugojeanul

Publicat

în

Blogul asta a crescut mult in ultima luna si ceva. Mai mult decat ne asteptam. Din acest motiv, vrem sa va anuntam ca de acum incolo va puteti pune reclame pe Lugojeanul. Puteti merge fie pe varianta clasica, cu banner undeva pe site, fie in stanga, fie in articole, fie sus de tot, in functie de cum va lasa buzunarul, fie pe varianta Recenzie de Lux.

Aveti cel putin trei motive pentru care sa va puneti reclama pe blogul asta, in afara de faptul ca e cool si e cel mai in forma site din oras la momentul asta. Vom avea si zile proaste, clar, dar acum ne bucuram de faptul ca suntem cititi si vrem ca si voi, ca si clienti ai nostri, sa profitati de asta. Asadar, de ce sa va puneti reclama pe Lugojeanul?

Cel mai citit site din Lugoj

In luna iunie, am fost cel mai citit site din Lugoj, punct. Am avut peste 30000 de unici in prima luna de activitate intensa, fapt ce ne-a motivat sa gandim noi metode prin care putem promova o afacere, de orice fel ar fi aceasta. Daca vrei sa iti faci reclama pe cel mai citit site din oras, Lugojeanul e locul potrivit.

Un mod nou de prezentare

Recenziile noastre sunt cele care ne tin site-ul sus. Fara ele, am fi doar un alt site cu stiri marunte si sfaturi utile. Nu ne mai trebuie asemenea portaluri, pentru ca sunt multe si neinteresante. Prin recenziile noastre, scrise cu grija si doar in urma experientelor pe care le traim pe unde ne plimbam, oferim cititorilor o noua forma de exprimare editoriala, una libera, imbogatita de imagini si directa, care sa fie pe intelesul tuturor, prieteneasca si usor de digerat.

Chiar ne pasa de afacerea ta

Noi nu suntem ca alte site-uri pe care iti poti face publicitate. Venim la tine, vorbim cu tine jumatate de ora, o ora, trei ore, pana intelegem ce faci si cum te putem scoate in fata. Iti facem 1000 de poze, iar daca nu e de ajuns, mai venim o data seara si mai tragem cateva cadre. Iti spunem cum am vrea noi sa te promovam si, in functie de bugetul tau, gasim cea mai buna solutie. Vorbind de buget, nu avem preturi fixe pentru niciun produs publicitar, pentru ca luam in considerare si de cat timp esti pe piata, ce faci si mai multe elemente, inainte sa iti cerem bani.

Fie ca vrei o Recenzie de Lux, fie ca vrei banner sau ai in minte o alta forma de promovare, te asteptam sa ne contactezi. Tu ne spui doar ca vrei promovare, iar de restul ne ocupam noi!

IMPORTANT: Acest blog este un proiect personal si NU ESTE AFILIAT POLITIC cu nicio formatiune din Lugoj sau din alta parte.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Piața Obor ar trebui să se deschidă de mâine. Ce decizie a luat Primăria Lugoj

Publicat

în

Activitatea în Piața Obor (ocico) a fost suspendată de Primăria Lugoj, printr-un anunț anterior și urma să se deschidă de mâine, 11 august. Adminsitrația locală a transmis un comunicat prin care anunță că acest lucrur nu se va întâmpla.

„Primăria Municipiului Lugoj aduce la cunoștința cetățenilor că, din cauza evoluţiei pandemiei COVID 19 în unele localităţi din zonă, activitatea în Piața Obor din municipiul Lugoj rămâne în continuare suspendată. În cazul în care situaţia epidemiologică în zonă se ameliorează, vom anunța din timp când va reîncepe activitatea în Piaţa Obor”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Lugoj.

Citiţi mai departe

Lugoj

Spitalul din Lugoj înființează o nouă linie de gardă, pentru bolnavii COVID. „Era necesară!”

Publicat

în

Consiliul Local Lugoj a aprobat înființarea unei noi linii de gardă pentru Spitalul „Teodor Andrei”. Erwin Floroni, directorul unității medicale explică de ce era necesară.

„Pentru că vreau să separ cazuisitica COVID de cea non COVID, de pe ATI. Noi avem acum secția de ATI, care nu poate fi împărțită și atunci, din pavilionul principal, fiind pavilionul de bază în care lucrează chirurgia, ginecologia și internele, vreau să scot pacienții COVID. În felul acesta vom putea lucra normal în pavilionul principal. Acum clădirea de infecțioase înseamnă secția de infecțioase și cea de paleație. În compartimentul de paleație vom înființa noul compartiment de ATI cu linie de gardă. Nu poate un doctor să penduleze între două pavilioane, pentru că nici nu poate să vină de la COVID la non COVID, de asta era nevoie de o nouă linie de gardă. Practic este o singură secție și cu două subsecții, în două clădiri”, spune Floroni.

În momentul de față, la spitalul din Lugoj sunt internați 24 de pacienți, infectați cu coronavirus. Dintre aceștia unul este în stare gravă, pe secția ATI, iar 23 sunt la Infecțioase.

Citiţi mai departe

Lugoj

Lugojeanul funcționar public care a câștigat în 2019 mai mulți bani decât primarul Boldea

Publicat

în

Un tânăr lugojean a câștigat în 2019 mai mulți bani decât primarul Francisc Boldea, deși nu este la rândul său primar, ci doar funcționar public al Primăriei Timișoara. Este vorba despre Robert Kristof, consilier personal al primarului Robu și mai apoi city manager al orașului de pe Bega. Potrivit declarației de avere a acestuia, Kristof a făcut mai mulți bani în 2019 decât primarul Lugojului, precum și alți funcționari importanți din Primăria Timișoara.

Conform Tion.ro, lugojeanul a câștigat de la primărie în 2019, ca administrator public, aproape 120.000 de lei, mai exact 119.602 lei. A avut un salariu lunar de aproape 10.000 de lei, echivalentul a 2.000 de euro. Robert Kristof a mai dus acasă 9.451 de lei din închirierea unui bun, dar nu specifică despre ce este vorba.

Primarul Lugojului a declarat venituri de 180.000 de lei în 2019, dintre care 115.000 din indemnizația de edil șef al urbei. Robert Kristof a ajuns cunoscut odată ce a fost numit consilier personal al primarului Nicolae Robu, la 24 de ani, după ce fusese pus director al Incuboxx. A fost și consilier local din partea PNL, apoi a fost numit administrator public al orașului, după plecarea lui Sorin Drăgoi, funcție pe care o ocupă cu acte în regulă din noiembrie 2016, mai scrie Tion.

foto: Tion

Citiţi mai departe

Cele mai citite