Connect with us

Actualitate

Ăsta da Gogâie! Beat si fara permis, a furat trei masini si accidentat alte trei, prins dupa un an de la comiterea faptelor sale

Publicat

în

alcoolemie 1,33mg lugoj timisorii politia poltim lugojeanul 2013Luni după amiaza, poliţiştii municipiului Lugoj, Biroul de Investigaţii Criminale, au depistat pe strada Nera o persoană condamnată la închisoare. Pe numele bărbatului de 42 de ani, din Lugoj, magistraţii au emis, la data de 4 octombrie, un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În fapt, la data de 16 iulie 2012, în jurul orei 01:30, bărbatul, fiind în stare de ebrietate şi folosindu-se de chei potrivite, a pătruns într-un autoturism cu scopul de a-l sustrage. De asemenea, în noaptea de 13 spre 14 august 2012, prin forţarea sistemului de închidere, a pătruns într-un alt autoturism de unde a sustras mai multe bunuri. Totodată, în cursul aceleiaşi nopţi, a sustras un al treilea autoturism, iar la plecarea de pe loc a avariat trei autoturisme.

Fiind depistat de poliţiştii, s-a procedat la testarea sa cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. „Gogâie” a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Unde îşi mută Rieker fabrica de la Lugoj. Cei mai buni angajaţi, ofertaţi cu locuri de muncă la peste 10.000 km

Publicat

în

Rieker îşi mută capacitatea de producţie de la Lugoj în Vietnam şi Tunisia. Mai mulţi muncitori au fost ofertaţi în aceste zile cu locuri de muncă în Vietnam.

“În Vietnam au deschis fabrica deschisă de mai mulţi ani. Au şi în Tunisia. Au făcut oferte maiştrilor, ajutorilor de maiştrii şi mecanicilor . Mai sunt lugojeni care lucrează acolo, de ani de zile. Le dau şi ceva bani mai mulţi, le asigură transportul şi cazarea. Practic nu au cheltuieli. Oricum viaţa e foarte ieftină acolo. Mi-a spus un coleg, care e plecat de mai mulţi ani, că în momentul în care a scos o bacnotă de zece dolari, la restaurant, roiau ospătarii în jurul lu”, ne-a declarat unul dintre muncitorii de la Riker.

Lugojeanul.ro a dezvăluit în exclusivitate, la începutul săptămânii trecute, că Rieker îşi închide fabrica de la Lugoj. Informaţia nu a fost confirmată iniţial de către conducerea firmei. După numai câteva ore, însă, compania a transmis un comunicat de presă în care explica de ce a luat această decizie.

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria Lugoj inventariază terenurile ce pot fi acordate gratuit tinerilor, pentru construcţia de locuinţe

Publicat

în

FOTO eyesintsky.ro

Primăria face inventarul terenurile pe care le deţine şi care pot fi acordate gratuit tinerilor cu vârste între 18-35 de ani, pentru construcţia de locuinţe. În prezent, în total, sunt 29 de parcele identificate. Aceste se află pe str. Timişoarei, str. Herendeşti şi în satul Măguri.  Suprafeţele pentru fiecare lot sunt cuprinse între 300 şi 407 metri pătraţi.

Consiliul Local Lugoj urmează să aprobe o nouă hotărâre prin care să actualizeze inventarul acestor terenuri şi atribuirea lor tinerilor care vor să-şi construiască o locuinţă în aceste zone. Cererile se depun la camera 7, la parterul Primăriei Lugoj, unde se găsesc şi formulare tipizate pentru solicitare.

Până în prezent, sunt depuse 170 de cereri pentru terenuri gratuite. Acestea vor fi verificate, în perioada următoare, şi în funcţie de suprafeţele disponibile vor fi validate.

Citiţi mai departe

Actualitate

După luni întregi de mocirlă, Primăria reia lucrările de reabilitare în zona fostei autogări

Publicat

în

După ce a început lucrările în luna octombrie şi toată iarna întreaga zonă a fostei autogări a rămas îngropată în noroi, Primăria Lugoj anunţă reluarea lucrărilor.

“Este vorba de sistematizarea rutieră a zonei Splaiul Morilor. Este un proiect care va schimba complet aspectul zonei din jurul pieței agroalimentare <<Timișul>>. Se desfășoară lucrări de amenajare urbanistică (sistematizare rutieră) a unei zone a municipiului Lugoj care este cuprinsă în perimetrul format din: str. Unirii, Piaţa I.C. Drăgan, str. Someşului, str. Gherghinelor, str. Ion Vidu, str. Ştefan cel Mare, str. Insulei şi malul drept al râului Timiş de la autogara Atlassib până la Podul de Fier.

Se vor executa lucrări de: modernizare a carosabilului, modernizare a trotuarelor, realizarea de noi trotuare aferente malului râului Timiş, realizarea de noi locuri de parcare, echiparea cu semne de circulaţie, realizarea iluminatului public (unde acesta este insuficient sau lipseşte), realizarea de noi spaţii verzi, evacuarea apelor pluviale, realizarea de rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi, crearea de piste pentru biciclete, realizarea marcajelor rutiere”, arată Primăria Lugoj printr-un comunicat de presă transmis către Lugojeanul.ro.

Zona unde se lucrează este şi cea în care, primarul a promis că va muta toate manifestările din centrul oraşului.

Conform contractului lucrările ar trebui să se încheie  în 14 luni, adică până la sfârşitul acestui an.

Citiţi mai departe

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: