Connect with us

Sport

Turneul de fotbal caritabil s-a încheiat. Banii vor merge la o fată din Buziaş

Publicat

în

Un nou turneu de fotbal în sală cu scop caritabil a avut loc sâmbătă, 13 ianuarie, la Baza Sportivă „Patriot” din Cotu Mic. Nu mai puțin de 18 echipe, împărțite în două grupe au fost prezente pentru a-și arăta solidaritatea față de o fată de 13 ani, din Buziaș, care suferă de o afecțiune la un picior.

În urma turneului și după plătirea costurilor adiacente competiției s-au strâns aproximativ 2600 de lei care au ajuns la fata bolnavă. Turneul, pe care organizatorul Gabriel Goloșie l-a numit cel mai bun de până acum și cu cea mai numeroasă prezență, a fost unul fair-play, reprezentanții echipelor înțelegând scopul nobil pentru care s-au adunat.

“A fost cel mai reușit turneu de până acum și calitativ. Au participat echipe foarte bune din județ. Le mulțumesc prietenilor mei Flavius Roșu de la Șag, Daniel Vasilcin de la Dudeștii Vechi și Florin Albu de la Deta pentru deplasările pe care șe-au făcut. Felicit toate echipele pentru fair-play-ul de care care au dat dovadă”, a declarat Gabriel Goloșie, organizatorul turneului.

 În semifinale au ajuns Deta și ASFBC, cea de-a doua impunându-se cu 2-1, respectiv Șag și Făget, care în timpul regulamentar au remizat la scorul de 0-0, iar în urma loviturilor de departajare Șag s-a calificat în finală. În cele din urmă formația din Șag a și câștigat turneul, impunându-se în finală în fața Boldurului cu 4-1. La scorul de 1-0 pentru Șag, portarul Silviu Borsa de la ASBFC s-a accidentat la gleznă, însă a dorit cu orice preț să ducă meciul la bun sfârșit, deși abia a reușit să calce. După inițiativa de la Lugoj a venit rândul celor de la Buziaș să o urmeze, prin intermediul lui Cosmin Loga de la CSM Lugoj, care se va ocupa de organizarea unui nou turneu în data de 10 februarie în orașul- stațiune, toate costurile urmând să fie suportate de către Consiliul Local Buziaș.

Alina Damian

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

CSM Lugoj reușește victoria împotriva gălățencelor pregătite de fostul lor antrenor după un meci dificil

Publicat

în

Victorie grea obținută după aproape două ore de muncă de către fetele de la CSM Lugoj. Duminică seara, jucătoarele noastre le-au întâlnit pe teren propriu pe fetele de la CSU Belor Galați, formație antrenată de către Paul Bogdan, care acum câțiva ani antrena la Lugoj. Întâlnirea a fost una prietenoasă până la intrarea pe teren, când totul s-a rezumat la următorul punct.

Jucătoarele noastre au debutat bine în partidă, reușind să-și adjudece primul set cu scorul de 25 la 22. Au urmat apoi seturile doi și trei în care gălățencele s-au impus cu 26 la 24 în ambele părți de joc. Setul al patrulea a revenit gazdelor, fetele noastre reușind să se impună cu 25 la 20. În decisiv, CSM Lugoj și CSU Belor Galați au ținut strâns scorul până la final, însă lugojencele s-au impus cu 16 la 14 într-un final.

Următoarea partidă are loc pe 14 decembrie, aceasta fiind și ultima deplasare și respectiv evoluție a lugojencelor din turul de campionat. Jucătoarele vor merge la Blaj, acolo unde se vor întâlni cu liderul clasamentului și campioana în exercițiu, CS Volei Alba Blaj.

Citiţi mai departe

Sport

Victorie mare pentru CSM Lugoj în primul meci din Cupa Europeană CEV Challenge

Publicat

în

FOTO CSM Lugoj/Facebook

Primul meci disputat de CSM Lugoj într-o cupă europeană s-a dovedit a fi unul bun pentru jucătoarele noastre. Deși deloc facilă, partida a fost câștigată de către jucătoarele de la CSM Lugoj cu 3 la 0 în fața adversarelor de la Dukla Liberec.

Scorul pe seturi a fost 28-26, 25-20 și 25-13. La scorul foarte bun reușit de lugojence a contribuit și publicul extrem de numeros și gălăgios, sala sporturilor de pe strada Timișorii fiind neîncăpătoare în timpul partidei.

CSM Lugoj a intrat pe teren cu Andreea Petra, Diana Balintoni, Bianca Albăstroiu, Alexandra Cauc, Alexandra Panțiru, Georgiana Popa, Nina Kocic, Laura Petria, Tamara Ignjic, Adriana Popa, Daiana Roman, Patricia Bărbulescu și Andra Badiu-Savu.

De la Dukla Liberec, echipă din Cehia, au jucat Lucie Kolarova, Anna Stokovska, Katerina Kohoutova, Adela Vrabelova, Simona Bajusz, Lucie Sulcova, Eva Rutarova, Eva Svobodova, Kristyna Sustrova, Karolina Bartosova, Veronika Dostalova, Michaela Candrakova, Rochelle Wopereis și Dita Galikova.

Citiţi mai departe

Sport

CSM Lugoj joacă acasă primul meci care contează pentru CEV Challenge Cup 2020

Publicat

în

Mare meci mare la Lugoj miercuri, 4 decembrie, contând pentru una dintre cele mai importante competiții europene de volei din câte există. După două înfrângeri, una pe teren propriu cu Știința Bacău pe 18 noiembrie și alta cu CSM Târgoviște în deplasare pe 23 noiembrie, fetele noastre au nevoie de tot sprijinul moral de care se pot bucura la primul meci internațional de volei al sezonului.

Este vorba despre întâlnirea dintre CSM Lugoj ca și gazde și Dukla Liberec din Cehia pe post de oaspete, meci programat miercuri, 4 decembrie, de la ora 19:00 la Sala Sporturilor “I.K. Ghermănescu” din Lugoj. Meciul contează pentru faza șaisprezecimilor de finală în CEV Challenge Cup 2020.

Următoarea partidă pe care CSM Lugoj o va disputa în campionatul Diviziei A1 este programat pentru duminică, 8 decembrie, când în orașul de pe Timiș vor face deplasarea jucătoarele de la CSU Belor Galați. Formația gălățencelor este pregătită de fostul antrenor al CSM Lugoj, bucureșteanul Bogdan Paul. 

Citiţi mai departe

Cele mai citite