Connect with us

Lugoj

Stoichescu si Rosu, pe podium la Buzau cu maini rupte

Publicat

în

DSC_0785Devotamentul și valoarea s-au arătat din plin la final de săptămână la Buzău, acolo unde sportivii de la Moto Extrem Lugoj au concurat în campionatul național de profesioniști și amatori de motocros. Atât Miță Stoichescu, cât și Vlad Roșu au avut una dintre mâini rupte și, în ciuda faptului că nu au fost refăcuți complet, s-au prezentat la start și au concurat pentru un loc cât mai sus în clasamentul etapei. Astfel, Mihai Stoichescu s-a situat pe poziția a treia în clasamentul etapei, în timp ce coechipierul lui, Vlad Roșu, care a concurat la amatori, pe locul doi.

„Am mers la Buzău pentru această importantă etapă de campionat naţional, pentru că dacă nu participam pierdeam multe puncte în clasamentul general. Rezultatul este neaşteptat de bun. Nu speram să urcăm pe podium, având în vedere starea lor de sănătate, ba mai mult, le-am cerut să se protejeze. Importantă era participarea, dar e extrem de bine că am reuşit să acumulăm şi puncte mai multe”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul lugojenilor. Cei doi piloți își doresc titlurile la cele două clase ale competiției, Mihai Stoichescu fiind pe primul loc până acum în clasament, iar Vlad Roșu pe locul al doilea.lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lugoj

Lugojul ar putea avea alt furnizor pentru serviciul de apă şi canalizare. Se face licitaţie

Publicat

în

Primăria Lugojului are mână liberă să scoată la licitaţie toate serviciile care până în prezent au fost prestate de Salprest şi Meridian. Consilierii locali au aprobat joi, 15 martie, şi hotărârea privind stabilirea modalităţii de gestiune a Serviciului public de alimentare cu apă şi canalizare, după ce în urmă cu o săptămână, aprobaseră deja hotarârea pentru serviciile de salubritatea în oraş şi adăpostul de câini.

Chiar dacă se prezintă la licitaţia pentru serviciile pe care le avea până la 1 iunie, Meridian nu scapă de probleme. După 1 mai trebuie să obţină o nouă licenţă de operare de la autoritate naţională din domeniu.  Francisc Boldea susţine că asta e treaba celor de la Meridian şi îi priveşte direct cum o vor rezolva. “Noi trebuie să trimitem hotărârea aprobată astăzi, în Consiliul local, la Prefectură pentru validare, după care vom scoate serviciile la licitaţie, la care poate participa Meridianul, dar şi alte societăţi. Licenţa de operare îi priveşte, asta nu mai e treaba noastră. Dacă câştigă licitaţie vor trebui să o obţină”, a declarant primarul Lugojului.

 

Citiţi mai departe

Lugoj

Percheziţii în desfăşurare la Lugoj. Poliţiştii sunt pe urmele unei reţele de evazionişti

Publicat

în

FOTO Arhivă

La această oră, la Lugoj, sunt în desfăşurare mai multe percheziţii, având ca tematică evaziunea fiscală. Lucrătorii IPJ Timiş au descins în mai multe locaţii.

Revenim cu amănunte.

Citiţi mai departe

Lugoj

Clienţii Kaufland pot câştiga excursii în România şi Europa

Publicat

în

Kaufland aniversează 50 de ani de la deschiderea primului său magazin din Europa printr-o amplă campanie de reduceri, oferte speciale şi premii inedite.

În cadrul campaniei „50 de ani fresh în Europa”, Kaufland România sărbătorește împreună cu clienții săi, venind în întâmpinarea acestora cu noi experiențe la cumpărături, prin dublarea reducerilor la combinații selectate de câte două produse. Pe parcursul campaniei sunt puse în joc premii săptămânale, 50 de excursii culinare în România, dar și 5 premii mari, constând în câte o excursie culinară în Europa. Totodată, la cumpărături de minimum 3 ori pe săptămână cu orice card Visa, Kaufland împreună cu Visa, oferă clienților șansa de a se bucura de excursii și multe alte surprize. Premiul cel mare poate aduce unui client Kaufland o excursie pe an timp de 7 ani, pe 7 continente. Premiile secundare constau într-o excursie pe an timp de 3 ani, sau într-unul dintre cele 12 pachete compuse dintr-un smartphone și 2 bilete la Untold sau Neversea.

Mai multe informații despre campanie și modalitatea de înscriere sunt disponibile pe www.kaufland.ro și în revista Kaufland.

 

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: