Connect with us

Administrație

Ruga Lugojeana 2014 ii are ca invitati pe Zdob si Zdub, trupa asteptata de mult de primar la Lugoj

Publicat

în

Zdob_şi_Zdub,_ESC_2011Cu ocazia rugii lugojene din acest an au fost făcute publice primele formații care vor cânta la evenimentul la care sunt așteptați mii de lugojeni. De fapt, doar o trupă de muzică rock se află până acum pe lista organizatorilor, administrația locală optând în acest an pentru formația Zdob și Zdub din Moldova ca să concerteze la Lugoj, deși aceștia se pare ca sunt plătiți deja să cânte într-o altă țară, conform site-ului formației, în acea dată. Pe lângă aceștia, pe scenă vor urca și formații de muzică populară și soliștii de renume Nicu Novac, Mirela Petrean și Petrică Miulescu Irimică.

Meridian 22 S.A. Luhoj

Boldea a declarat că „așteaptă de mult formația Zdob și Zdub la Lugoj”, fără însă a realiza un sondaj prealabil să vadă dacă și lugojenii sunt de acord cu această trupă ca „main event” la sărbătoarea orașului. Astfel, preferința primarului este primordială, iar spectatorii vor fi invitați, fie că le place sau nu, să se mulțumească să privească această formație prestând pe scena ce va fi montată la Casa de Cultură a Sindicatelor.

SONDAJ: Ești mulțumit cu alegerea făcută pentru a aduce la Lugoj formația Zdob și Zdub de rugă?

sursa foto: Wikipedialugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

Citiţi mai departe
14 Comments

14 Comments

 1. Nelu Fumor

  3 iunie 2014 at 16:57

  Nu vreau moldovenii!
  Rusine Boldea!

 2. IOn

  3 iunie 2014 at 16:58

  +1

 3. Pintilii

  3 iunie 2014 at 17:00

  de visss

 4. ion doe

  3 iunie 2014 at 18:06

  nicht!

 5. NELU MITITELU

  3 iunie 2014 at 19:52

  interesant ca nimeni nu se plange de prea multa muzica populara, desi nu exista un eveniment in oras unde sa nu se perinde ansambluri folclorice sau fel si fel de ”solisti de renume”, in schimb imediat sare lumea in sus daca ne mai viziteaza si cate o trupa de renume, alt gen decat populara.
  in concluzie: ”niste tarani dom’le!!!”

 6. boro

  3 iunie 2014 at 22:04

  Chiar contează părerea noastră ?.

 7. ieu

  4 iunie 2014 at 11:39

  Nu, nu-i vreau pe aia!Dar…vorba lu’ boro…

 8. Daiana

  4 iunie 2014 at 13:43

  Bineinteles ca Nu!

 9. boro

  4 iunie 2014 at 14:01

  Cei care nu dorim această formaţie, am putea boicota evenimentul. Este simpul. Când asistenţa va fi mică, îşi va pune un semn de întrebare şi primarul. Sunt bani publici, iar la un astfel de eveniment, chiar era necesar un sondaj de opinie. Probabil a avut loc, după părarea edilului, între acesta şi funcţionarii supuşi din Primărie.

  • boro

   4 iunie 2014 at 14:06

   “simplu…”. Încă o mică completare, dacă se permite. Oare de ce, la câţiva zeci de kilometrii, an de an, sunt invitate formaţii de calitate ?. Ce sunt în vogă la acel moment. Dacă nu era întâmplare nefericită cu Leo Iorga, asistam la aceeaşi reprezentaţie. Fie Cargo, Bere Gratis, HI-Q, Bandidos, etc…Niciodată nu a avut loc un dialog deschis cu cetăţenii pe această temă….

 10. Alina

  4 iunie 2014 at 18:11

  Nu, nu sunt de acord. Este un eveniment mare, cel mai mare din an de acest gen, si pe langa muzica populara, de care ne-am saturat unii dintre noi, trebuie sa ne intrebe ce vrem sa vedem, ca avem si noi dreptul asta. Domn primar, nu vreau sa par o nesuferita, dar daca intrebati oamenii ce vor, chiar si daca doar ii intrebati, o sa para ca va intereseaza. Nu zic ca nu va intereseaza, dar sa declarati ca „de mult MI-AM dorit sa vina la Lugoj X sau Y” denota clar faptul ca dvs. luati deciziile FARA sa ascultati lugojenii.
  Ma indoiesc ca o sa imi raspunda cineva, ca de cand dati si voi in el (cam singurii care mai scrieti si ce e rau in oras) nu mai comenteaza primarul pe aici. Pe restul nici atat, desi e ridicat in slavi, ca Iisus.

  • boro

   4 iunie 2014 at 22:37

   O judecată sinceră si corectă!

 11. victor L

  5 iunie 2014 at 14:50

  Nu va mai certati, cica nu vin.
  Se duc in alta parte 😛

  • *

   6 iunie 2014 at 11:58

   Las’ sa-i f… pe altii la cap!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Bani pentru culte, PUZ pentru un nou cartier și alte proiecte în următoare ședință a aleșilor locali

Publicat

în

Joi, 27 septembrie 2018, de la orele 14.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Lugoj se va desfăşura şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Lugoj.

Meridian 22 S.A. Luhoj

Consilierii locali au până în momentul de față opt puncte pe ordinea de zi. Printre aceste se află și aprobarea PUZ-ului pentru noul cartier privat de locuințe, care se va ridica pe strada Timișoarei, dar și acordarea unui sprijin financiar cultelor religioase din oraș.

Un alt proiect se referă la desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Lugoj în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Lugoj pentru anul şcolar 2018 – 2019. În aceeiași ședință consilierii vor stabili costul mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali pentru copiii care frecventează creşele din subordinea Direcţiei de asistenţă socială comunitară în anul şcolar 2018 – 2019.

Tot în ședința de joi, se oficializează încetarea de drept a mandatului de consilier înainte de expirarea duratei normale, prin deces, a  mandatului a lui Marius Martinescu

Citiţi mai departe

Administrație

Proprietarii din Lugoj care nu au contract cu Retim vor plăti o taxă de salubritate de cinci ori mai mare

Publicat

în

Primarul Lugojului Francisc Boldea intenţionează să promoveze un proiectul de hotărâre privind aprobarea taxei speciale de salubrizare pe teritoriul administrativ al U.A.T. municipiul Lugoj și a Regulamentului de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii serviciului public de salubrizare, persoane fizice-populație, operatori economici, instituții publice și altele, care nu au încheiat și refuză să încheie contractul de salubrizare cu operatorul serviciului – Retim.

Meridian 22 S.A. Luhoj

Francisc Boldea susține că taxa trebuie introdusă pentru că sunt lugojeni care refuză să încheie contractul cu Retim și a dat exemplul asociației din Micro 4.

“Pentru cei care nu vor să încheie contract, legea spune că în cazul în care refuză să încheie contract se stabilește un preț ca și taxă din partea administrației locale, noi am luat modelul Aradului, de cinci ori tariful. Dacă tariful pentru ridicarea deșurilor e de opt lei, cei care nu au contract vor plăti de cinci ori mai mult”, a declarat primarul Lugojului

    Persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 24.09.2018 orele 12.00 la Biroul relaţii cu publicul, parter, camera 7.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Boldea anunță că Lugojul va depăși 50.000 de locuitori până în 2020

Publicat

în

FOTO eyeinthesky.ro

Francisc Boldea a declarat într-o emisiune a postului local de televiziune că, până în 2020, populația Lugojului va trece de 50.000 de locuitori. Contactat de Lugojeanul.ro pentru a explica pe ce s-a bazat când a făcut această afirmație, primarul și-a argumentat opinia.

Meridian 22 S.A. Luhoj

“La revoluție, Lugojul avea cam 54 de mii de locuituri, după cum știu eu. Da, eu preconizez ca în 2020 să ajungă la 50 de mii. În primul rând, este o diferență între nașteri și decese. În al doilea rând, dezvoltarea pe care o are Lugojul și faptul că aproape 2.000 de oameni sunt aduși zilnic la lucru în oraș, spun că e plauzibil acest lucru. Eu îmi doresc să devenim oraș cu peste 50.000 de locuitori. Știți că municipiile sunt între 20 și 50 de mii și între 50 și 100 de mii. Orice om peste 50 de mii contează, e în folosul nostru ca municipalitate”, a spus Boldea.

Primarul Lugojului a mai declarat că această creștere demografică ar fi încă un argument solid pentru transformarea municipiului în capitală regională. La utimul recesământ, Lugojul avea puțin peste 40.000 de locuitori, însă din 2011, populația a scăzut mulți dintre lugojeni fiind plecați în străinătate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: