Connect with us

Politică

PSD-iștii din Lugoj și Bethausen, făcuți de râs de Dragoș Pătraru la Starea Nației: „Ură și prostie!”

Publicat

în

Dragoș Pătraru, realizatorul cunoscutei emisiuni „Starea Nației”, de la Prima Tv, a preluat un material video al ziarului Adevărul, de la vizita Vioricăi Dăncilă la Timișoara, și l-a comentat în stilul caracteristic. În filmare apar mai mulți pesediști din Timiș, unii chiar din Lugoj și comunele învecinate. Un slogan care a fost comentat de Pătraru a fost cel al lugojencei Anișoara Constantin, care i-a dedicat un mesaj în versuri fostului premier: „Când Dăncilă apare, soarele răsare”.

„Superb. Și gestul ala: băi, uitați-vă la mine, că eu știu ce spun! Deci, dacă vedeți într-o zi, pe cer, doi sori pe bolta cerească e clar ce se întâmplă. Iliescu a scos-o pe Dăncilă la o citronadă. Ne-a Nelule, ne-a Nelule, culegem și acum ce ai semnat cu mâinile alea pline cu pete roșii. Ai zis că pui niște panseluțe la Piața Universității și uite ce a ieșit: ură și prostie!”, a spus realizatorul.

Pătraru a mai comentat ironic și faptul că cetățenii din Bethausen, un sat cu nume nemțesc, scandau împotriva lui Johannis, motivând că nu este român. „Nu e român, nu-i de-al nostru. Să fie din rasa noastră. Românii să conducă țara, nu altcineva!” au spus aceștia în frunte cu primarul comunei, Ioan Lihoni.

„Da, dom’le, să fie din rasa noastră, dom’le! Ce rasă sunteți voi? Vai de mine! Bravos PSD-ule, ai reușit. Mesajul tău a fost recepționat și înghițit pe nemestecate. Nu știu dacă s-a văzut ce scria pe acel carton. Bethausen scria! În imagini erau niște locuitori ai comunei Bethausen, din județul Timiș. O comună cu nume sută la sută nemțesc. Oare cum suportă bieții oameni așa ceva”, a comentat Dragoș Pătraru.

Vezi video de la minutul 17.30.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Consilierii PMP nu vor vota propunerea privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare pentru cei zece revoluționari

Publicat

în

Consilierul local Liviu Brândușoni, membru al PMP Lugoj, a anunțat că nici el și nici cei doi colegi ai săi, din Consiliul Local Lugoj, nu vor vota proiectul privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare pentru zece persoane propuse de Asociația 16-21 Decembrie 1989. (vezi lista aici)

„Considerăm că o parte din persoanele care se află pe această lista, cu cei nominalizați pentru a primi acest titlu, nu fac deloc cinste orașului. Ar mai lipsi ca să-i facem cetățeni de onoare și pe securiștii care au confiscat Revoluția din 89. De aceea, nu vom vota acest proiect de hotărâre și nu suntem de acord cu persoanele nominalizate, chiar dacă printre ei poate sunt și persoane de bună-credință, care au merite în evenimentele din 1989”, a declarat Liviu Brîndușoni, pentru Lugojeanul.ro.

Citiţi mai departe

Politică

PNL câștigă alegerile la Lugoj la diferență istorică față de PSD

Publicat

în

Klaus Iohannis, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte a ieșit câștigător și la Lugoj. După numărarea voturilor în secțiile de votare, PNL a obținut 46,9 la sută din voturile valabil exprimate. Pe locul al doilea, la mare distanță, se află PSD cu 15,57 la sută, iar pe locul al treilea USR cu 13,33 la sută.

Din cei 17.034 de lugojeni, a căror voturi au fost validate, 7.989 au votat cu candidatul PNL, 2.653 cu candidatul PSD și 2.271 cu candidatul USR. Restul voturilor s-au împărțit între ceilalți candidați.

Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj a mulțumit lugojenilor pentru voturile exprimate și pentru rezultat.

„Prin votul dat, lugojenii au sancționat drastic PSD-ul pentru modul cum administrează Lugojul. Chiar în ziua alegerilor, mai multe cartiere din oraș au rămas fără apă. Se continuă trendul de la europarlamentare, când PNL a câștigat pentru prima dată alegerile la Lugoj. Scorul scos de PSD este cel mai mic pe care l-au înregistrat vreodată la Lugoj și este semnul că nu mai merge cu păcăleala și promisiunile neonorate. Le mulțumesc lugojenilor pentru că au mers la vot și pentru felul în care au votat. E o încredere pe care ne-o acordă și nu trebuie să-i dezamăgim”, a declarat Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj.

Citiţi mai departe

Politică

Fake-news despre mită electorală la Lugoj! Biroul Electoral Județean demontează acuzațiile

Publicat

în

În urmă cu câteva ore, pe pagina de Facebook Noul Lugoj a apărut informația că PNL Lugoj, prin liderul partidului, Claudiu Buciu, și consilierul liberal Mihai Anghel ar fi fost reclamați la Biroul Electoral Județean că oferă mită electorală. Autorul mesajului preciza că s-au depus la BEJ Timiș o serie de dovezi și aceștia vor fi trași la răspundere.

„PNL Lugoj acuzat de mită electorală. Filiala a fost reclamată la Biroul Electoral Județean, iar președintele organizației se poate alege cu dosar penal. Lugojenii au sesizat celelalte partide politice că președintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu, oferă mită electorală în ziua alegerilor prezidențiale, și împreună cu patronul Lugoj Taxi, Mihai Anghel, fost PSD-ist, cară lumea la vot cu taxiurile, fapt interzis de lege.
Conform surselor noastre, dovezile, fotografii și filmulețe, au fost depuse la BEJ, iar dacă în urma verificărilor se dovedește că reclamanții au avut dreptate, cei doi se vor alege cu dosare penale, riscând pedepse cu închisoarea.
Vom reveni cu imagini care arată traseismul electoral practicat de PNL Lugoj”, se arată în mesaj.

Lugojeanul.ro a cerut un punct de vedere de la Biroul Electoral Județean. Reprezentanții acestuia au declarat că informația este falsă. „Până la această oră, nu avem o asemenea sesizare”, a declarat judecătoarea Ramona Ristea, reprezentanta BEJ Timiș, la două ore după postarea mesajului pe pagina de Facebook.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite