Connect with us

Politică

PNL câștigă alegerile la Lugoj. “Umilința la care ne-a supus PSD în ultimii ani a fost plătită de lugojeni”

Publicat

în

La Lugoj, PNL a câștigat alegerile pentru Europarlamentare la un scor istoric, obținând peste 5.000 de voturi. Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj, este de părere că lugojenii au apreciat schimbările din interiorul filialei, după excluderea lui Ioan Ambruș și a echipei sale, dar consideră că au plătit, la aceste alegeri, umilința la care au fost supuși de PSD și Francisc Boldea.

“Oamenii nu mai vor politicieni corupți. Au votat pentru justiție, nu pentru corupție și asta nu se va mai schimba vreodată în România. De data asta au avut și pentru cine să voteze. Oferta opoziției a fost mult mai consistentă se și vede din scorurile obținute. Pe plan local PNL arată că câștigat încrederea lugojenilor, prin reforma făcută în sânul filialei, iar scorul masiv anti PSD provine din umilința și din lipsa de respect cu care i-a tratat PSD pe lugojeni în toți acești ani de când administrează Lugojul.

Atâtea lucrări eșuate, nu pot fi trecute cu vederea. Umilința la care ne-a supus Francisc Boldea și PSD în ultimii ani a fost plătită acum de lugojeni. Să faci o secție de votare într-un SPA pe care l-ai inaugurat în urmă cu trei ani și e închis și astăzi, pentru care lugojenii au plătit. E o umilință de nedescris. Vor pierde și alegerile locale, pentru că oamenii s-au săturat de acestă bătaie de joc”, a declarat președintele PNL Lugoj

Claudiu Buciu a vorbit de rezultatul opoziției în perspectiva alegerilor locale și i-a felicitat pe cei de la USR PLUS.

“Mă bucur pentru rezultatul colegilor din opoziție, îi felicit pe cei de la USR PLUS, și sunt convins că împreună o să scăpăm Lugojul pentru mulți ani de modul PSD de a face administrație. Pentru că nu o să își mai permită nimeni să mintă oamenii și să nu țină cont de părerea lor. Lugojenii au arătat la aceste alegeri că ei sunt cei care hotărăsc și au taxat foarte bine pe cei care i-au ignorat și nu le-au arătat respect”, a declarat Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

PSD Lugoj se laudă cu numărul mare de semnături adunate pentru Viorica Dăncilă

Publicat

în

Francisc Boldea, președintele PSD Lugoj susține că organizația pe care o conduce a strâns cu mult peste numărul de semnături pe care le avea în target pentru depunerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la funcția de președinte. Boldea susține că, dacă până acum la Lugoj se adunau 1.500 de semnături, de acestă dată s-au strâns mult mai multe.

“În trei zile am adunat 2.400 de semnături pentru candidata noastră la președinție. E foarte mult în trei zile. Suntem mult peste targetul pe care le aveam. Noi trebuia să adunăm cam 1.500. Dacă am fi continuat am fi ajuns la 5.000 de semnături”, afirmă Francisc Boldea.

Citiţi mai departe

Politică

PLUS se organizează și în vestul țării! O lugojeancă face parte din conducerea filialei județene

Publicat

în

Membrii PLUS Timiș și-au desemnat prima conducere statutară a filialei. Lugojeanca Anca Micșa – Oprea, cea care coordoneaza Plus Lugoj este membră și în conducerea PLUS Timiș. Astfel, cei care vor conduce organizația partidului PLUS din județul nostru pentru următorii doi ani sunt următorii:

Cătălin Șipoș – Președinte
Cristian Pușcas – Secretar General
Anca Micșa – Oprea – Trezorier
Bianca Luca – Coordonator Fundraising
Vlad Boldura – Coordonator Comunicare
Florin Ilca – Coordonator Recrutare/HR
Raul Olajos – Coordonator Politici Publice
David Emanuel – Coordonator Organizare
Alexandru Caplat – Coordonator Campanii

“Obiectivele noastre sunt cât se poate de simple : câștigarea următoarelor trei rânduri de alegeri la nivelul județului Timiș (prezidențiale, locale și parlamentare), împreună cu colegii de la USR. În 26 mai, în cadrul alegerilor Europarlamentare, cetățenii ne-au dat un semnal cât se poate de clar: Alianța USR PLUS va reprezenta forța politică ce va schimba România la toate nivelurile. Responsabilitatea noastră devine automat alegerea și promovarea celor mai buni candidați pentru aceste alegeri, reușind astfel să producem schimbarea mult așteptată, timp de 30 de ani, de toți cetățenii români”, au anunțat reprezentanții PLUS Timiș.

 

Citiţi mai departe

Politică

Se adună semnături la Lugoj pentru candidatura lui Cumpănașu la funcția de președinte. Cum au reacționat lugojenii

Publicat

în

Pe grupurile de pe rețelele de socializare a apărut un anunț privind strângerea de semnături pentru candidatura lui Alexandru Cumpănașu, la funcția de președinte al României. Corina Ungar a făcut un apel la toți cei care doresc să-l sprijine și i-a chemat la o întâlnire.

“Adun semnături pentru dl. Alexandru Cumpănașu, pentru președinte. Cine dorește și e din Lugoj, Timiș și împrejurimi poate să mă contacteze în privat. Întâlnirea pentru semnături o vom face joi, vineri, sâmbata ora 18.00 în fața la Teatrul Municipal Traian Grozavescu Lugoj”, a arătat Corina Ungar.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Majoritate au fost însă negative.

“Cum poti face asta pentru un vierme?;

“Sper sa nu iei nici o semnătură pentru o asemenea ființă nu vad absolut nici o șansă pentru un nemernic ca el sa candideze profitând de pe biata fata nemernicul”

“Sper ca nu ești Lugojancă …..Nu avem nevoie de astfel de mizeri si mai ales Oltean🤮🤮🤮🤮🤮🤮”

“Lugojeni hai sa o primim cum se cuvine !cu oua si rosii!”

În cele din urmă, autoarea anunțului a postat un comentariu în care susține că va face plângere la poliție pentru cei care i-au adus injurii și amenințări.

Alexandru Cumpănaşu este unchiul Alexandrei Măceşanu, ucisă în Caracal. El a postat, zilele trecute un clip video în care a anunţat că intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Cumpănașu a spus că au mai rămas 20 de zile până la depunerea listelor de semnături şi că este aproape imposibil să adune cele 200.000 de semnături necesare.

„Fac apel la fiecare dintre dvs, dintre cei care doresc să semneze aceste liste de semnături, să îmi lase numărul de telefon, pe adresa de e-mail personală. Şi vă vom contacta fie eu, fie unul dintre colegii mei pentru a putea să ne deplasăm şi pentru a putea semna această listă”, a spus Cumpănaşu.

Citiţi mai departe

Cele mai citite