Connect with us

Politică

PNL câștigă alegerile la Lugoj. “Umilința la care ne-a supus PSD în ultimii ani a fost plătită de lugojeni”

Publicat

în

La Lugoj, PNL a câștigat alegerile pentru Europarlamentare la un scor istoric, obținând peste 5.000 de voturi. Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj, este de părere că lugojenii au apreciat schimbările din interiorul filialei, după excluderea lui Ioan Ambruș și a echipei sale, dar consideră că au plătit, la aceste alegeri, umilința la care au fost supuși de PSD și Francisc Boldea.

“Oamenii nu mai vor politicieni corupți. Au votat pentru justiție, nu pentru corupție și asta nu se va mai schimba vreodată în România. De data asta au avut și pentru cine să voteze. Oferta opoziției a fost mult mai consistentă se și vede din scorurile obținute. Pe plan local PNL arată că câștigat încrederea lugojenilor, prin reforma făcută în sânul filialei, iar scorul masiv anti PSD provine din umilința și din lipsa de respect cu care i-a tratat PSD pe lugojeni în toți acești ani de când administrează Lugojul.

Atâtea lucrări eșuate, nu pot fi trecute cu vederea. Umilința la care ne-a supus Francisc Boldea și PSD în ultimii ani a fost plătită acum de lugojeni. Să faci o secție de votare într-un SPA pe care l-ai inaugurat în urmă cu trei ani și e închis și astăzi, pentru care lugojenii au plătit. E o umilință de nedescris. Vor pierde și alegerile locale, pentru că oamenii s-au săturat de acestă bătaie de joc”, a declarat președintele PNL Lugoj

Claudiu Buciu a vorbit de rezultatul opoziției în perspectiva alegerilor locale și i-a felicitat pe cei de la USR PLUS.

“Mă bucur pentru rezultatul colegilor din opoziție, îi felicit pe cei de la USR PLUS, și sunt convins că împreună o să scăpăm Lugojul pentru mulți ani de modul PSD de a face administrație. Pentru că nu o să își mai permită nimeni să mintă oamenii și să nu țină cont de părerea lor. Lugojenii au arătat la aceste alegeri că ei sunt cei care hotărăsc și au taxat foarte bine pe cei care i-au ignorat și nu le-au arătat respect”, a declarat Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Liberalul Claudiu Buciu a refuzat funcția de prefect. „Doar Lugojul mă interesează!”

Publicat

în

Președintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu, a recunoscut pentru Lugojeanul.ro că i s-a propus să fie numit, de către actualul guvern, prefect al județului Timiș. Buciu spune că a refuzat această funcție și că în momentul de față nu este interesat de nicio altă funcție care i se oferă de la București. Pentru a putea fi numit prefect, Buciu ar fi trebuit să demisioneze din PNL Lugoj și să renunțe la candidatura la funcția de primar.

„Da, este adevărat că au fost discuții și mi-a fost oferită această funcție, dar am refuzat. Nu mă interesează acum. Singurul lucru de care sunt acum interesat este să candidez pentru funcția de primar, la Lugoj. Vreau să scăpăm de PSD în administrația locală, atât de primar cât și de majoritatea din consiliu, să facem o majoritate din formațiunile de dreapta, noi PNL-ul, cu USR și cu PLUS, ca să putem să promovăm proiectele necesare Lugojului. Trebuie să scoatem Lugojul din dezastrul în care l-au dus. Dacă există vreun coleg, în PNL Lugoj, interesat de vreo funcție la nivel regional sau național, îi recomand să se prezinte la concursurile care se vor organiza în perioada următoare și să-și câștige dreptul să obțină această funcție”, a mai spus liberalul Claudiu Buciu.

Guvernul PNL se pregătește, în această perioadă, să schimbe toți prefecții numiți de PSD, dar și șefii instituțiilor deconcentrate.

Citiţi mai departe

Politică

Cum comentează Francisc Boldea rezultatul alegerilor.”Sunt foarte mulțumit”

Publicat

în

Primarul Francisc Boldea, care deține și funcția de președinte al PSD Lugoj, nu a fost foarte dezamăgit de rezultatul alegerilor din turul doi, pentru funcția de președinte. Boldea a declarat pentru Lugojeanul.ro că se aștepta la pierderea alegerilor, însă spera la un scor mai bun pentru candidatul partidului din care face parte.

„Sunt foarte mulțumit, în Buchini, la mine. Am avut 32%. Foarte mulțumit la Tapia și la Măguri. În rest, în oraș am fost sub media pe țară, dar mai mare decât media pe județ. Noi am fost la 27 de procente, Timișul la 23, Timișoara la 20. Eu le mulțumesc celor aproape cinci mii de cetățeni care au votat reprezentantul nostru. Ne așteptam să pierdem, poate că așteptam un scor mai bun. Asta pentru că totdeauna, PSD a avut în jur de 5.000 de votanți în municipiul Lugoj, restul voturilor au fost aduse de candidatul pentru primar. Asta înseamnă că rezultatul este exclusiv meritul partidului”, a declarat Francisc Boldea.

Președintele PSD Lugoj a mai spus că nu este îngrijorat că PSD a pierdut în plan local la diferență mare în fața PNL și la europarlamentare, și la prezidențiale, având în vedere că se apropie alegerile locale.

„Nu! Partidul nu a avut niciodată rezultate mai bune decât acestea. Aceste alegeri nu au legătură cu alegerile locale. La partid, noi tot timpul am avut cam 5.000 de voturi. La primar, am avut și 13.000 și 8.000 și 7.000, dar am avut majoritatea tot timpul.”, a mai spus Francisc Boldea.

Citiţi mai departe

Politică

PSD zdrobit în Lugoj și în Timiș. Doar în două comune, Dăncilă a obținut mai multe voturi decât Iohannis

Publicat

în

Timișenii au votat în aproape toate localitățile cu candidatul PNL pentru funcția de președinte. Cu mici excepții, la Bara și la Criciova, PNL a câștigat în toate comunele și orașele timișene.

La Lugoj, PSD nu a reușit să obțină decât 27,09 la sută din voturi față de cele 72,91 de procente obținute de PNL. Adică din 17659 de voturi valabile exprimate, 12876 au fost pentru candidatul PNL și 4783 pentru candidatul PSD.

Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj, le-a mulțumit lugojenilor pentru voturile acordate. „Președintele Iohannis ne-a onorat cu prezenta sa în mica și frumoasa noastră comunitate, iar noi i-am acordat toată încrederea pentru încă un mandat de Președinte! Lugojul a dovedit încă o dată ca e hotărât să scape definitiv de modul PSD de a administra orașul și nu mai acceptă minciuna și impostura. Lugojul are nevoie de susținere puternică pentru a recupera ce am pierdut în ultimii 12 ani, guvernați fiind de PSD. Iar pentru președinte vizita la Lugoj a rămas una de neuitat. Avem sprijinul său pentru a face Lugojul asa cum cu toții ni-l dorim! Vom face tot ce ne stă în putere să schimbăm și conducerea orașului și să aducem Lugojul acolo unde îi e locul! Cei care și-au bătut joc de noi în acești 12 ani vor pleca negreșit acasă, pentru ca lugojenii au arătat deja ca nu vor mai putea fi păcăliți”, a scris Buciu pe pagina sa de Facebook.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite