Connect with us

Sport

Micuţii gimnaşti ai Lugojului s-au întors cu zeci de medalii de la Campionatul Naţional Şcolar

Publicat

în

Micuții gimnaşti de la CSȘ Lugoj au oferit din nou o lecție de gimnastică la Campionatul Național Școlar ce a avut la finalul săptămânii la Buzău. Gimnaștii pregătiți de profesorii Adrian Meleancă, Ioan Bulacu, Aurel Muntean și Alexandru Panait au reușit să câștige nu mai puțin de 32 de medalii la competiția națională, unde au fost deplasați 11 sportivi.

Pe podium au urcat 9 sportivi la diferite categorii de vârstă. Aceștia și-au adjudecat 17 medalii de aur, 9 medalii de argint și 6 medalii de bronz. Echipa de juniori III, nivel I, formată din Flavian Bolkis, Denis Mureșan, Zeno Kiss și David Ene a câștigat titlul național pe echipe la prima participare la o competiție oficială importantă.

Denis Mureșan a mai ocupat locul I la sol, inele, paralele și individual compus și locul al II-lea la bară. Flavian Bolkis a luat locul I la bară și locul al II-lea la cal, inele paralele și individual compus. Zeno Kiss și-a adjudecat medalia de argint la sol și a ocupat locul al III-lea la inele și bară, iar Ene David s-a clasat pe locul al III-lea la sărituri și paralele.

În cadrul catrgoriei juniori III, nivel II, Raul Standolariu a câștigat medalia de bronz la sărituri. Următoarea categorie de vârstă, juniori II, nivel III a avut de asemenea reprezentanți pe podium din partea Lugojului. Norbert Marcu a obținut medalia de aur la cal cu mânere, inele, sărituri, bară și individual compus, argintul la sol, iar Răzvan Mikloș a ocupat locul  al III-lea la inele. Un alt premiant al Lugojului a fost Rafael Szabo, care la juniori I a câștigat medalia de aur la inele. La seniori, Lorenzo Pecie a luat aurul la individual compus, sol, inele, sărituri, paralele și locul al II-lea la cal cu mânere și bară.

Micuţii gimnaşti lugojeni au concurat cu peste 100 de adversari

“A fost un concurs foarte dificil. Am participat cu 11 sportivi și zic eu că ne-am descurcat foarte bine, cucerind un număr de 32 de medalii. Au fost peste 100 de participanți la acest concurs. Sunt în general mândru de toți sportivii pe care i-am deplasat. Cred că toți s-au comportat foarte bine și sunt foarte bucuros că cei mai mici, fiind la primul lor concurs, au reușit să câștige titlul național pe echipe și au luat un număr de 17 medalii din 22 posibile”, a declarant Adrian Meleanc[, profesor la CSȘ Lugoj.

“Avem prilej de mare mândrie că am obținut și anul acesta, în postură de pensionar performanțe deosebite. Mă bucur că nu mi-au scăzut abilitățile antrenor. Am format încă un campion național, pe Denis Mureșan, care a câștigat cinci medalii de aur șii pe David Ene care a câștigat titlul cu echipa la juniori III și un bronz la sărituri și unul la paralele”, a continuat Ioan Bulacu, profesor la CSȘ Lugoj.

De menționat este faptul că trei dintre profesorii lugojeni, Adrian Meleancă, Aurel Muntean și Alexandru Panait au luat parte la această întrecere și în calitate de arbitrii. Următoarea competiție la care gimnaștii vor participa va fi Memorialul Tit Liviu Isar care va avea loc în 5 mai la Lugoj, unde sunt așteptați zeci de sportivi de la cinci cluburi din țară.

 

 

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Al doilea meci al CSM Lugoj amânat săptămâna aceasta

Publicat

în

CSM Lugoj nu va disputa niciun meci săptămâna aceasta. De vină pare a fi lipsa de comunicare între formația noastră și Știința Bacău. Voleibalistele noastre urmau să dispute două meciuri în următoarele zile împotriva acestei echipe.

Prima partidă, cea de campionat programată sâmbătă, 19 ianuarie, a fost amânată pentru ca moldovencele să poată juca în cupele europene. Astăzi, oficialii de la clubul sportiv au anunțat că și partida de mâine, 16 ianuarie, a fost amânată. Motivul acum ar fi condițiile meteo care fac imposibilă deplasarea celor de la Știința Bacău la Lugoj.

După jocul de campionat de sâmbătă, 19 ianuarie, echipa din Bacău a solicitat și amânarea partidei de Cupa României. Aceasta era programată miercuri, 16 ianuarie 2019.

“Motivul care stă ca bază a amânării se leagă de condițiile meteo, improprii, conform reprezentanților echipei din Bacău, efectuării deplasării. Din păcate nu vă putem oferi volei în această săptămână și ne cerem noi scuze pentru lipsa de comunicare a echipei din Bacău, care nu a discutat în nici un moment cu CSM Lugoj, astfel încât clubul nostru a tipărit și publicat deja afișele de meci. Este cel puțin curios modul în care Știința Bacău alege să își trateze partenerii de competiție!” scriu cei de la formația de volei pe pagina de Facebook a clubului.

Fanii voleiului sunt așteptați la sală spătămâna viitoare. Pe 26 ianuarie, lugojencele joacă împotriva formației CS “U” NTT Data Cluj.

sursa foto: CSM Lugoj volei

Citiţi mai departe

Sport

CSM Lugoj, meci amânat în campionat cu Știința Bacău

Publicat

în

Meciul de campionat cu Știința Bacău al fetelor de la CSM Lugoj a fost amânat. Partida urma să se desfășoare sâmbătă, 19 ianuarie, cu ocazia debutului returului de campionat. Decizia a venit după ce moldovencele au cerut amânarea partidei, jucătoarele fiind angrenate în meciurile din Cupele Europene.

Totuși, partida de volei de Cupa României împotriva Științei se va desfășura după program, adică în această miercuri. Jocul începe la orele 18:30, la Sala Sporturilor “I.K. Ghermănescu” de pe Timișorii. Partida este una vitală, urmând să decidă una dntre cele patru finaliste ale Cupei României.

În clasamentul actual, CSM Lugoj ocupă locul al 7 din cele nouă echipe rămase în campionat, adunând 8 puncte până acum. Știința Bacău este pe locul al treilea, cu 15 puncte adunate până la această dată.

Citiţi mai departe

Sport

Administraţia locală negociază un schimb de terenuri care să aducă “un stadion nou” pentru Lugoj

Publicat

în

Stadionul din Lugoj a fost, de mai multe ori, subiectul unor scenarii privind reabilitarea. De la schimburi de teren, până la reabilitarea pe fonduri europene, în ultimii ani edilii locali au prezentat tot felul de variante. În ciuda promisiunilor, stadionul a rămas în aceeaşi stare de paragină.

La început de an, primarul Francisc Boldea anunţă că stadionul din Lugoj va fi refăcut în totalitate. Edilul-şef susţine că există o variantă, în care, Primăria să nu cheltuie niciun ban de la bugetul local, însă momentan nu poate dezvălui amănunte. De fapt, este vorba de un schimb de terenuri, în urma căruia administrația locală să cedeze terenul pe care se află stadionul și un investitor să construiască un stadion nou, care să revină orașului.

”E ultima dată când mai încercăm cu stadionul. Am încercat mai multe variante, există şi acum o variantă, un schimb în aşa fel încât să avem un stadion nou. Deocamdată însă nu putem să spunem nimic, dacă nu se concretizează îl vom reface aşa cum putem, cu bani de la bugetul local”, a declarat Francisc Boldea.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: