Connect with us

Actualitate

Meniu bogat pentru masa de Paşte, la cel mai bun preţ, de la Catering Octavian

Publicat

în

Catering Octavian pregăteşte pentru Paşte, un meniu complet pentru cei  care nu vor să putea să gătească. Pachetul special de Paşte costă doar 120 de lei şi cuprinde o masă bogată pentru două persoane.

  • două porţii de ciorbă de miel
  • friptură de miel (400 grame)
  • garnitură de cartofi (200 grame)
  • drob de miel ( 5 bucăţi)
  • sarmale (8 bucăţi)
  • oua roşii (4 bucăţi)
  • o tavă cu prăjituri (16 bucăţi)
  • un cozonac

 Preţul unui pachet este de 120 de lei. Comenzile se preiau la numerele de telefon 0737 324 010, 0736 391 574, 0721 292 464, dar si pe siteul www.cateringoctavian.ro.

 

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Fisurile de pe Autostrada Lugoj-Deva ajung până în terasament

Publicat

în

Foto ECONOMICA.NET

O echipă a Centrului de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică (CESTRIN) a descoperit săptămâna trecută că fisurile care au apărut pe lotul 1 al Autostrăzii Lugoj – Deva ajung până în terasament.

Echipa a fost trimisă la faţa locului după ce pe acest lot au apărut din nou fisuri, a spus pentru ECONOMICA.NET Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

El a explicat că, în urma verificărilor, specialiştii CESTRIN au descoperit fisuri inclusiv în stratul de balast stabilizat, adică în terasament.

De asemenea, pe acelaşi lot au fost indentificate probleme cu exfolierea straturilor asfaltice. „Adică straturile nu au legătura între ele, ceea ce duce la apariţia gropilor”, explică Şerbănescu.

Acest lot a fost construit de către italienii de la Tirrena Scavi. A fost deschis parţial circulaţiei pe o porţiune de 17 km (între Traian Vuia şi Balint) în decembrie 2013. Doi ani mai târziu pe restul de 10 km (Balint – Sanovita).

Mai multe informaţii pe ECONOMICA.NET

 

 

Citiţi mai departe

Actualitate

Urmărit internaţional, depistat la Lugoj. Va fi predat autorităţilor germane care îl caută pentru tâlhărie

Publicat

în

Foto gazetanord-vest.ro

Poliţiştii  timișeni, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Germania, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

La data de 19 aprilie  a.c., poliţiştii Biroului  de Investigații Criminale Lugoj au  depistat un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Lugoj, județul Timiș, urmărit internațional.

Urmărit pentru tâlhărie

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii de la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În cauză urmează a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Germania.

 

Citiţi mai departe

Actualitate

PRIMIM LA REDACŢIE Pentru primarul Lugojului şi comandantul unităţii militare nu există lege

Publicat

în

Un lugojean ne-a trimis la redacţie, două fotografii, în care a suprins masinile a doi oameni importanţi ai Lugojului, parcate exact pe locul pe care el a fost amendat, în urmă cu câteva zile.

„Pentru ca nu găsit loc de parcare, am fost nevoit să parchez maşina vizavi de Casa de Cultură, în faţa Casei Armatei. După ce m-am întors, maxim zece minute, am găsit în geam amenda de la Poliţia Locală. Zilele trecute, exact pe acelaşi trotuar erau parcate două maşini. Una este sigur a primarului, cealaltă am înţeles că ar fi a comandantului unităţii din Lugoj. Au stat acolo mai mult jumătate de oră. Nu am văzut niciun poliţist local şi nici o amendă în geamul celor două maşini. Pentru ei legea nu e la fel”, se întreabă lugojeanul care ne-a trimis fotografiile.

Dacă suprindeţi imagini, care pot sta la baza unui articol, le puteţi trimite pe adresa de email office@lugojeanul.ro.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: