Connect with us

Actualitate

Mascații au descins la Centrul Logistic Lidl din Lugoj, în căutarea ucigașului polițistului timișean

Publicat

în

foto: pressalert.ro

foto: pressalert.ro

În urma mai multor informații primite, trupele speciale ale Poliției Timiș și SIAS au venit la depozitul Lidl de la intrarea în Lugoj, relatează pressalert.

Din primele informații, trei echipe înarmate cu armament greu și scuturi tactice au pătruns în interiorul depozitului, sub supravegherea șefilor poliției din Lugoj și Timiș.

Unul dintre cele mai mari centre logistice din țară a fost împânzit, luni seara, de echipe ale Brigăzii pentru Operațiuni Speciale, iar oamenii legii au luat la scotocit fiecare spațiu al depozitului. Deocamdată polițiștii nu au dat detalii despre ce au găsit în interior.

UPDATE: Trupele speciale au plecat de la centrul logistic al Lidl de la marginea Lugojului. Deocamdată polițiștii nu au declarat dacă au găsit sau nu ceva în urma acțiunii.

foto: pressalert.ro

Lugojeanul care a ucis un polițist a mai încercat să ucidă un om. În trecut a avut condamnări la 16 ani de închisoare

Godină cere demisia ministrului, în urma uciderii polițistului de către un infractor din Lugoj

Precizări ale conducerii Poliției, despre evenimentul în care un lugojean a ucis un polițist

Un lugojean a împușcat mortal un polițist din Timiș, fiind căutat în toată țara

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Circ cu pirande și poliție la proaspăt deschisul ștrand al Lugojului. Au intrat în bazin cu hainele pe ei

Publicat

în


Circ fără bani la proaspăt inauguratul ștrand municipal al Lugojului. Plin până la refuz duminică după-masa, ștrandul a fost scena unui scandal iscat de câteva femei de etnie romă, care au venit la scăldat cu copiii lor. După ce una dintre femei a intrat în apă îmbrăcată, ca să se asigure că fiul ei este bine, salvamarii de la ștrand au fluierat-o pentru a părăsi bazinul.

Atât i-a trebuit acesteia pentru a începe scandalul. Femeia, despre care martorii spun că au văzut-o de multe ori vânzând țigări în piață, a început să se ia la ceartă cu toată lumea, mai ales cu salvamarii. Aceștia, văzând că femeia nu se potolește și nu își ia copilul din bazin, acesta nepurtând slipi de baie așa cum prevede regulamentul, au chemat poliția locală.

Cu greu au reușit agenții să o potolească pe femeie și pe rudele acesteia. Până la urmă, aceștia au fost dați afară din ștrand, martorii spuând că evenimentul a determinat zeci de alte persoane să plece, de bună voie, de la locul de scăldat. Ștrandul municipal s-a deschis de-abia vineri, intrarea fiind gratuită în weekend și luni, 17 iunie.

Citiţi mai departe

Actualitate

FOTO Sute de lugojeni au venit să facă baie la ștrandul municipal în ziua inaugurării

Publicat

în

În jur de două sute de lugojeni au venit să facă baie la proaspăt deschisul ștrand municipal vineri dimineața. Anunțată de mai multe ori și amânată tot de atâtea ori, deschiderea ștrandului a avut loc în sfârșit. În primele patru zile de activitate, ștrandul va funcționa cu intrare gratuită.

În interiorul ștrandului, lugojenii dornici de relaxare și bălăceală au la dispoziție mai multe bazine și râuri acvatice în care să se bălăcească, dar și zone de bronzare, dușuri și alte facilități. Programul după care funcționează ștrandul este de la 10 dimineața la 18 după-masa.

De marți încolo, taxa de intrare la ștrand este de 5 lei pentru copii și respectiv 10 lei pentru adulți. Nu există taxă de închiriere pentru șezlonguri, acestea putând fi închiriate după regula „primul venit, primul servit”

Citiţi mai departe

Actualitate

Cât mai trebuie să aștepte lugojenii până face primăria dezinsecție

Publicat

în

Lugojenii vor mai avea de așteptat până să scape de țânțari. Primarul Francisc Boldea spune că a lansat licitația pentru dezinsecție și că probabil în circa o săptămână avionul utilitar va arunca soluția contra insectelor.

„Acum am dat drumul la achiziție. Probabil săptămâna viitoare, la sfârșitul săptămânii, dacă vremea va permite vom putea face dezinsecția cu avionul. Probabil vor fi cinci sau șase ture cu avionul. Soluția am cumpărat-o noi ca să fim siguri că va fi concentrația care trebuie. Vom face și dezinsecție și deratizare la sol, cu societatea Salprest”, a declarat Francisc Boldea.

Citiţi mai departe

Cele mai citite