Connect with us

Administrație

Lugojul a platit o suma IMENSA pentru Curatenia de Primavara din acest an! A costat cat o Dacia Lodgy

Publicat

în

gunoaie in potcoava unic scandal salprest asociatie proprietari neplata foto (6)Dacă autoturismul Dacia Lodgy, cumpărat de primăria lugojeană anul trecut, a costat 65.000 de lei, anul ăsta administrația locală a plătit aproape la fel de mult pentru… gunoi! Cheltuielile au stat la baza finalizării curăţeniei de primăvară, activitate care s-a desfăşurat în data de 29 martie în Lugojul German şi în 5 aprilie în Lugojul Român. Primăria Municipiului Lugoj a achitat contravaloarea serviciilor prestate cu acest prilej de către Salprest S.Am în sumă de nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 lei.

„Îmi exprim speranţa că această activitate a fost de folos pentru cetăţenii municipiului Lugoj. Doresc pe această cale să mulţumesc populaţiei pentru receptivitate. Am constatat că în proporţie de 90% au fost bine înţelese condiţiile în care s-a desfăşurat această acţiune, doar o mică parte dintre cetăţeni nu au înţeles că nu se colectează cu acest prilej gunoi menajer. Consider că Salprest S.A şi-a făcut datoria şi de această dată.” a precizat edilul şef.lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

Gammet 2000
Citiţi mai departe
2 Comments

2 Comments

  1. mihai

    10 aprilie 2014 at 09:08

    pai unde dumnezeu ati facut curatenie ca printre blocuri e ca la porci–zona unic si corcodel e dezastru ,si voi tot ii dati cu curatenia

  2. maria

    10 aprilie 2014 at 11:37

    in acele locuri nu poate sa fie curatenie atita timp cit e statia taxi si boschetarii,stau pe terasa de la aprozar si beau,isi aduc mincare de la arabu si wc tot acolo isi fac–nu inteleg la acel aprozar e birt sau ce e –adevarul ca si curatenia se face de mintuiala ,doar aduna hirtiile —pacat ca e in centrul orasului si e ca in mondial–nu inteleg dece nu iau gardurile de sirma ruginite din fata blocului 4,am vazut ca au plantat unii ceapa —nu credeti ca ar fi mai frumos sa fie iarba si flori ,cite o banca sa mai stea un batrin–micro 2 e cel mai neglijat cartier.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

S-au încheiat lucrările la toboganul de la ștrand. Când ar putea fi dat în folosință

Publicat

în

Bazinul cu tobogane de la ștrandul din Lugoj rămâne închis cel puțin până la finalul lunii iulie. Reprezentanții Primăriei Lugoj a anunțat că în aceste zile că lucrările s-au încheiat și în prezent se află în probe.

„Pentru punerea în folosință a toboganului din incinta Ștrandului Municipal, precizăm că în această săptămână au fost finalizate probele la bazinul cu topogane, urmând ca săptămâna viitoare să se facă recepția și imediat darea lui în folosință”, au transmis reprezentanții Primăriei Lugoj, printr-un comunicat de presă.

 

 

 

Citiţi mai departe

Administrație

Șapte familii din Lugoj au primit locuințe ANL. Încă trei apartamente sunt libere

Publicat

în

Primăria Lugoj a anunțat printr-un comunicat de presă că s-a făcut repartizarea locuințelor vacante de la blocul ANL de pe strada Caransebeșului scara 1.

Au fost libere șapte apartamente, dintre care șase cu o cameră și un apartament cu două camere. Acestea au fost repartizate în funcție de pozițiile ocupate pe lista de priorități aprobată de Consiliul Local Municipal Lugoj.

„În ordinea punctajului, persoanele de pe lista aprobată de Consiliul Local, au fost contactate și chemate la sediul primăriei unde au putut să aleagă unul dintre cele șapte apartamente libere. Dintre cele 10 persoane care au venit, doar patru au acceptat repartiția, astfel încat, trei apartamente sunt în continuare libere. În perioada următoare procedura se va repeta astfel încât să se repartizeze și celălalte apartamente”, se arată în comunicatul de presă.

 

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Francisc Boldea:”Până în 15 august, pe drumurile din Lugoj nu va mai fi nicio groapă”

Publicat

în

Starea drumurilor din Lugoj este una dintre cele mai mari nemulţumiri ale lugojenilor, care nu ezită să îşi arate supărarea pe reţele de socializare. Aplicaţia de reclamaţii a primăriei a înregistrat zeci de sesizări pe această temă.

Primarul Francisc Boldea spune că Meridian 22 a început deja lucrările de reparaţii pe drumurile din cartiere şi promite că în aproximativ o lună nu va mai exista nicio groapă pe şoselele din municipiu.

„Am pornit de pe Buziașului și toate cele 93 de străzi din oraș vor fi plombate. Toate străzile cu gropi vor fi reparate, până în 15 august nu va mai fi nicio gropă. Se află ân stadiul de licitație și lucrare de asfaltare a zonei centrale, pornind de la Școala 4, Primărie, Universitate, până la Mol și înapoi, pe centru, la Primărie”, susține primarul Lugojului.

Primarul Lugojului spune că a renunţat la ideea de a mai colora asfaltul de pe străzile centrale a oraşului, în bordo sau verde, așa cum intenționa să-l facă, din cauză că după orice plombare asfaltul ar fi de altă nuanţă.

Citiţi mai departe

Cele mai citite