Connect with us

Social

Jandarmii din Arad au găsit-o pe una din minorele dispărute de la Centrul de plasament din Lugoj

Publicat

în

FOTO aradon.ro

Jandarmii arădeni au găsit luni, dimineață, o una dintre cele două minore dispărute de la Centrul de Minori – Lugoj. Minora, care a fost dată dispărută în urmă cu trei zile, a fost depistată pe strada Gării din orașul Chișineu Criș, arată aradon.ro

China Mega Shop Lugoj

„Luni, în jurul orei 08:10, o patrulă de jandarmi, din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Chișineu-Criș, aflându-se în misiune de patrulare, a observat o fetiță, îmbrăcată sumar pe strada Gării din oraşul Chişineu Criş.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat că minora C.A.M, născută în 24 aprilie 2002, în Timișoara, a fost dată în urmărire în urmă cu trei zile, de către Inspectoratul General al Poliției Române în Sistemul Informatic Schengen, cu mențiunea dispărută de la Centrul de Minori, din localitatea Lugoj, județul Timiș.

Minora a fost transportată în condiții de siguranță, în municipiul Arad, unde, pe bază de proces-verbal, a fost predată Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Două minore au dispărut de la centrul de plasament din Lugoj.

 

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social

Serile de povești pentru copii din Lugoj, un succes la fiecare ediție

Publicat

în

Acum că serile sunt mai lungi și mai friguroase, nimic parcă nu sună mai bine pentru copilul tău decât să îl duci la o seară de poveste. Asociația AlternativEd organizează la Lugoj “Seri cu gust de poveste”, unde cei mici se întâlnesc cu povestitorii, care le spun cum s-au întâmplat cele mai grozave povești din lume.

China Mega Shop Lugoj

“Seri cu gust de poveste” este un un proiect al Asociației AlternativEd, conceput sub forma unui atelier de povestit și meșteșugărit.

“Participarea se face în baza unui abonament care include patru seri de poveste (poveste+craft+ceai+biscuiți) + o seară de poveste cu Moș Crăciun (cadoul inclus). Poveștile sunt alese pe nivel de vârstă (de la 2 până la 9 ani), fiind “narate” în moduri creative și interactive”, spun cei de la AlternativEd.

Pentru înscrieri, îi puteți contacta pe cei de la asociație pe Facebook.

Citiţi mai departe

Social

Suprataxa de salubritate ajunge în Consiliul local. Cine o va plăti la Lugoj

Publicat

în

Consilierii locali se întâlnesc joi, 25 octombrie, în şedinţă ordinară pentru a discuta mai multe proiecte. Unul dintre cele mai controversate este cel legat de taxa specială pe care primarul Francisc Boldea o cere pentru cei care nu încheie contracte cu societatea de salubritate.

China Mega Shop Lugoj

Mai exact, proiectul propus de primar se referă la “aprobarea taxei speciale de salubrizare pe teritoriul administrativ al U.A.T. municipiul Lugoj.

În acelaşi proiect este prevăzut şi regulamentul de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii serviciului public de salubrizare, persoane fizice-populaţie,operatori economici (persoane juridice si persoane fizice autorizate şi asimilate acestora), instituţii publice şi altele, care nu au încheiat şi  refuză să încheie contractul de salubrizare cu operatorul serviciului”.

Francisc Boldea susține că taxa trebuie introdusă pentru că sunt lugojeni care refuză să încheie contractul cu Retim.

“Pentru cei care nu vor să încheie contract, legea spune că în cazul în care refuză se stabilește un preț ca și taxă din partea administrației locale. Noi am luat modelul Aradului, de cinci ori tariful. Dacă tariful pentru ridicarea deșurilor e de opt lei, cei care nu au contract vor plăti de cinci ori mai mult”, a declarat primarul Lugojului

Citiţi mai departe

Social

VIDEO: Cerere în căsătorie inedită la Lugoj! Mireasa a rămas fără aer

Publicat

în

Cerere în căsătorie inedită la Lugoj, în urma căreia viitoarea mireasă a rămas fără aer. Credea că merg la plimbare de aniversarea lor, însă nu mică i-a fost mirarea unei viitoare mirese când a văzut ce mesaje erau scrise pe lunetele mașinilor care o depășeau, în timp ce viitorii miri se plimbau pe strada Timișorii spre ieșirea din oraș.

China Mega Shop Lugoj

Bianca, ocupanta locului din dreapta în mașina condusă de Alin, viitorul ei soț, a rămas fără respirație când și-a dat seama ce se întâmplă. Pe mașinile din fața lor, care treceau pe lângă ei una câte una, tânăra a citit întrebarea “Vrei să fii soția mea?” Coloana s-a oprit mai apoi în parcarea restaurantului Santa Maria, acolo unde au loc o sumedenie de nunți în fiecare an la Lugoj.

Mireasa a spus “Da” propunerii venite din partea prietenului ei.

“A fost ceva wow, sincer nu mă așteptam la asta. Am rămas plăcut surprinsă și fără cuvinte. Efectiv nu știam ce se întâmplă”, a declarat pentru Lugojeanul.ro Bianca, viitoarea mireasă.

Viitorul mire a plănuit surpriza cu meticulozitate, cu mai bine de trei luni înainte de momentul cererii.

“Am cerut-o la aniversarea de un an. Am scris pancartele cu trei luni în urmă. În ziua în care am cerut-o a primit de dimineață un ursuleț uriaș de pluș, ca să nu se mai aștepte la altceva. Cu o oră înainte m-am întâlnit cu prietenii noștri în parcare la benzinărie să pregătim mașinile. Am sunat-o și i-am zis că mergem să ne plimbăm de aniversare, pe la Buziaș sau pe undeva. Nu avea habar de ce o așteaptă”, a declarat pentru Lugojeanul.ro Alin, viitorul mire al cuplului.

Nunta celor doi nu este încă programată, Bianca urmând să termine mai întâi facultatea, însă tinerii spun că greul a trecut și că au timp pentru a găsi data ideală în care să se căsătorească.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: