Connect with us

Sport

Gimnaştii lugojeni au obţinut şapte medalii la Cupa Cibinium

Publicat

în

Sportivii lugojeni, medaliaţi la Sibiu

Gimnaștii lugojeni de la Clubul Sportiv Școlar, pregătiți de profesorii Adrian Meleancă, Aurel Muntean, Ioan Bulacu și Alexandru Panait,  au reușit o comportare bună la Cupa Cibinium ce a avut loc săptămâna trecută la Sibiu.

PNL Lugoj

Delegația lugojeană a participat cu șapte sportivi, care au câștigat șapte medalii. Cei mai mici dintre ei, adică echipa de junior 2, nivel 1, formată din Denis Mureșan, Flavian Bolchiș, Zeno Kiss și David Ene a câștigat medalia de bronz la primul concurs la care a participat. La aceeași categorie de vârstă, trei sportivi au urcat pe podium în concursul pe aparate. Este vorba despre Denis Mureșan, care s-a clasat pe locul I la bară, Flavian Bolchiș- locul al III-lea la bară și Zeno Kiss, locul II la sol. În cadrul categoriei junior II, nivel III, Răzvan Micloș a obținut medalia de argint la paralele și bronzul la inele și la bară. La o altă categorie de vârstă, juniori III, nivel II au participat alți doi lugojeni, Raul Standolariu și Paul Szakasz, care însă nu au reușit să urce pe podium.

Gimnaştii lugojeni se pregătesc pentru Campionatul Naţional Şcolar

“A fost un concurs de verificare foarte bun. Au participat concurenți din toată țara. Pentru cei mai mici a fost primul lor concurs, s-au comportat foarte bine. Mai avem câteva lucruri de pus la punct în vederea participării la Campionatul Național Școlar. De asemenea, medalia pe echipe mă mulțumește. Este o medalie importantă, având în vedere că a venit noua generație și a fost primul lor concurs. Sperăm că la Școlare vom urca mai sus. Suntem foarte aproape de Steaua și de Dinamo. Și Răzvan Mikloș a evouluat bine. O mică greșeală la bară l-a făcut să nu se clasesze în primii trei “, a declarat Adrian Meleancă.

Concursul a fost unul de nivelul unui campionat naţional, fiind prezenți sportivi de la aproape toate cluburile din țară. Pentru gimnaștii lugojeni competiţia a fost o bună oportunitate de a se pregăti pentru Campionatul Național Școlar care urmează și care va avea loc în perioada 19-22 aprilie la Buzău, acolo unde lugojenii speră la cât mai multe clasări pe podium.

Alina Damian

 

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Dublă cu Bacăul, la volei. Lugojul poate ajunge în Turneul Final al Cupei României

Publicat

în

Marţi, 12 martie şi joi, 14 martie, voleiul din Lugoj are ca adversar semifinalista CEV Cup 2019, formaţia clasată pe poziţia a patra a clasamentului, echipa Clubului Sportiv Ştiinţa Bacău.

PNL Lugoj

Primul joc este eliminatoriu şi duce câştigătoarea direct în Turneul Final al Cupei României, ce va avea loc în 14 şi 15 mai la Sala Polivalentă din Alexandria. Al doilea meci este restanţă din prima etapă a returului, opunând echipele clasate la această oră pe poziţii de Cupe Europene. Bacăul pe 4 (CEV Cup), Lugojul pe 5 (Challenge Cup) vă vor oferi cu siguranţă două meciuri spectaculoase la Sala Sporturilor.

Marţi, 12 martie, cu începere de la orele 18,30, va avea loc la meciul decisiv de calificare în finala Cupa României dintre Clubul Sportiv Municipal Lugoj  și  C.S.U. Ştiinţa Bacău şi joi, 14 martie, de la aceeaşi oră, la jocul din campionatul naţional Divizia A 1.

Intrarea este gratuită.

Citiţi mai departe

Sport

Meci de volei de foc de 8 Martie la Lugoj! Vine echipa fostului antrenor Luka

Publicat

în

După o pauză de un weekend, lugojenii sunt așteptați din nou la sala de sport pentru un meci de volei la final de săptămână. Chiar de 8 Martie, Ziua Femeii, lugojencele vor juca o nouă partidă împotriva CSM Târgoviște.

PNL Lugoj

Întâlnirea este cu atât mai importantă cu cât antrenorul tărgoviștencelor este nimeni altul decât Valerijan Luka, fost antrenor al formației noastre.  Partida începe la orele 17. Valerijan Luka a fost antrenor la Lugoj pentru ultimele patru sezoane, înainte să treacă la CSM Târgoviște.

Înainte de acest meci de volei de vineri, CSM Lugoj se clasează pe locul 5 în clasament, cu 14 puncte acumulate. CSM Târgoviște ocupă locul al treilea, cu 24 de puncte strânse până înainte de partidă.

Citiţi mai departe

Sport

A murit Emil Vanea, antrenorul care a adus zece titluri naţionale Lugojului

Publicat

în

În cursul zilei de luni, 10 februarie 2019, a încetat din viață antrenorul emerit Emil Vanea, cel ce a adus cu echipa de lupte libere a CSM Lugoj, 10 titluri de Campioană Națională.

Răpus de o boală necruțătoare cu câteva zile înainte de a împlini  vârsta de 65 de ani, Emil Vanea a fost un profesionist desăvârșit care a făcut cinste municipiului Lugoj și întregii mișcări sportive lugojene. După ce el însuși a practicat acest sport a devenit un descoperitor de talente pe care de-a lungul anilor le-a șlefuit și sportivii săi au obținut rezultate remarcabile.

Cu cele zece titluri de Campioană Națională obținute de echipa pe care a antrenat-o Emil Vanea a fost cel mai titrat antrenor român de lupte libere. Pentru aceste performanțe deosebite a primit titlul de antrenor emerit.

Cu modestie, seriozitate și dârzenie a format și îndrumat de-a lungul anilor un număr mare de sportivi cărora le-a insuflat spiritul de învingător și faptul că doar munca asiduă și tenace duce la performanțe sportive deosebite.

În ciuda bolii necruțătoare antrenorul emerit Emil Vanea a fost preocupat până în ultimul timp de problemele secției de lupte libere a clubului pe care l-a slujit cu onestitate și devotament.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

PNL Lugoj

Citiţi mai departe

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: