Connect with us

Sport

Gimnaştii lugojeni au obţinut şapte medalii la Cupa Cibinium

Publicat

în

Sportivii lugojeni, medaliaţi la Sibiu

Gimnaștii lugojeni de la Clubul Sportiv Școlar, pregătiți de profesorii Adrian Meleancă, Aurel Muntean, Ioan Bulacu și Alexandru Panait,  au reușit o comportare bună la Cupa Cibinium ce a avut loc săptămâna trecută la Sibiu.

Delegația lugojeană a participat cu șapte sportivi, care au câștigat șapte medalii. Cei mai mici dintre ei, adică echipa de junior 2, nivel 1, formată din Denis Mureșan, Flavian Bolchiș, Zeno Kiss și David Ene a câștigat medalia de bronz la primul concurs la care a participat. La aceeași categorie de vârstă, trei sportivi au urcat pe podium în concursul pe aparate. Este vorba despre Denis Mureșan, care s-a clasat pe locul I la bară, Flavian Bolchiș- locul al III-lea la bară și Zeno Kiss, locul II la sol. În cadrul categoriei junior II, nivel III, Răzvan Micloș a obținut medalia de argint la paralele și bronzul la inele și la bară. La o altă categorie de vârstă, juniori III, nivel II au participat alți doi lugojeni, Raul Standolariu și Paul Szakasz, care însă nu au reușit să urce pe podium.

Gimnaştii lugojeni se pregătesc pentru Campionatul Naţional Şcolar

“A fost un concurs de verificare foarte bun. Au participat concurenți din toată țara. Pentru cei mai mici a fost primul lor concurs, s-au comportat foarte bine. Mai avem câteva lucruri de pus la punct în vederea participării la Campionatul Național Școlar. De asemenea, medalia pe echipe mă mulțumește. Este o medalie importantă, având în vedere că a venit noua generație și a fost primul lor concurs. Sperăm că la Școlare vom urca mai sus. Suntem foarte aproape de Steaua și de Dinamo. Și Răzvan Mikloș a evouluat bine. O mică greșeală la bară l-a făcut să nu se clasesze în primii trei “, a declarat Adrian Meleancă.

Concursul a fost unul de nivelul unui campionat naţional, fiind prezenți sportivi de la aproape toate cluburile din țară. Pentru gimnaștii lugojeni competiţia a fost o bună oportunitate de a se pregăti pentru Campionatul Național Școlar care urmează și care va avea loc în perioada 19-22 aprilie la Buzău, acolo unde lugojenii speră la cât mai multe clasări pe podium.

Alina Damian

 

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Senioarele pierd, junioarele câștigă! Weekend plin cu volei pentru CSM Lugoj

Publicat

în

Weekend plin cu volei pentru CSM Lugoj, atât pentru senioarele, cât și pentru junioarele clubului. Echipa mare CSM Lugoj a jucat sâmbătă, 1 decembrie, pe teren propriu împotriva jucătoarelor din fruntea clasamentului, Volei Alba Blaj.

Chiar dacă nu au plecat ca și favorite în joc, lugojencele au făcut o partidă bună, apropiindu-se simțitor de un al cincilea set împotriva campioanei. După un set 4 intens, pe care Blajul și l-a adjudecat într-un final, oaspeții au câștigat partida cu scorul de 3 la 1.

Tot de Ziua Națională, CSM Lugoj II au jucat partida contra formației din Sighetul Marmației, în deplasare. Junioarele s-au impus cu scorul de 3 la 0, dominând clar partida. Duminică, pe 2 decembrie, formația CSȘ Lugoj a făcut deplasarea la Râmnicu Vâlcea, acolo unde s-au impus cu același scor de 3 la 0 împotriva formației gazdă.

Dacă pentru senioare, aceasta a fost antepenultima etapă din tur, pentru junioare turul s-a încheiat deja cu ocazia meciurilor din acest weekend. CSM Lugoj II încheie turul Diviziei B Vest pe locul 5, cu 6 victorii împotriva echipelor CSU Politehnica Timișoara, CSM Sibiu, CSM Timișoara, CSV Cetate Deva și SCMU Craiova, precum și cu 3 înfrângeri în fața echipelor CSU Oradea, FC Argeș Pitești și CSM Târgu Mureș.

Citiţi mai departe

Sport

Volei de Ziua Națională la Lugoj! Pregătește-ți tricolorul pentru galerie

Publicat

în

Sâmbătă, chiar de Ziua Națională a României, CSM Lugoj are nevoie de o galerie cât mai gălăgioasă pentru o partidă care se anunță a fi palpitantă.

Meciul vine după ce jucătoarele din Lugoj au reușit o victorie neașteptată la Timișoara, împotriva Agrolandului, pe care l-au învins cu 3 la 2 în deplasarea de sâmbătă. Senioarele au jucat mai bine decât niciodată sâmbătă, lucru ce nu s-a întâmplat în cazul junioarelor, care au pierdut meciul de sâmbătă de pe teren propriu cu 0 la 3 în favoarea echipei FC Argeș Pitești.

De această dată, la Lugoj vor face deplasarea jucătoarele de la Volei Alba Blaj, vicecampioanele Europei și lidere ale campionatului Diviziei A1 la volei. Partida începe la orele 18:30, pe același teren al Sălii Sporturilor “Ioan Kunst Ghermănescu” de pe strada Timișorii.

Citiţi mai departe

Sport

Derby voleibalistic la Timișoara, între Agroland și CSM Lugoj

Publicat

în

Lugojenii iubitori ai voleiului sunt așteptați să meargă la Timișoara sâmbătă, 24 noiembrie, acolo unde va avea loc un adevărat derby al etapei a șasea din Divizia 1. Echipele care e întâlnesc sunt gazdele UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj.

Partida este programată să înceapă la orele 19, la sala UVT de pe strada Oituz. Lugojenii pot ajunge cu trenul la Timișoara, dacă nu dispun de alte mijloace de transport, pentru a-și susține echipa favorită. Trenul Regio 9553 pleacă de la Lugoj la 16:52 și ajunge la Timișoara Nord la 18:11. La întoarcere, fanii pot reveni la Lugoj cu trenul de 22:40 sau cu cel de 22:58.

Intrarea la meciul de volei este liberă.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: