Connect with us

Actualitate

Femeia bătută cu bâta de criminalul din Făget a murit la spital. Starea celorlalte victime

Publicat

în

Cazul făgețeanului Ionel Boldea devine din ce în ce mai înfiorător. După ce a ucis în bătaie un bărbat și a rănit grav alte cinci persoane, o a doua victimă a atacatorului a murit. Este vorba despre soția bărbatului ucis pe loc miercuri, care făcea sport cu soțul ei în parcul din Făget când atacatorul a năpustit asupra lor.

Femeia a fost dusă la Timișoara cu elicopterul SMURD, fiind supusă mai multor intervenții chirurgicale. Din nefericire, medicii nu au mai putut să îi salveze viața, aceasta decedând sâmbătă dimineața. O altă victimă a lui Ionel Boldea a fost externată, în timp ce o femeie lovită de agresor se află și acum la Spitalul Municipal din Timișoara. Un bărbat atacat în propria curte a scăpat doar cu câteva copci la cap.

Ionel Boldea le-a atacat pe cele două persoane din Făget miercuri dimineața, pe 3 iulie. După ce i-a lăsat pe amândoi într-o baltă de sânge, în parcul din oraș, acesta a ajuns în Temerești, de unde a furat o mașina cu care a încercat să fugă de poliție. În drumul său nebunesc, Boldea a mai băgat în spital alte 4 persoane. Bărbatul a fost prins în jurul orelor două dimineața, nu departe de casa în care locuia.

În momentul capturării sale, Ionel Boldea a declarat că o icoană de argint l-ar fi pus să ucidă. Acesta a fost testat de către medici, fiind depsitat că a consumat trei tipuri de droguri. Bărbatul a primit arest preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de omor, lovituri cauzatoare de moarte, tentativă de omor, vătămare corporală din culpă, furt și conducere sub influența substanțelor interzise.

Atac mortal la Făget: O persoană a decedat și alte două au fost rănite

VIDEO Criminalul de la Făget a fost prins. Ce a spus despre faptele sale

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Gările din Timiș, verificate de către polițiști. Ce caută oamenii legii

Publicat

în

În această dimineață, polițiștii de la Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activități sunt angrenați și jandarmi, polițiști locali și colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Acțiunea se desfășoară la nivelul înregii țări. Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

Citiţi mai departe

Actualitate

Cum s-a transformat o investiție a Primăriei Lugoj, într-o neplăcere pentru locuitori

Publicat

în

O nouă lucrare efectuată de administrația lugojeană în zona Cotu Mic, lasă de dorit. Aici au fost asfaltate mai multe străzi, însă pentru această operațiune, constructorul a trebuit să pună borduri noi. Ca să pună bordurile, au fost distruse toate trotuarele.

Cel mai bun exemplu este cel de pe str. Pongartz, unde locuitorii au fost nevoiți să aștepte mai mult de două luni pentru turnarea stratului de asfalt, după ce strada a fost spartă și pregătită pentru asfaltare. Trotuarele au rămas însă sparte și în momentul de față. „Proiectul nostru a fost pentru asfaltarea străzii. Cel cu trotuarele este alt proiect. O să le facem și alea”, a declarat Francisc Boldea, pentru Lugojeanul.ro.

Numai că până în momentul de față nu există niciun proiect privind refacerea trotuarelor de pe str. Pongratz, așa că anul acesta vor rămâne tot sparte.

Citiţi mai departe

Actualitate

Un tânăr de 21 de ani din Lugoj s-a spânzurat de lustră, la două zile după Ziua Mondială pentru Prevenirea Suicidului

Publicat

în

Sfârșit tragic pentru un tânăr de doar 21 de ani din Lugoj. Acesta și-a pus capăt zilelor joi, 12 septembrie, la doar două zile după Ziua Internațională pentru Prevenirea Suicidului. Tânărul de 21 de ani a decis să își pună capăt zilelor la orele 1:40 dimineața, spânzurându-se de o lustră din casa în care locuia.

Tânărul stătea în cartierul Stadion 1, acolo unde a și recurs la gestul extrem, fiind descoperit spânzurat de către membrii familiei sale. Se pare că tânărul a anunțat de mai multe ori că are de gând să își pună capăt zilelor. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia. Este al patrulea caz de sinucidere la Lugoj din acest an.

În luna aprilie, un tânăr de 22 de ani din oraș, barman la un bar din municipiu, a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se în fața trenului în urma unei decepții în dragoste. Tot în luna aprilie, o fată de 21 de ani s-a aruncat tot în fața trenului după ce se certase cu soțul ei. 

În luna iunie, un fost polițist din Lugoj și-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Vecinii acestuia spuneau la acea dată că bărbatul era din ce în ce mai abătut în ultima vreme.

Citiţi mai departe

Cele mai citite