Connect with us

Administrație

E ZIUA LUI! Lasă-i un mesaj primarului Francisc Boldea

Publicat

în

boldeaAstăzi, 16 iulie, primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea, împlinește frumoasa vârstă de 65 de ani. Cu această ocazie, edilul șef nu a venit la muncă, aceasta fiind o tradiție personală a acestuia. Fiind la gătatul primului an din al doilea de mandat ca primar al orașului nostru, Boldea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie, în liniște și bucurie.

Lugojenii au avut ocazia să îi lase flori sau cadouri la primărie, iar cei mai puțini mulțumiți de ce a făcut acesta nu au ezitat să își strige păsul la televizor sau pe rețelele de socializare. Cert este că, pentru omul Francisc Boldea, lăsând la o parte toată scena politică, de care până și politicienii sunt sătui, trebuie să îi mulțumim acestuia pentru fiecare dată când ne-a primit, când am fost la el cu laude sau cu ocară, la el în birou, ca să asculte,prin mesajele transmise prin intermediul presei, problemele lugojenilor și să le răspundă acestora. Pe această cale, salutăm transparența de care Boldea dă dovadă în fiecare zi în relația sa cu jurnaliștii, cu mențiunea că, în momentul în care aceasta va dispărea, vom lua „măsurile necesare”.

La mulți ani primarului Francisc Boldea! Lasă mesajul tău pentru edilul șef în comentarii.

6 Comments

6 Comments

 1. victor L

  16 iulie 2013 at 20:02

  Doar atit: La multi ani, dle Boldea.

 2. Constantin Ioan

  16 iulie 2013 at 20:29

  LA MULTI ANIIIII DOMNULE PRIMAR.

 3. murariu eugen

  16 iulie 2013 at 22:33

  Domnule primar va multumesc ca sunteti la carma orasului nostru. Va urez un la multi ani si va rog sa ramaneti acelasi LUGOJEAN care a-ti fost la inceputl carierei politice si inaite de asta.Oricum se vede ca sunteti un bun gospodar.

 4. Hategan Livia

  17 iulie 2013 at 08:29

  La multi ani !! dle. Boldea !!!

 5. boro

  17 iulie 2013 at 10:26

  La mullţi ani, domnule Boldea !.
  NU înţeleg totuşi un lucru. Dacă e ziua dvs, acest lucru vă scuteşte de obligaţii?. Pentru clasa muncitoare, nu am cunoştinţă să li se acorde zi liberă, atunci când îşi sărbătoresc ziua de naştere.

 6. Boldea Francisc, primarul Lugojului

  17 iulie 2013 at 22:46

  Va multumesc din suflet pentru urarile sincere[asa cred eu]scrise pe acest site.Nu am cuvinte sa multumesc celor care ati fost ieri la birou sau ati dat sute de telefoane si sute de mesaje.Nu stiu daca merit aceste aprecieri si de aceea indraznesc sa va spun….Aveam trei luni cand a murit mama mea draga[avea doar 23 de ani] .Am ramas cu cei doi frati de doi si respectiv trei ani alaturi de tatal nostru drag.Au venit comunistii si ne-au luat totul[12 ha de pamant,anmale, caruta iar pe tata nostru drag l-au invartit intr-un butoi aproape un ha. ca sa intre in colectiv si tot nu a intrat ca pierdeam si casa parinteasca in care locuiesc eu cu familia in Buchini.Acesta este motivul pentru care nu pot sa raspund atunci cand cineva care nu stie ce e necazul si suferinta ma jigneste fara sa stie adevarul pe care 90% din lugojeni il stiu bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Demers important pentru reconstrucția stadionului. Consilierii locali discută proiectul

Publicat

în

Consilierii locali din Lugoj sunt chemați joi, în ședința Consiliului Local Lugoj, pentru mai multe proiecte care urmează să fie discutate. Unul dintre cele mai importante este cel legat de aprobarea alipirii, într-o singură parcelă în suprafaţă totală de 76.138 m.p. a unor imobile – terenuri aparţinând domeniului privat al municipiului Lugoj. Este vorba despre terenurile dintre fosta autogară și malul râului Timiș, unde în trecut a funcționat un teren de fotbal.

Alipirea terenului, într-o singură suprafață, se face pentru că Primăria Lugoj a depus un proiect la Compania Națională de Investiții(CNI) pentru finanțarea reconstrucției stadionului. După cum susține primarul Francisc Boldea, pe terenul de la fosta autogară este necesară construcția bazei de antrenament, obligatorie în proiectul depus de primărie.

“Acolo trebuie să avem o suprafață compactă. Proiectul pentru noul stadion conține și o bază de pregătire și de antrenament. Asta înseamnă un stadion cu 500 de locuri, cu teren de fotbal și de handbal, practic tot ce înseamnă o bază de antrenament. Noi suntem deja în lista de sinteză, prinși cu proiectul, la CNI, altfel nu ne cereau să facem aceste demersuri. Stadionul mare va avea 5.000 de locuri , cu tot ce înseamnă el: nocturnă, tribune noi, vestiare, tabelă nouă și așa mai departe”, spune Francisc Boldea.

Primarul Lugojului spune că se așteaptă ca, până la sfârșitul acestui an, proiectul să primească acceptul și finanțarea de la CNI, iar de anul viitor să înceapă lucrările.

Citiţi mai departe

Administrație

Primăria Lugoj anunță că suspendă audiențele. Care este motivul invocat

Publicat

în

Primăria Municipiului Lugoj anunță că suspendă alegerile pe perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

“Având în vedere organizarea alegerilor prezidențiale, Primăria Municipiului Lugoj anunţă suspendarea audienţelor în perioada 14.10.2019 – 22.11.2019”, au comunicat reprezentanții primăriei, printr-un comunicat de presă.

Primarul Francisc Boldea susține că reglementările legale legate de campania electorală l-au obligat să ia această decizie.

„Așa spune legea, că în perioada campaniilor electorale nu se țin audiențe. Le vom relua imediat după turul al doilea. Vor fi ținute mai departe de primar, viceprimar și secretarul general al primăriei”, a declarat Francisc Boldea.

Citiţi mai departe

Administrație

Interzis la spart străzi în Lugoj! Doar până la primăvară

Publicat

în

Primăria Municipiului Lugoj anunţă că, începând cu data de 01.11.2019, nu se mai eliberează acordul pentru  executarea lucrărilor de branşamente şi racorduri subterane pe domeniul public cu carosabil asfaltat şi pavat solicitate de persoanele fizice şi juridice pe baza autorizaţiilor de construire.

„E o decizie pe care o dăm în fiecare an. Până în 15 martie nu se mai fac intervenții în carosabil, pentru că în această perioadă sunt foarte greu de reparat”, a spus Francisc Boldea. Cei care doresc informații suplimentare pot obţine de la Primăria Municipiului Lugoj, Biroul Tehnic,  Avize, Control Urban, camera 211, etaj II, telefon 0256/352240, zilnic intre orele 8.00 – 16.00. Fax 0256/350393, e-mail :contact@primarialugoj.ro.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite