Connect with us

Administrație

E ZIUA LUI! Lasă-i un mesaj primarului Francisc Boldea

Publicat

în

boldeaAstăzi, 16 iulie, primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea, împlinește frumoasa vârstă de 65 de ani. Cu această ocazie, edilul șef nu a venit la muncă, aceasta fiind o tradiție personală a acestuia. Fiind la gătatul primului an din al doilea de mandat ca primar al orașului nostru, Boldea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie, în liniște și bucurie.

Lugojenii au avut ocazia să îi lase flori sau cadouri la primărie, iar cei mai puțini mulțumiți de ce a făcut acesta nu au ezitat să își strige păsul la televizor sau pe rețelele de socializare. Cert este că, pentru omul Francisc Boldea, lăsând la o parte toată scena politică, de care până și politicienii sunt sătui, trebuie să îi mulțumim acestuia pentru fiecare dată când ne-a primit, când am fost la el cu laude sau cu ocară, la el în birou, ca să asculte,prin mesajele transmise prin intermediul presei, problemele lugojenilor și să le răspundă acestora. Pe această cale, salutăm transparența de care Boldea dă dovadă în fiecare zi în relația sa cu jurnaliștii, cu mențiunea că, în momentul în care aceasta va dispărea, vom lua „măsurile necesare”.

La mulți ani primarului Francisc Boldea! Lasă mesajul tău pentru edilul șef în comentarii.

Gammet 2000
Citiţi mai departe
6 Comments

6 Comments

 1. victor L

  16 iulie 2013 at 20:02

  Doar atit: La multi ani, dle Boldea.

 2. Constantin Ioan

  16 iulie 2013 at 20:29

  LA MULTI ANIIIII DOMNULE PRIMAR.

 3. murariu eugen

  16 iulie 2013 at 22:33

  Domnule primar va multumesc ca sunteti la carma orasului nostru. Va urez un la multi ani si va rog sa ramaneti acelasi LUGOJEAN care a-ti fost la inceputl carierei politice si inaite de asta.Oricum se vede ca sunteti un bun gospodar.

 4. Hategan Livia

  17 iulie 2013 at 08:29

  La multi ani !! dle. Boldea !!!

 5. boro

  17 iulie 2013 at 10:26

  La mullţi ani, domnule Boldea !.
  NU înţeleg totuşi un lucru. Dacă e ziua dvs, acest lucru vă scuteşte de obligaţii?. Pentru clasa muncitoare, nu am cunoştinţă să li se acorde zi liberă, atunci când îşi sărbătoresc ziua de naştere.

 6. Boldea Francisc, primarul Lugojului

  17 iulie 2013 at 22:46

  Va multumesc din suflet pentru urarile sincere[asa cred eu]scrise pe acest site.Nu am cuvinte sa multumesc celor care ati fost ieri la birou sau ati dat sute de telefoane si sute de mesaje.Nu stiu daca merit aceste aprecieri si de aceea indraznesc sa va spun….Aveam trei luni cand a murit mama mea draga[avea doar 23 de ani] .Am ramas cu cei doi frati de doi si respectiv trei ani alaturi de tatal nostru drag.Au venit comunistii si ne-au luat totul[12 ha de pamant,anmale, caruta iar pe tata nostru drag l-au invartit intr-un butoi aproape un ha. ca sa intre in colectiv si tot nu a intrat ca pierdeam si casa parinteasca in care locuiesc eu cu familia in Buchini.Acesta este motivul pentru care nu pot sa raspund atunci cand cineva care nu stie ce e necazul si suferinta ma jigneste fara sa stie adevarul pe care 90% din lugojeni il stiu bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Consilierii locali, covocați pentru transferul terenului de la MApN. Ce ofertă de nerefuzat are Primăria

Publicat

în

Primarul Francisc Boldea i-a convocat pe consilierii locali, în 18 iulie, la o ședință extraordinară, pentru o nouă discuție privind situația transferului terenului ce aparține MApN, de pe str. Timișoarei.  Proiectul fost propus de nenumărate ori de primar și a fost respins, consilierii din opoziție nefiind de acord cu transferul.

Este vorba despre 8.250 mp, teren și clădiri, pentru care MApN cere la schimb 30 de apartamente la cheie. Până luna trecută, consilierii locali din opoziție au refuzat acest schimb, deoarece valoarea apartamentelor ar fi mult mai mare decât cea a imobilului pe care municipalitatea ar urma să-l primească.

La ultima ședință a Consiliului Local, de la sfârșitul lunii iunie, viceprimarul Cristian Galescu a anunțat că Primăria Lugoj a găsit o soluție pentru nemulțumirea consilierilor locali. Banii pentru construirea apartamentelor ar urma să fie alocați de Agenția Națională pentru Locuințe.

“Din punctul meu de vedere respingerea proiectului (n.r. la ultima ședință) a fost un lucru total nejustificat pentru că am încercat diverse soluții și de data aceasta chiar am găsit una favorabilă, dar din păcate un număr de consilieri locali au fost împotrivă și au considerat că nu trebuie să voteze acest punct. Soluția la care noi am ajuns, în urma consultărilor cu Ministerul Apărării Naționale, a fost ca dânșii să ne cedeze acel teren și clădirea de acolo, iar noi să le dăm un număr de 30 de apartamente, care nu vor fi făcute, cum era până acum, din bugetul local, ci cu bani de la Agenția Națională pentru Locuințe. Am discutat cu cei de la ANL, am găsit sprijin și înțelegere și ne-au spus că vor finanța pentru acel cartier un număr de 150 de locuințe.  Dintre acestea, primele 30 ar urma să fie acordate MApN-ului, conform protocolului. Astfel bugetul local ar fi degrevat de orice cheltuială și nu văd niciun motiv pentru care colegii consilieri să nu voteze acest proiect. Până acum, motivul a fost că este neavantajos pentru Lugoj. Acum Lugojul primește ceva de la Ministerul Apărării, în mod gratuit și cedează ceva care va fi făcut de către ANL, fără bani de la bugetul local”, a declarat viceprimarul Lugojului, la ultima ședință în care s-a discutat acest proiect.

Citiţi mai departe

Administrație

S-au încheiat lucrările la toboganul de la ștrand. Când ar putea fi dat în folosință

Publicat

în

Bazinul cu tobogane de la ștrandul din Lugoj rămâne închis cel puțin până la finalul lunii iulie. Reprezentanții Primăriei Lugoj a anunțat că în aceste zile că lucrările s-au încheiat și în prezent se află în probe.

„Pentru punerea în folosință a toboganului din incinta Ștrandului Municipal, precizăm că în această săptămână au fost finalizate probele la bazinul cu topogane, urmând ca săptămâna viitoare să se facă recepția și imediat darea lui în folosință”, au transmis reprezentanții Primăriei Lugoj, printr-un comunicat de presă.

 

 

 

Citiţi mai departe

Administrație

Șapte familii din Lugoj au primit locuințe ANL. Încă trei apartamente sunt libere

Publicat

în

Primăria Lugoj a anunțat printr-un comunicat de presă că s-a făcut repartizarea locuințelor vacante de la blocul ANL de pe strada Caransebeșului scara 1.

Au fost libere șapte apartamente, dintre care șase cu o cameră și un apartament cu două camere. Acestea au fost repartizate în funcție de pozițiile ocupate pe lista de priorități aprobată de Consiliul Local Municipal Lugoj.

„În ordinea punctajului, persoanele de pe lista aprobată de Consiliul Local, au fost contactate și chemate la sediul primăriei unde au putut să aleagă unul dintre cele șapte apartamente libere. Dintre cele 10 persoane care au venit, doar patru au acceptat repartiția, astfel încat, trei apartamente sunt în continuare libere. În perioada următoare procedura se va repeta astfel încât să se repartizeze și celălalte apartamente”, se arată în comunicatul de presă.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite