Connect with us

Actualitate

Dealer de droguri din Nădrag, săltat de DIICOT după ce s-a filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu o fată de 12 ani

Publicat

în

foto: Opinia Timișoarei

foto: Opinia Timișoarei

Un bărbat de 32 de ani, dealer de stupefiante în Nădrag, a fost reținut și dus la sediul DIICOT Timișoara luni, după ce s-a descoperit că a întreținut relații sexuale cu o minoră de 12 ani. Fata a fost trimisă la dealer de către mama ei, care a vrut să îi cumpere un joint iubitului, însă dealerul a decis să își bată joc de minoră înainte de a-i vinde drogurile.

În timp ce întreținea relații sexuale cu minora, bărbatul s-a filmat și fotografiat. La final, a trimis imaginile unui fost coleg al tinerei, mutat în Germania. Acesta la rândul lui a trimis imaginile la colegii fetei, care le-au arătat dirigintei. Cadrul didactic a anunțat imediat poliția și pe cei de la DIICOT.

Potrivit OpiniaTimișoarei, agenții DIICOT au descins acasă la dealerul care a batjocorit fata. La perchezitii au găsit în locuința lui droguri, bărbatul de 32 de ani fiind consumator încă de la vârsta de 16, iar în ultimii ani ocupându-se cu aprovizionarea cu ‘iarbă’ a pieței din estul judetului.

Mama copilei este bolnavă de SIDA și totodată însarcinată în luna a 6-a. Aceasta le-a declarat polițiștilor că fetița este dată în plasament bunicii. Femeia trimisese copila la traficantul de droguri să-i cumpere o țigară cu cannabis, pe care voia să i-o dăruiască iubitului său.

Agresorul a fost readus în fața procurorilor DIICOT Timișoara marți dimineața, aceștia urmând să îl prezinte judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este cercetat pentru trafic de droguri, pornografie infantilă și relații sexuale cu minori.

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Circ cu pirande și poliție la proaspăt deschisul ștrand al Lugojului. Au intrat în bazin cu hainele pe ei

Publicat

în


Circ fără bani la proaspăt inauguratul ștrand municipal al Lugojului. Plin până la refuz duminică după-masa, ștrandul a fost scena unui scandal iscat de câteva femei de etnie romă, care au venit la scăldat cu copiii lor. După ce una dintre femei a intrat în apă îmbrăcată, ca să se asigure că fiul ei este bine, salvamarii de la ștrand au fluierat-o pentru a părăsi bazinul.

Atât i-a trebuit acesteia pentru a începe scandalul. Femeia, despre care martorii spun că au văzut-o de multe ori vânzând țigări în piață, a început să se ia la ceartă cu toată lumea, mai ales cu salvamarii. Aceștia, văzând că femeia nu se potolește și nu își ia copilul din bazin, acesta nepurtând slipi de baie așa cum prevede regulamentul, au chemat poliția locală.

Cu greu au reușit agenții să o potolească pe femeie și pe rudele acesteia. Până la urmă, aceștia au fost dați afară din ștrand, martorii spuând că evenimentul a determinat zeci de alte persoane să plece, de bună voie, de la locul de scăldat. Ștrandul municipal s-a deschis de-abia vineri, intrarea fiind gratuită în weekend și luni, 17 iunie.

Citiţi mai departe

Actualitate

FOTO Sute de lugojeni au venit să facă baie la ștrandul municipal în ziua inaugurării

Publicat

în

În jur de două sute de lugojeni au venit să facă baie la proaspăt deschisul ștrand municipal vineri dimineața. Anunțată de mai multe ori și amânată tot de atâtea ori, deschiderea ștrandului a avut loc în sfârșit. În primele patru zile de activitate, ștrandul va funcționa cu intrare gratuită.

În interiorul ștrandului, lugojenii dornici de relaxare și bălăceală au la dispoziție mai multe bazine și râuri acvatice în care să se bălăcească, dar și zone de bronzare, dușuri și alte facilități. Programul după care funcționează ștrandul este de la 10 dimineața la 18 după-masa.

De marți încolo, taxa de intrare la ștrand este de 5 lei pentru copii și respectiv 10 lei pentru adulți. Nu există taxă de închiriere pentru șezlonguri, acestea putând fi închiriate după regula „primul venit, primul servit”

Citiţi mai departe

Actualitate

Cât mai trebuie să aștepte lugojenii până face primăria dezinsecție

Publicat

în

Lugojenii vor mai avea de așteptat până să scape de țânțari. Primarul Francisc Boldea spune că a lansat licitația pentru dezinsecție și că probabil în circa o săptămână avionul utilitar va arunca soluția contra insectelor.

„Acum am dat drumul la achiziție. Probabil săptămâna viitoare, la sfârșitul săptămânii, dacă vremea va permite vom putea face dezinsecția cu avionul. Probabil vor fi cinci sau șase ture cu avionul. Soluția am cumpărat-o noi ca să fim siguri că va fi concentrația care trebuie. Vom face și dezinsecție și deratizare la sol, cu societatea Salprest”, a declarat Francisc Boldea.

Citiţi mai departe

Cele mai citite