Connect with us

Sport

CSM Lugoj, învinsă de Şoimii Lipova. Lugojenii pierd teren faţă de prima clasată

Publicat

în

FOTO Arhiva

Ca în prima parte a campionatului, avântul Lugojului e tăiat de o formație din județul Arad. După Cermei, și Lipova a câștigat în „fieful” bănățenilor, oferindu-i – indirect – o mare gură de oxigen lide­rului Șirineasa, care are din nou 8 puncte în fața principalelor sale urmăritoare, arată publicaţia Glasul Aradului.

PNL Lugoj

După o primă repriză albă, în care ambele echipe au avut câte o ocazie mare de a înscrie, prin Friedrich, respectiv Vasinc, în partea secundă băieţii pregătiţi de Flavius Sabău au prins (mai mult) curaj. Şi au înscris repede două goluri, după acţiuni purtate în doi Vasinc-Trabalka, ambii trecându-şi numele pe lista marcatorilor. Primul în minutul 50, celălalt în minutul 55.

Sursa citată arată că gazdele au ripostat prin ex-sebişeanul Velici, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri (min. 65), dar finalul a fost al „şoimilor”, juniorul Duţă rezolvând ecuaţia câştigătoarei la chiar prima atingere de balon (min. 87). Eliminarea lui Vasiu (min. 89) nu a mai contat, Şoimii Lipova obţinând o victorie uriaşă, scor 3-1, echivalentă cu ieşirea din „zona fierbinte” a clasamentului.

Formații:
CSM Lugoj: David Filip – Daniel Filip (65 Ciobotariu), Miculescu, Radak, Friedrich (85 Roșie) – Vlădia, Dobra (65 Szekely) – Precupanu (85 Saracin), Bozian, Velici – Pădurariu. Antrenor: Cosmin Petruescu.
Șoimii Lipova: Iliescu – Iova, Calvin, Dulap, Filimon – Jichici ( 78 Vasiu), Dobrean – Poiană (89 Tiponuț), Vasinc, Rusu(87 Duță) – Trabalka (78 Himcinschi). Antrenor: Flavius Sabău.
Arbitri: Adrian Pal ( Harghita) – Daniel Popa ( Aiud), Claudiu Doarvoas ( Mintia)
Observatori: Luis Moisescu ( Tr. Severin), Florin Oglindoiu ( Mehedinți).

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Dublă cu Bacăul, la volei. Lugojul poate ajunge în Turneul Final al Cupei României

Publicat

în

Marţi, 12 martie şi joi, 14 martie, voleiul din Lugoj are ca adversar semifinalista CEV Cup 2019, formaţia clasată pe poziţia a patra a clasamentului, echipa Clubului Sportiv Ştiinţa Bacău.

PNL Lugoj

Primul joc este eliminatoriu şi duce câştigătoarea direct în Turneul Final al Cupei României, ce va avea loc în 14 şi 15 mai la Sala Polivalentă din Alexandria. Al doilea meci este restanţă din prima etapă a returului, opunând echipele clasate la această oră pe poziţii de Cupe Europene. Bacăul pe 4 (CEV Cup), Lugojul pe 5 (Challenge Cup) vă vor oferi cu siguranţă două meciuri spectaculoase la Sala Sporturilor.

Marţi, 12 martie, cu începere de la orele 18,30, va avea loc la meciul decisiv de calificare în finala Cupa României dintre Clubul Sportiv Municipal Lugoj  și  C.S.U. Ştiinţa Bacău şi joi, 14 martie, de la aceeaşi oră, la jocul din campionatul naţional Divizia A 1.

Intrarea este gratuită.

Citiţi mai departe

Sport

Meci de volei de foc de 8 Martie la Lugoj! Vine echipa fostului antrenor Luka

Publicat

în

După o pauză de un weekend, lugojenii sunt așteptați din nou la sala de sport pentru un meci de volei la final de săptămână. Chiar de 8 Martie, Ziua Femeii, lugojencele vor juca o nouă partidă împotriva CSM Târgoviște.

PNL Lugoj

Întâlnirea este cu atât mai importantă cu cât antrenorul tărgoviștencelor este nimeni altul decât Valerijan Luka, fost antrenor al formației noastre.  Partida începe la orele 17. Valerijan Luka a fost antrenor la Lugoj pentru ultimele patru sezoane, înainte să treacă la CSM Târgoviște.

Înainte de acest meci de volei de vineri, CSM Lugoj se clasează pe locul 5 în clasament, cu 14 puncte acumulate. CSM Târgoviște ocupă locul al treilea, cu 24 de puncte strânse până înainte de partidă.

Citiţi mai departe

Sport

A murit Emil Vanea, antrenorul care a adus zece titluri naţionale Lugojului

Publicat

în

În cursul zilei de luni, 10 februarie 2019, a încetat din viață antrenorul emerit Emil Vanea, cel ce a adus cu echipa de lupte libere a CSM Lugoj, 10 titluri de Campioană Națională.

Răpus de o boală necruțătoare cu câteva zile înainte de a împlini  vârsta de 65 de ani, Emil Vanea a fost un profesionist desăvârșit care a făcut cinste municipiului Lugoj și întregii mișcări sportive lugojene. După ce el însuși a practicat acest sport a devenit un descoperitor de talente pe care de-a lungul anilor le-a șlefuit și sportivii săi au obținut rezultate remarcabile.

Cu cele zece titluri de Campioană Națională obținute de echipa pe care a antrenat-o Emil Vanea a fost cel mai titrat antrenor român de lupte libere. Pentru aceste performanțe deosebite a primit titlul de antrenor emerit.

Cu modestie, seriozitate și dârzenie a format și îndrumat de-a lungul anilor un număr mare de sportivi cărora le-a insuflat spiritul de învingător și faptul că doar munca asiduă și tenace duce la performanțe sportive deosebite.

În ciuda bolii necruțătoare antrenorul emerit Emil Vanea a fost preocupat până în ultimul timp de problemele secției de lupte libere a clubului pe care l-a slujit cu onestitate și devotament.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

PNL Lugoj

Citiţi mai departe

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: