Connect with us

Actualitate

Cozi kilometrice pe drumul Lugoj-Timișoara. Se lucrează la pasajul de la Remetea Mare

Publicat

în

Șoferii care circulă pe drumul E70 între Lugoj și Timișoara au de așteptat chiar și jumătate de oră pentru a traversa pasajul de la Remetea Mare. Podul se află în reparații de mai bine de o lună. Unii șoferi spun că au dat de cozi kilometrice în apropierea pasajului. Drumarii au blocat un sens de mers, astfel că mașinile nu circulă decât pe jumătate din drum.

Reprezentanții DRDP Timișoara spun că lucrările nu mai puteau fi amânate, având în vedere starea drumului. Acestea vor fi finalizate în câteva săptămâni, conform declarațiilor administratorilor drumului.

“DRDP Timișoara, prin Secția de Drumuri Naționale Timișoara realizează lucrări de reparații ale rosturilor de dilatație la Pasajul Remetea Mare, pe DN 6, la kilometrul 541+800. Pe perioada lucrărilor traficul se va desfășura alternativ, pe un singur fir, dirijat cu semafoare. Precizăm că data de finalizare va fi 13 iulie, după care restricțiile vor rămâne, lucrările urmând a se desfășura pe cealaltă bandă de circulație.

Estimăm ca termen de finalizare a lucrărilor de reparații la rosturile de dilatație sfârșitul lunii iulie, eventual începutul lunii august 2019. Pentru evitarea zonei, unde se vor forma coloane de mașini, se recomandă șoferilor să utilizeze următoarele rute alternative:

– Ghiroda DN 6 – Centura Timișoarei – Giarmata DJ 691 – Nod Rutier Giarmata A1 (km 503+736);

– Nod Rutier Lugoj Vest A1 (km 474+636) – Topolovățu Mare DJ 572 – Buziaș DJ 592 – Timișoara DJ 592”, spun cei de la DRDP Timișoara.

Drumul E70 este principalul drum de legătură între Lugoj și Timișoara via Recaș. Odată cu deschiderea autostrăzii dintre Nădlac și Margina, o parte din traficul greu de pe drumul european a fost preluat de către drumul de mare viteză.

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Gările din Timiș, verificate de către polițiști. Ce caută oamenii legii

Publicat

în

În această dimineață, polițiștii de la Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activități sunt angrenați și jandarmi, polițiști locali și colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Acțiunea se desfășoară la nivelul înregii țări. Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

Citiţi mai departe

Actualitate

Cum s-a transformat o investiție a Primăriei Lugoj, într-o neplăcere pentru locuitori

Publicat

în

O nouă lucrare efectuată de administrația lugojeană în zona Cotu Mic, lasă de dorit. Aici au fost asfaltate mai multe străzi, însă pentru această operațiune, constructorul a trebuit să pună borduri noi. Ca să pună bordurile, au fost distruse toate trotuarele.

Cel mai bun exemplu este cel de pe str. Pongartz, unde locuitorii au fost nevoiți să aștepte mai mult de două luni pentru turnarea stratului de asfalt, după ce strada a fost spartă și pregătită pentru asfaltare. Trotuarele au rămas însă sparte și în momentul de față. „Proiectul nostru a fost pentru asfaltarea străzii. Cel cu trotuarele este alt proiect. O să le facem și alea”, a declarat Francisc Boldea, pentru Lugojeanul.ro.

Numai că până în momentul de față nu există niciun proiect privind refacerea trotuarelor de pe str. Pongratz, așa că anul acesta vor rămâne tot sparte.

Citiţi mai departe

Actualitate

Un tânăr de 21 de ani din Lugoj s-a spânzurat de lustră, la două zile după Ziua Mondială pentru Prevenirea Suicidului

Publicat

în

Sfârșit tragic pentru un tânăr de doar 21 de ani din Lugoj. Acesta și-a pus capăt zilelor joi, 12 septembrie, la doar două zile după Ziua Internațională pentru Prevenirea Suicidului. Tânărul de 21 de ani a decis să își pună capăt zilelor la orele 1:40 dimineața, spânzurându-se de o lustră din casa în care locuia.

Tânărul stătea în cartierul Stadion 1, acolo unde a și recurs la gestul extrem, fiind descoperit spânzurat de către membrii familiei sale. Se pare că tânărul a anunțat de mai multe ori că are de gând să își pună capăt zilelor. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia. Este al patrulea caz de sinucidere la Lugoj din acest an.

În luna aprilie, un tânăr de 22 de ani din oraș, barman la un bar din municipiu, a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se în fața trenului în urma unei decepții în dragoste. Tot în luna aprilie, o fată de 21 de ani s-a aruncat tot în fața trenului după ce se certase cu soțul ei. 

În luna iunie, un fost polițist din Lugoj și-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Vecinii acestuia spuneau la acea dată că bărbatul era din ce în ce mai abătut în ultima vreme.

Citiţi mai departe

Cele mai citite