Connect with us

Divertisment

Concert live Vera & Friends la ENGLISH PUB – Lugoj

Publicat

în

Cunoscuta cântăreaţă de jazz, Vera Ciocan, din Timișoara, va susţine un concert, sâmbătă, 21 octombrie, la English Pub.  În program sunt cuprinse piese celebre interpretate de Nat King Cole, Frank Sinatra sau Norah Jones.

,,Vera Ciocan a studiat vioară și pian la Liceul Ion Vidu şi este absolventă a Universității de Medicină din Timișoara în prezent fiind medic legist. Debutul ei în jazz s-a petrecut în 1994, alături de Bega Blues Band. În 1997, Vera s-a alăturat grupului New Version, iar mai târziu a fondat grupul Moody Stuff, cu care a lansat și un CD de cântece de Crăciun. Vocea ei mai apare pe albumele Blues de Timișoara, cu Bega Blues Band și Discovery, cu Abra Duo.

Acompaniată la claviaturi de Toni Kuhn, la contrabas de Johnny Bota şi la baterie de Ovidiu Andriş, Vera va  susţine un recital de excepţie la ENGLISH PUB –Lugoj, sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 20”.- spune Dan Haica, patronul localului English Pub.

FOTO pressalert.ro

sursa video:johnny bitea/youtube

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cultură

Concert folk la Lugoj. Două artiste vor cânta la Casa Bredicenilor

Publicat

în

Un concert folk a cărui invitată este Didina Curea va avea loc marți, 15 octombrie,  de la ora 19, la Casa Bredicenilor.

Născută în Oţelu-Roşu, Didina provine dintr-o familie în care s-au amestecat mai multe etnii (germană, maghiară şi romană). De la 12 ani a studiat chitara, dar spune ea, a fost mai mult un autodidact.

În anul 1999 a câştigat primul premiu, locul I la „Concursul de creaţie a muzicii germane” – de la Timişoara, concurs la care s-a înscris cu o compoziţie proprie. În anul 2006, înscrisă la primul festival de gen, Festivalul de folk „Poarta sărutului” – de la Târgu-Jiu – obţine premiul I.

Urmează în octombrie 2007, prima ediţie a festivalului „Coroana” Braşov, unde câştigă premiul II, iar o lună mai târziu, participarea la ediția a II-a Festivalul „Omul cu o chitara” – de la Brăila, care avea să îi aducă Marele premiu. Acesta a fost şi momentul când a decis să nu mai participe, ca şi concurent, la festivaluri-concurs. În 2008, alături de trupa clujeană Hazard scoate primul ei disc intitulat „Nu mai sunt eu”.

La Lugoj, Didina Curea va concerta alături de artista Anne Marie Szanislo.

Citiţi mai departe

Cultură

Expoziție inedită la English Pub. Vor fi prezentate cele mai bune lucrări ale unor fotografi amatori

Publicat

în

La Colțul de Cultură de la English Pub va fi vernisată joi, 26 septembrie, o inedită expoziție de fotografie. Inedită pentru că lucrările prezentate aparțin unor fotografi amatori și au fost selectate din peste 100 de lucrări participante la un concurs lansat de Dan Haica. Juriul, format din Lucian Ionică, Mihai Zegrea și Dan Buruleanu a selectat 22 de lucrări care vor fi expuse timp de o lună la English Pub.

Lucian Ionică este conferențiar universitar și scriitor. Specializat în comunicarea audiovizuală este realizatorul a peste 40 de filme documentare şi reportaje TV. A avut de-a lungul timpului și expoziții de fotografie. Mihai Zegrea este fotograf şi arhitect. Este preşedintele Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România şi preşedinte al asociaţiei de profil din Timişoara.

Dan Buruleanu este membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din 1983 fiind distins cu premii naţionale şi internaţionale. Este membru al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică AFIAP iar în 1997 a fost inclus în „Encyclopedie Internationale des Photographes”, apărut în Elveţia. Concursul de fotografie organizat de English Pub pentru fotografii amatori se află la a doua ediție. La vernisajul de joi se vor acorda premii și mențiuni dar și un premiu special rezultat din votul publicului participant la vernisaj

Citiţi mai departe

Divertisment

Nuntă mare la Lugoj. Nepoata favorită a primarului Boldea se mărită

Publicat

în

nunta-boldea-lugojEveniment important în familia primarului Francisc Boldea. Nepoata primarului, Roxana Boldea, în vârstă de 22 de ani, se căsătorește. Evenimentul are loc la Restaurantul Jadore, în 2 noiembrie, unde vor participa peste 400 de persoane.

Francisc Boldea spune că pentru el este un moment special. “E un eveniment frumos. Nici la copilul meu nu am ținut cât țin la nepoata mea”, susține primarul Lugojului.

La eveniment au fost invitați și colegi sau foști colegi de partid ai primarului Boldea.

“Am invitat, în general, oamenii la care eu am fost la nuntă. Nu am putut să-i invit pe toți pentru că sunt locurile limitate, dar pe cei mai apropiați i-am invitat. De exemplu, fostul premier Sorin Grindeanu, Titu Bojin, Călin Dobra, la ei am fost și eu. Apoi mai au și părinții invitați și nepoții, eu sunt doar vioara a doua acolo”, a spus Boldea.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite