Connect with us

Actualitate

Ce probleme mai sunt la ştrandul din Lugoj! Ce spune primarul despre deschidere

Publicat

în

Mult anunţata deschidere a ştrandului din Lugoj este condiţionată doar de vreme. Cel puţin asta susţine primarul Francisc Boldea. Edilul şef a declarat pentru Lugojeanul.ro că lucrările, care nu sunt finalizate până acum, vor fi terminate în această lună.

“Mai e de montat toboganul. E venită firma şi au ajuns la etajul doi, ca să poată lega tuburile.  Singura problemă a rămas cu salvamarii. Trebuie să vină o firmă în această săptămână cu oferta. Am decis să lucrăm o firmă specializată, profesionistă. Ne trebuie cam şapte salvamari, pe zi. Noi nu am putut să găsim aceşti oameni specializaţi ca salvamari în Lugoj”, a spus Boldea.

Primarul Lugojului a precizat că e posibil ca programul zilnic de funcţionare să fie revizuit. Ora 18.00, la care se închide ştrandul, a stârnit numeroase comentarii pe reţelele de socializare. Oamenii consideră că ştrandul ar trebui să rămân deschis până seara, târziu.  Cât despre ziua în care se va deschide ştrandul, Francisc Boldea s-a ferit să mai spună date precise.

„Va fi în luna mai. Vă garantez. Nu ştim în ce zi, pentru că depinde mult de temperaturile de afară”, a mai spus primarul Lugojului.

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

FOTO Sute de lugojeni au venit să facă baie la ștrandul municipal în ziua inaugurării

Publicat

în

În jur de două sute de lugojeni au venit să facă baie la proaspăt deschisul ștrand municipal vineri dimineața. Anunțată de mai multe ori și amânată tot de atâtea ori, deschiderea ștrandului a avut loc în sfârșit. În primele patru zile de activitate, ștrandul va funcționa cu intrare gratuită.

În interiorul ștrandului, lugojenii dornici de relaxare și bălăceală au la dispoziție mai multe bazine și râuri acvatice în care să se bălăcească, dar și zone de bronzare, dușuri și alte facilități. Programul după care funcționează ștrandul este de la 10 dimineața la 18 după-masa.

De marți încolo, taxa de intrare la ștrand este de 5 lei pentru copii și respectiv 10 lei pentru adulți. Nu există taxă de închiriere pentru șezlonguri, acestea putând fi închiriate după regula „primul venit, primul servit”

Citiţi mai departe

Actualitate

Cât mai trebuie să aștepte lugojenii până face primăria dezinsecție

Publicat

în

Lugojenii vor mai avea de așteptat până să scape de țânțari. Primarul Francisc Boldea spune că a lansat licitația pentru dezinsecție și că probabil în circa o săptămână avionul utilitar va arunca soluția contra insectelor.

„Acum am dat drumul la achiziție. Probabil săptămâna viitoare, la sfârșitul săptămânii, dacă vremea va permite vom putea face dezinsecția cu avionul. Probabil vor fi cinci sau șase ture cu avionul. Soluția am cumpărat-o noi ca să fim siguri că va fi concentrația care trebuie. Vom face și dezinsecție și deratizare la sol, cu societatea Salprest”, a declarat Francisc Boldea.

Citiţi mai departe

Actualitate

UPDATE Persoană dispărută sub apele râului Timiș la Lugoj

Publicat

în

O persoană de sex masculin a dispărut sub apele râului Timiș din Lugoj miercuri după-masa. Pompierii au fost chemați la fața locului printr-un apel la 112, imediat după orele 18:00. Aceștia au început căutările în zona în care bărbatul a fost ultima dată văzut, în vecinătatea pepinierei Pohalma, după podul de cale ferată din Cotu Mic.

UPDATE: Pompierii lugojeni au reușit să aducă la mal trupul neînsuflețit al bărbatului. Câțiva pescari din zonă au văzut cadavrul plutind pe ape, moment în care au alertat autoritățile. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială cu 4 subofițeri și o barcă.

Citiţi mai departe

Cele mai citite