Connect with us

Lugoj

Bogdan Paul castiga functia de director la CSM Lugoj

Publicat

în

volei, csm lugoj, cs dinamo romprest 2-3 divizia a1 playoff fotografii lugojeanul 2013 (13)Antrenorul Bogdan Paul a reușit astăzi să câștige funcția de director al Clubului Sportiv Municipal Lugoj, după ce, alături de ceilalți doi concurenți pentru post, Cristian Indricău şi Călin Nagy, a susținut un interviu în fața comisiei, în urma căruia a primit 100 de puncte din 100 posibile. Astfel, de astăzi, Paul Bogdan este și conducătorul clubului care a produs o echipă de Cupă Balcanică anul acesta, dar și cel care se află la conducerea echipei de volei CSM Lugoj din anul 2010.

PNL Lugoj

Paul Bogdan are 32 de ani și este la al patrulea sezon competițional în Divizia A1 de volei feminin a României cu echipa lugojeană.

Citiţi mai departe
5 Comments

5 Comments

 1. victor L

  24 octombrie 2013 at 17:52

  Succese in activitate si felicitari.

 2. Sori Mann

  24 octombrie 2013 at 21:02

  Este acelasi antrenor care a si retrogradat echipa in urma cu cativa ani.Ati uitat?Nu uitati ca Lugoul este singura echipa care nu a promovat in urma rezultatelor.Noi am fost invitati sa jucam in A. Baiatul asta e un mercenar.

  • Rectificare...

   24 octombrie 2013 at 21:16

   In loc sa faci afirmatii nefondate mai bine ai cauta putin pe Google… e simplu! Asa vei observa ca Bogdan Paul NU a retrogradat niciodata cu Lugojul, ba mai mult nici nu a intrat in play-out, adica zona retrogradabila. Deci, daca sti cumva frustrat de reusitele mercenarului…incearca sa le depasesti. Ce spui, te incumeti?

  • victor L

   25 octombrie 2013 at 18:06

   @ Sori Mann,
   destul de urit sa arunci cu noroiul vorbelor tale asupra unuia care a facut ceva in voleiul lugojean.
   Daca folosesti la sportivi si antrenori acuza de “mercenar”, cred ca nu prea cunosti fenomenul sportiv.

 3. boro

  25 octombrie 2013 at 22:59

  Felicitări !. Mult succes şi să reuşeşti ce ţi-ai propus !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Un elev de la Brediceanu s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de Informatică. Ce alte rezultate s-au obținut

Publicat

în

Sâmbătă, 9 martie 2019, a avut loc etapa județeană a Olimpiadei de Informatică, la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil”, Timișoara. Elevii Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” Lugoj au obţinut rezultate foarte bune.

PNL Lugoj

Premiul I (calificat la faza națională) – Seracovanu Edward-Christian, clasa a VI-a, pregatit de prof. Dejica Ramona și prof. Vida Cristian

Premiul III – Palyo-Muset, clasa a VI-a, pregatit de prof. Dejica Ramona și prof. Vida Cristian

Mențiuni au obținut următorii elevi:

 • Manolache Alexandru Constantin, clasa a IX-a, pregatit de prof. Ianculescu Ionel Doru și prof. Dejica Ramona
 • Pop George, clasa a X-a, pregatit de prof. Jeberean Marineta și prof. Vida Cristian
 • Avram Alexandru Cristian, clasa a XII-a, pregatit de prof. Ianculescu Ionel Doru și prof. Dejica Ramona

Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” spune că i-a felicitat pe elevilor și speră la rezultate la fel de bune și la etapa națională.

 

Citiţi mai departe

Lugoj

Prima campanie din 2019 de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0 Timiș

Publicat

în

RETIM Ecologic Service SA împreună cu ADID Timiș anunță debutul unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0, adică  în municipiul Lugoj, orașele Buziaș și Recaș, precum și comunele Balinț, Belinț, Bara, Bogda, Brestovăț, Boldur, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Topolovățu Mare și Victor Vlad Delamarina.

PNL Lugoj

Punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, sunt menționate în tabelurile alăturate.

Cetățenii din aceste localități vor putea depune prin aport voluntar, în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare menționate, deșeurile voluminoase și periculoase.

Deșeurile voluminoase sunt: piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile electrice și electrocasnice, etc. Deșeurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).

Deșeurile periculoase sunt: ambalaje de la produse de igienizare, baterii și acumulatori portabili, ambalaje de la vopseluri pe bază de ulei, ambalaje de spray-uri şi de la produse utilizate în amenajări interioare, etc.). Deșeurile nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).

Nu se colectează deșeurile electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere, etc.)!

Deșeurile voluminoase și periculoase se păstrează în gospodărie până în momentul depunerii voluntare la punctul de colectare și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

RETIM Ecologic Service SA împreună cu ADID Timiș anunță debutul unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0, adică  în municipiul Lugoj.

RETIM Ecologic Service SA împreună cu ADID Timiș anunță debutul unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0, adică  în municipiul Lugoj.

Vezi în acest tabel programul de ridicare

Citiţi mai departe

Lugoj

O lugojeancă e dată dispărută. Cine a văzut-o e rugat să sune la 112

Publicat

în

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei, de 32 de ani, dispărută de pe raza municipiului Lugoj.

PNL Lugoj

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 32  de ani, din Lugoj. La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 14:00,  BOBRIUC ANDREEA FLORENTINA  ar fi plecat voluntar de la domiciliul său situat pe strada Huniade , din  municipiul Lugoj,  judeţ Timiş, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, 55 kg, păr lung şaten, ochi albaștri, faţă ovală.  La data dispariției, femeia purta o geacă neagră,pulover roşu,pantaloni tip blugi şi încălţăminte sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: