Connect with us

Actualitate

Barbat din Costeiu, implicat intr-un grav accident feroviar la iesirea din tara! Se intorcea din Olanda

Publicat

în

646x404Un grav accident feroviar a avut loc miercuri seara, după ce mașina condusă de un bărbat din Coșteiu a fost lovită de o garnitură Regio înainte de localitatea Cenad. Bărbatul, care se îndrepta spre localitatea de lângă Lugoj venind în țară din Olanda a scăpat ca prin urechile acului de moarte în urma ciocnirii cu trenul. Accidentul a avut loc între localitățile Lovrin și Sandra, șoferul, în vârstă de 47 de ani, declarându-le agenților de la rutieră că a văzut trenul, însă când a încercat să frâneze, mașina a refuzat să se oprească, de vină fiind, spune acesta, o defecțiune la sistemul de frânare.

Bărbatul, originar din Coșteiu, are dublă cetățenie și se îndrepta spre casă dinspre Olanda când a avut loc accidentul. Din fericire, nici el, nici pasagerii trenului nu au avut de suferit în urma impactului, traficul de pe DN 6 fiind întrerupt mai bine de jumătate de oră, până când pompierii au adunat rămășițele de pe carosabil și au eliberat linia ferată. Polițiștii i-au reținut bărbatului carnetul de conducere, iar cei de la Transporturi Feroviare i-au întocmit dosar penal pentru distrugere și semnalizare falsă.

foto: Ștefan Both / Adevărul

Citiţi mai departe
1 Comment

1 Comment

  1. Cristi

    13 februarie 2014 at 21:28

    titlu,mergea in olanda…….apoi venea din olanda….:)):)):)):)):))hotarati-va……oricum,VENEA DIN OLANDA;)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

S-a stabilit ziua dezinsecției. Crescătorii de albine avertizați să-și închidă stupii

Publicat

în

avion-an2-aero-scoroget-5Primăria Municipiului Lugoj anunță toți cetățenii și crescătorii de albine că, în data de 21 iunie 2019, între orele 19.00 – 23.00, se vor executa lucrări aviochimice de dezinsecție (tratamente de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, etc).

În acest sens crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile specifice de prevenire pentru a nu se produce pagube materiale.

În cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile, lucrarile de dezinsecție se vor reprograma.

 

Citiţi mai departe

Actualitate

Circ cu pirande și poliție la proaspăt deschisul ștrand al Lugojului. Au intrat în bazin cu hainele pe ei

Publicat

în


Circ fără bani la proaspăt inauguratul ștrand municipal al Lugojului. Plin până la refuz duminică după-masa, ștrandul a fost scena unui scandal iscat de câteva femei de etnie romă, care au venit la scăldat cu copiii lor. După ce una dintre femei a intrat în apă îmbrăcată, ca să se asigure că fiul ei este bine, salvamarii de la ștrand au fluierat-o pentru a părăsi bazinul.

Atât i-a trebuit acesteia pentru a începe scandalul. Femeia, despre care martorii spun că au văzut-o de multe ori vânzând țigări în piață, a început să se ia la ceartă cu toată lumea, mai ales cu salvamarii. Aceștia, văzând că femeia nu se potolește și nu își ia copilul din bazin, acesta nepurtând slipi de baie așa cum prevede regulamentul, au chemat poliția locală.

Cu greu au reușit agenții să o potolească pe femeie și pe rudele acesteia. Până la urmă, aceștia au fost dați afară din ștrand, martorii spuând că evenimentul a determinat zeci de alte persoane să plece, de bună voie, de la locul de scăldat. Ștrandul municipal s-a deschis de-abia vineri, intrarea fiind gratuită în weekend și luni, 17 iunie.

Citiţi mai departe

Actualitate

FOTO Sute de lugojeni au venit să facă baie la ștrandul municipal în ziua inaugurării

Publicat

în

În jur de două sute de lugojeni au venit să facă baie la proaspăt deschisul ștrand municipal vineri dimineața. Anunțată de mai multe ori și amânată tot de atâtea ori, deschiderea ștrandului a avut loc în sfârșit. În primele patru zile de activitate, ștrandul va funcționa cu intrare gratuită.

În interiorul ștrandului, lugojenii dornici de relaxare și bălăceală au la dispoziție mai multe bazine și râuri acvatice în care să se bălăcească, dar și zone de bronzare, dușuri și alte facilități. Programul după care funcționează ștrandul este de la 10 dimineața la 18 după-masa.

De marți încolo, taxa de intrare la ștrand este de 5 lei pentru copii și respectiv 10 lei pentru adulți. Nu există taxă de închiriere pentru șezlonguri, acestea putând fi închiriate după regula „primul venit, primul servit”

Citiţi mai departe

Cele mai citite