Connect with us

Lugoj

Ati crapat toti?

Publicat

în

haospanourielectorale2016010Gata pita voastra! Ati fost cu zecile, cu sutele chiar. Ati invadat fiecare pagina de Facebook, ati scris tone de comentarii, ati distribuit propaganda de partid in fiecare gaura de sarpe din oras. Pe numarate. Ati spumegat cand ati vazut ca lumea nu e de acord cu voi. Ati fost la un pas de infarct cand v-ati vazut contrariati cu argumente de pustani, de tineri care nu stiu nici macar sa isi stearga mucii de la nas, mai ales sa se ridice la nivelul vostru de inteligenta.

China Mega Shop Lugoj

Ma refer aici la politicieni, dar nu la oricare dintre ei, ci la dinozauri, la acei mastodonti care s-au nascut in partide si vor muri spunand o minciuna, probabil „eu nu voi crapa niciodata” sau ceva asemanator. O luna de zile, acestia si-au pus costumele cele mai bune pe ei, majoritatea mirosind a naftalina, de la batranete, nu de la calitatea materialului, dupa care au plecat la colindat fiecare lugojean in parte. Exagerez, normal, dar nici departe nu au fost, ca daca puteau, ar fi vorbit cu fiecare dintre noi, nu planuri de viitor, ca nu aveau, ci rahat, mult rahat despre ceilalti si despre situatia tarii, desi tot ei sunt motivul pentru care tara e in rahat pana la genunchi.

Iar acum, fie ca au castigat, fie ca au pierdut, fie ca au prins sau nu un post dupa alegerile de pompina din 5 iunie, oamenii astia efectiv au disparut. Nu mai sunt prin ziare, nu mai sunt pe strazi, nu mai sunt pe Facebook, nu mai înjura ziaristii de doi bani pe site-uri. Nu mai sunt nicaieri. Au murit? Nu, ca scriau ziarele. Au luat foc? Nu, ca nu a raportat nimeni vreun caz de combustie spontana. Rapiti de extraterestrii? Nu, ca nu am vazut nicio duba neagra prin oras de la descinderile de luna trecuta.

Se spune ca preotii lucreaza cel mai putin dintre toti. Au slujba de duminica, slujbele mari de sarbatori si mai un botez, o nunta sau o inmormantare la ocazie. Gresit. Unde au disparut acesti politicieni? Nu au disparut, ci stau ascunsi pe unde pot, pentru ca ei nu lucreaza in realitate decat o luna la patru ani. Luna dinaintea alegerilor, atunci ii vezi si pe ei la munca, mintind si manipuland cum pot mai bine prostimea.

In rest, stau in umbra si isi numara banii, care au asa ceva, in timp ce restul dintre ei se gandesc, intr-o puerilitate bolnava, la cum o sa fie primari, sefi de consilii judetene, poate chiar presedinti…

sursa foto: lugojonline.ro

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

VIDEO Cum poți să-ți reglezi problemele cu somnul. Care sunt soluțiile

Publicat

în

Nu poți să dormi? Ai avut o zi grea? Medicul nutriționist Irene Alexoi îți face câteva recomandări.

China Mega Shop Lugoj

“De multe ori oboseala sau gândurile nu te lasă să dormi. Astăzi vin cu 3 leacuri foarte ușor de folosit și cu eficiență maximă.

1. Ceaiul de lavandă: pentru stări de anxietate și tensiune psihică.

1 linguriță la 250 ml de apă

2. Ceaiul de valeriană: sedativ, te calmează.

1 linguriță la 250 ml de apă

3. Tinctura de tei argintiu: 50 picaturi în 150 ml de apă.”, spune medicul nutriționist.

Citiţi mai departe

Lugoj

La Lugoj s-a deschis un mega magazin cu peste 10.000 de produse (P)

Publicat

în

Un magazin cu o ofertă bogată de peste 10.000 de produse pe rafturile sale și prețuri foarte s-a deschis de curând la Lugoj.

China Mega Shop Lugoj

La noul China Mega Shop vei găsi îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați și femei, haine pentru copii, articole de uz casnic, menaj, textile, jucării, covoare, trollere pentru vacanțe, articole pentru construcții, electrice, prosoape și pături, lenjerii de pat, poșete, curele, ghiozdane, articole pentru telefonia mobilă, scule, unelte și multe altele.

Magazinul și-a deschis oficial porțile vineri, 26 octombrie. Acesta este situat în Centrul Comercial Elis de pe strada Bucegi, acolo unde până acum a funcționat doar un supermarket Carrefour. Programul magazinului este de luni până vineri între orele 9 dimineața și 20 seara. Sâmbăta, programul este între 9 și 18, iar duminica între 10 și 16.

Citiţi mai departe

Lugoj

Primăria Lugoj cere o finanţare europeană de aproape patru milioane de lei ca să reducă birocraţia

Publicat

în

Primăria Municipiului Lugoj a depus spre finanțare, în data de 24 septembrie, proiectul cu titlul „Consolidarea capacității administrative a Municipiului Lugoj prin dezvoltarea capacității de planificare strategică și prin simplificarea procedurilor administrative pentru reducerea birocrației destinate cetățenilor”.

China Mega Shop Lugoj

Valoarea totală a proiectului este de 3.999.351,65 lei, din care suma de 3.919.364,62 lei este finanțarea nerambursabilă, iar suma de 79.987,03 lei reprezintă  contribuția proprie a Municipiului Lugoj la proiect.

Obiectivul proiectului îl constituie consolidarea capacității administrative a Municipiului Lugoj prin dezvoltarea capacității de planificare strategică și prin simplificarea procedurilor administrative, corelată cu introducerea de metode electronice de gestionare și management a documentelor administrative, fapt ce va determina creșterea calității actului administrativ pe termen lung.

În cadrul proiectului se va elabora Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Lugoj pentru perioada 2021-2027, Strategia Smart City, se va implementa un sistem informatic integrat, se va dezvolta, proiecta, implementa, operaționaliza și testa sistemul informatic integrat – soluția de portal cu servicii digitale pentru cetățeni, managementul documentelor, care va oferi atât accesul publicului la informații și servicii on-line, dar va oferi totodată și un instrument modern de asistare a deciziei în cadrul instituției, se va realiza arhiva digitală.

Printre serviciile publice digitale ce vor putea fi oferite de către sistemul informatic sunt următoarele: înregistrare cereri, întocmire și eliberare certificate de urbanism, eliberare/prelungire autorizații de construire; Înregistrare mențiuni și modificări intervenite în statutul civil, domiciliul și reședința unei persoane, solicitări audiențe, programare audiențe și gestionare registre și rapoarte aferente audiențelor etc

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: