Connect with us

Lugoj

Ati crapat toti?

Publicat

în

haospanourielectorale2016010Gata pita voastra! Ati fost cu zecile, cu sutele chiar. Ati invadat fiecare pagina de Facebook, ati scris tone de comentarii, ati distribuit propaganda de partid in fiecare gaura de sarpe din oras. Pe numarate. Ati spumegat cand ati vazut ca lumea nu e de acord cu voi. Ati fost la un pas de infarct cand v-ati vazut contrariati cu argumente de pustani, de tineri care nu stiu nici macar sa isi stearga mucii de la nas, mai ales sa se ridice la nivelul vostru de inteligenta.

PNL Lugoj

Ma refer aici la politicieni, dar nu la oricare dintre ei, ci la dinozauri, la acei mastodonti care s-au nascut in partide si vor muri spunand o minciuna, probabil „eu nu voi crapa niciodata” sau ceva asemanator. O luna de zile, acestia si-au pus costumele cele mai bune pe ei, majoritatea mirosind a naftalina, de la batranete, nu de la calitatea materialului, dupa care au plecat la colindat fiecare lugojean in parte. Exagerez, normal, dar nici departe nu au fost, ca daca puteau, ar fi vorbit cu fiecare dintre noi, nu planuri de viitor, ca nu aveau, ci rahat, mult rahat despre ceilalti si despre situatia tarii, desi tot ei sunt motivul pentru care tara e in rahat pana la genunchi.

Iar acum, fie ca au castigat, fie ca au pierdut, fie ca au prins sau nu un post dupa alegerile de pompina din 5 iunie, oamenii astia efectiv au disparut. Nu mai sunt prin ziare, nu mai sunt pe strazi, nu mai sunt pe Facebook, nu mai înjura ziaristii de doi bani pe site-uri. Nu mai sunt nicaieri. Au murit? Nu, ca scriau ziarele. Au luat foc? Nu, ca nu a raportat nimeni vreun caz de combustie spontana. Rapiti de extraterestrii? Nu, ca nu am vazut nicio duba neagra prin oras de la descinderile de luna trecuta.

Se spune ca preotii lucreaza cel mai putin dintre toti. Au slujba de duminica, slujbele mari de sarbatori si mai un botez, o nunta sau o inmormantare la ocazie. Gresit. Unde au disparut acesti politicieni? Nu au disparut, ci stau ascunsi pe unde pot, pentru ca ei nu lucreaza in realitate decat o luna la patru ani. Luna dinaintea alegerilor, atunci ii vezi si pe ei la munca, mintind si manipuland cum pot mai bine prostimea.

In rest, stau in umbra si isi numara banii, care au asa ceva, in timp ce restul dintre ei se gandesc, intr-o puerilitate bolnava, la cum o sa fie primari, sefi de consilii judetene, poate chiar presedinti…

sursa foto: lugojonline.ro

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Un elev de la Brediceanu s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de Informatică. Ce alte rezultate s-au obținut

Publicat

în

Sâmbătă, 9 martie 2019, a avut loc etapa județeană a Olimpiadei de Informatică, la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil”, Timișoara. Elevii Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” Lugoj au obţinut rezultate foarte bune.

PNL Lugoj

Premiul I (calificat la faza națională) – Seracovanu Edward-Christian, clasa a VI-a, pregatit de prof. Dejica Ramona și prof. Vida Cristian

Premiul III – Palyo-Muset, clasa a VI-a, pregatit de prof. Dejica Ramona și prof. Vida Cristian

Mențiuni au obținut următorii elevi:

  • Manolache Alexandru Constantin, clasa a IX-a, pregatit de prof. Ianculescu Ionel Doru și prof. Dejica Ramona
  • Pop George, clasa a X-a, pregatit de prof. Jeberean Marineta și prof. Vida Cristian
  • Avram Alexandru Cristian, clasa a XII-a, pregatit de prof. Ianculescu Ionel Doru și prof. Dejica Ramona

Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” spune că i-a felicitat pe elevilor și speră la rezultate la fel de bune și la etapa națională.

 

Citiţi mai departe

Lugoj

Prima campanie din 2019 de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0 Timiș

Publicat

în

RETIM Ecologic Service SA împreună cu ADID Timiș anunță debutul unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0, adică  în municipiul Lugoj, orașele Buziaș și Recaș, precum și comunele Balinț, Belinț, Bara, Bogda, Brestovăț, Boldur, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Topolovățu Mare și Victor Vlad Delamarina.

PNL Lugoj

Punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, sunt menționate în tabelurile alăturate.

Cetățenii din aceste localități vor putea depune prin aport voluntar, în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare menționate, deșeurile voluminoase și periculoase.

Deșeurile voluminoase sunt: piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile electrice și electrocasnice, etc. Deșeurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).

Deșeurile periculoase sunt: ambalaje de la produse de igienizare, baterii și acumulatori portabili, ambalaje de la vopseluri pe bază de ulei, ambalaje de spray-uri şi de la produse utilizate în amenajări interioare, etc.). Deșeurile nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).

Nu se colectează deșeurile electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere, etc.)!

Deșeurile voluminoase și periculoase se păstrează în gospodărie până în momentul depunerii voluntare la punctul de colectare și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

RETIM Ecologic Service SA împreună cu ADID Timiș anunță debutul unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0, adică  în municipiul Lugoj.

RETIM Ecologic Service SA împreună cu ADID Timiș anunță debutul unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0, adică  în municipiul Lugoj.

Vezi în acest tabel programul de ridicare

Citiţi mai departe

Lugoj

O lugojeancă e dată dispărută. Cine a văzut-o e rugat să sune la 112

Publicat

în

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei, de 32 de ani, dispărută de pe raza municipiului Lugoj.

PNL Lugoj

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 32  de ani, din Lugoj. La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 14:00,  BOBRIUC ANDREEA FLORENTINA  ar fi plecat voluntar de la domiciliul său situat pe strada Huniade , din  municipiul Lugoj,  judeţ Timiş, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, 55 kg, păr lung şaten, ochi albaștri, faţă ovală.  La data dispariției, femeia purta o geacă neagră,pulover roşu,pantaloni tip blugi şi încălţăminte sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: