Connect with us

Actualitate

Apărătorii medicului filmat dând banii înapoi unei paciente i-au deschis pagină de susținere pe Facebook

Publicat

în

sursa foto: Google

sursa foto: Google

Pe 5 iunie, Lugojeanul.ro titra despre medicul lugojean care lucrează la Făget și care a fost filmat de către o pacientă care i-a cerut banii înapoi, bani dați pentru o operație făcută mamei acesteia. Medicul, acceptat să îi dea femeii banii înapoi.

La scurt timp după ce a apărut știrea, pe rețelele de socializare a început o adevărată ceartă între femeia care a filmat medicul și susținătorii acestuia din urmă. Duminică, pe Facebook a fost deschisă o pagină de susținere a medicului, intitulată “Susținătorii dr. Balaci”, acolo unde zeci de persoane îi iau apărarea doctorului.

“Am creat această pagină pentru că doresc să susțin un prieten. Este vorba despre Nicu Balaci, doctorul, așa cum îl știți mulți dintre voi, cei chemați să vă spuneți părerea pe această pagină. Cu câteva zile în urmă a apărut pe Facebook o postare a unei tinere, în care, ea aducea grave acuzații doctorului Balaci. Mama ei a fost operată de domnul doctor, la spitalul din Făget, de varice. Operația a fost reușită și, deși doctorul i-a recomandat să mai rămână în spital pentru câteva zile, ea a refuzat. Acasă fiind, nu a respectat indicațiile medicale și s-a infectat. Atunci au mers împreună, mamă și fiică, să ceară socoteală medicului și cu telefonul, au înregistrat discuția, pe care au postat-o apoi pe Facebook.

Este incredibil de câtă perfidie au fost în stare să dea dovadă. Niște ziare locale online au preluat știrea așa cum au considerat, iar câteva televizuini ( să știți că le-am spus corect) au prezentat-o la rândul lor, evident, fără să verifice nimic și iată dragilor cum poate fi terfelită viața unui om, cum pot distruge carieră, reputație și tot ce a clădit acest om prin muncă proprie. Eu, personal, nu pot să cred că cineva a putut să facă așa ceva, unui om stimat și apreciat în zona în care locuim. De aceea vă invit, pe toți cei care îl cunoașteți, să vă scrieți părerea aici. Cei care nu au suficiente detalii despre ceea ce s-a întâmplat, vă rog să mă contactați. Persoana care îl acuză pe domnul doctor Balaci se numește Ionela Rădulescu. Aștept comentariile voastre de susținere”, scrie pe pagina pe care a creat-o Marian Barbu-Țigriș.

Cei care au apreciat postarea deținătorului paginii au lăsat și câteva zeci de comentarii în care îl apără pe medicul Balaci de la Făget.

“Jenant ce se întâmplă. Medicul Nicu Balaci este același om, același profesionist indiferent de cine-i calcă pragul. O chestie de prost gust, cum sunt multe în jurul nostru. Respect celor care au reacționat aici”, a comentat utilizatorul Dan Brudiu.

“Și eu și tatăl meu am fost pacienții d-lui doctor. Un OM deosebit, un medic care își face meseria fără a condiționa actul medical. Respect pentru domnul doctor Balaci!”, a scris Steluta Galffy Horvath.

Reprezentanții spitalului din Făget au anunțat că au deschis o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate în acest caz.

Citiţi mai departe
1 Comment

1 Comment

  1. Sebastian

    10 iunie 2019 at 19:52

    A gresit…sa plateasca! Urmează pagini de susținere pentru cămatari, pedofili, drogați, tâlhari si de ce nu maine poimâine criminali! Omul recunoaște că a luat banii, actul medical nu trebuia sa fie plătit, mai ales ca in ziua de astazi salariile sunt mult mai bune ca in trecut! Rusine, acea familie sigur nu câștigă pe.luna cat are celebrul doctor remunerația!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Circ cu pirande și poliție la proaspăt deschisul ștrand al Lugojului. Au intrat în bazin cu hainele pe ei

Publicat

în


Circ fără bani la proaspăt inauguratul ștrand municipal al Lugojului. Plin până la refuz duminică după-masa, ștrandul a fost scena unui scandal iscat de câteva femei de etnie romă, care au venit la scăldat cu copiii lor. După ce una dintre femei a intrat în apă îmbrăcată, ca să se asigure că fiul ei este bine, salvamarii de la ștrand au fluierat-o pentru a părăsi bazinul.

Atât i-a trebuit acesteia pentru a începe scandalul. Femeia, despre care martorii spun că au văzut-o de multe ori vânzând țigări în piață, a început să se ia la ceartă cu toată lumea, mai ales cu salvamarii. Aceștia, văzând că femeia nu se potolește și nu își ia copilul din bazin, acesta nepurtând slipi de baie așa cum prevede regulamentul, au chemat poliția locală.

Cu greu au reușit agenții să o potolească pe femeie și pe rudele acesteia. Până la urmă, aceștia au fost dați afară din ștrand, martorii spuând că evenimentul a determinat zeci de alte persoane să plece, de bună voie, de la locul de scăldat. Ștrandul municipal s-a deschis de-abia vineri, intrarea fiind gratuită în weekend și luni, 17 iunie.

Citiţi mai departe

Actualitate

FOTO Sute de lugojeni au venit să facă baie la ștrandul municipal în ziua inaugurării

Publicat

în

În jur de două sute de lugojeni au venit să facă baie la proaspăt deschisul ștrand municipal vineri dimineața. Anunțată de mai multe ori și amânată tot de atâtea ori, deschiderea ștrandului a avut loc în sfârșit. În primele patru zile de activitate, ștrandul va funcționa cu intrare gratuită.

În interiorul ștrandului, lugojenii dornici de relaxare și bălăceală au la dispoziție mai multe bazine și râuri acvatice în care să se bălăcească, dar și zone de bronzare, dușuri și alte facilități. Programul după care funcționează ștrandul este de la 10 dimineața la 18 după-masa.

De marți încolo, taxa de intrare la ștrand este de 5 lei pentru copii și respectiv 10 lei pentru adulți. Nu există taxă de închiriere pentru șezlonguri, acestea putând fi închiriate după regula „primul venit, primul servit”

Citiţi mai departe

Actualitate

Cât mai trebuie să aștepte lugojenii până face primăria dezinsecție

Publicat

în

Lugojenii vor mai avea de așteptat până să scape de țânțari. Primarul Francisc Boldea spune că a lansat licitația pentru dezinsecție și că probabil în circa o săptămână avionul utilitar va arunca soluția contra insectelor.

„Acum am dat drumul la achiziție. Probabil săptămâna viitoare, la sfârșitul săptămânii, dacă vremea va permite vom putea face dezinsecția cu avionul. Probabil vor fi cinci sau șase ture cu avionul. Soluția am cumpărat-o noi ca să fim siguri că va fi concentrația care trebuie. Vom face și dezinsecție și deratizare la sol, cu societatea Salprest”, a declarat Francisc Boldea.

Citiţi mai departe

Cele mai citite