Connect with us

Administrație

AJUNG? 100 de mii de lei pentru CSM Lugoj de la consiliul local in sedinta din noiembrie! Reactia lui Bogdan Paul

Publicat

în

DSC_6920În ședința de consiliu din această lună, pe masa consilierilor va ajunge o nouă rectificare bugetară, tot pozitivă, care va conține un punct referitor la Clubul Sportiv Municipal Lugoj, care se află acum într-o situație financiară gravă. Mai exact, mai multe voleibaliste ale clubului nu și-au mai primit banii de câteva luni bune, în timp ce altele nu au primit primele pentru meciurile câștigate de câțiva ani. Consilierilor le va fi prezentată propunerea de majorare a fondurilor CSM cu încă 100 de mii de lei, sumă despre care și primarul Boldea spune că este, din păcate, una prea mică pentru problemele financiare actuale ale clubului.DSC_7806

„Știm că este o sumă mică și știm că nu se vor rezolva toate problemele, în special cele de la volei, dar trebuie să ajutăm cumva. Bugetul pe acest an al clubului sportiv a fost de 11 miliarde de lei vechi, însă cumva acești bani nu au fost de ajuns, deși calculele inițiale arătau că vor fi mai mult decât suficienți”, a declarat astăzi primarul Francisc Boldea.

DSC_7759

În realitate, problema clubului ca întreg este una mult mai… serioasă din punct de vedere financiar. „Momentan nu am toate datele, le voi avea în curând, dar această sumă pe care sperăm să o primim nu acoperă nici măcar problemele financiare ale echipei de volei, secție care folosește cei mai mulți bani, în niciun caz cele ale clubului în general. Nu mai vorbim deci de celelalte secții, care au fost și ele implicate în competiții și așteaptă acum să își primească banii”, ne-a declarat Bogdan Paul, directorul Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

3 Comments

3 Comments

 1. adrian

  12 noiembrie 2013 at 19:46

  nu ajung, raspuns scurt

 2. boro

  12 noiembrie 2013 at 22:41

  Că ajung, că nu ajung, din păcate Bogdan e neputincios în această situaţie. Sunt curios ce promisiuni i-a făcut primarul când şi-a depus candidatura la şefia CSM Lugoj?, sau mai rău, după aceea… Este o situaţie dificilă, iar nimeni nu-şi asumă acest lucru. Mai ales principalul vinovat…Care de un an şi jumătate amăgeşte întrg oraşul. În acest caz sunt duşi cu zăhărelul jucătoarele şi cei de pe banca tehnică…Dar este posibil la iarnă să avem deznodământul final. Ori labal, ori la spital ( după clasica expresie ) !

  • boro

   13 noiembrie 2013 at 15:04

   Îmi cer scuze pentru micile greşeli de redactare !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Demers important pentru reconstrucția stadionului. Consilierii locali discută proiectul

Publicat

în

Consilierii locali din Lugoj sunt chemați joi, în ședința Consiliului Local Lugoj, pentru mai multe proiecte care urmează să fie discutate. Unul dintre cele mai importante este cel legat de aprobarea alipirii, într-o singură parcelă în suprafaţă totală de 76.138 m.p. a unor imobile – terenuri aparţinând domeniului privat al municipiului Lugoj. Este vorba despre terenurile dintre fosta autogară și malul râului Timiș, unde în trecut a funcționat un teren de fotbal.

Alipirea terenului, într-o singură suprafață, se face pentru că Primăria Lugoj a depus un proiect la Compania Națională de Investiții(CNI) pentru finanțarea reconstrucției stadionului. După cum susține primarul Francisc Boldea, pe terenul de la fosta autogară este necesară construcția bazei de antrenament, obligatorie în proiectul depus de primărie.

“Acolo trebuie să avem o suprafață compactă. Proiectul pentru noul stadion conține și o bază de pregătire și de antrenament. Asta înseamnă un stadion cu 500 de locuri, cu teren de fotbal și de handbal, practic tot ce înseamnă o bază de antrenament. Noi suntem deja în lista de sinteză, prinși cu proiectul, la CNI, altfel nu ne cereau să facem aceste demersuri. Stadionul mare va avea 5.000 de locuri , cu tot ce înseamnă el: nocturnă, tribune noi, vestiare, tabelă nouă și așa mai departe”, spune Francisc Boldea.

Primarul Lugojului spune că se așteaptă ca, până la sfârșitul acestui an, proiectul să primească acceptul și finanțarea de la CNI, iar de anul viitor să înceapă lucrările.

Citiţi mai departe

Administrație

Primăria Lugoj anunță că suspendă audiențele. Care este motivul invocat

Publicat

în

Primăria Municipiului Lugoj anunță că suspendă alegerile pe perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

“Având în vedere organizarea alegerilor prezidențiale, Primăria Municipiului Lugoj anunţă suspendarea audienţelor în perioada 14.10.2019 – 22.11.2019”, au comunicat reprezentanții primăriei, printr-un comunicat de presă.

Primarul Francisc Boldea susține că reglementările legale legate de campania electorală l-au obligat să ia această decizie.

„Așa spune legea, că în perioada campaniilor electorale nu se țin audiențe. Le vom relua imediat după turul al doilea. Vor fi ținute mai departe de primar, viceprimar și secretarul general al primăriei”, a declarat Francisc Boldea.

Citiţi mai departe

Administrație

Interzis la spart străzi în Lugoj! Doar până la primăvară

Publicat

în

Primăria Municipiului Lugoj anunţă că, începând cu data de 01.11.2019, nu se mai eliberează acordul pentru  executarea lucrărilor de branşamente şi racorduri subterane pe domeniul public cu carosabil asfaltat şi pavat solicitate de persoanele fizice şi juridice pe baza autorizaţiilor de construire.

„E o decizie pe care o dăm în fiecare an. Până în 15 martie nu se mai fac intervenții în carosabil, pentru că în această perioadă sunt foarte greu de reparat”, a spus Francisc Boldea. Cei care doresc informații suplimentare pot obţine de la Primăria Municipiului Lugoj, Biroul Tehnic,  Avize, Control Urban, camera 211, etaj II, telefon 0256/352240, zilnic intre orele 8.00 – 16.00. Fax 0256/350393, e-mail :contact@primarialugoj.ro.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite