Connect with us

Lugoj

A inceput FINALA! Minivoleibalistele lugojence lupta pana duminica pentru titlul suprem pe teren propriu

Publicat

în

poster-minivolei-1Luptăm pentru câștigarea finalei naționale de minivolei! CSȘ Lugoj, echipa care până în ultima fază a competiției a avut un parcurs curat, câștigând tot ce a prins în cale, este acum gata să înceapă ultima parte a întrecerii. În urma ședinţei tehnice a Turneului Final de Minivolei, programat între 4 şi 6 aprilie 2014 la Lugoj, s-a stabilit ordinea meciurilor din grupe. Astfel, în grupa I, din care fac parte Pro Volei Botoşani, CSŞ Braşov, CSŞ Tîrgovişte şi CSŞ Sibiu, se va juca vineri, 4 aprilie, de la ora 9:30, meciul Pro Volei Botoşani – CSŞ Braşov, de la ora 11:30 partida CSŞ Sibiu – CSŞ Tîrgovişte, ora 16:00, CSŞ Braşov – CSŞ Tîrgovişte, iar de la ora 18:00 va avea loc partida Pro Volei Botoşani – CSŞ Sibiu.

Sâmbătă, 5 aprilie 2014, sunt programate meciurile CSŞ Sibiu – CSŞ Braşov de la ora 9:30 și CSŞ Tîrgovişte – Pro Volei Botoşani de la 11:30. Grupa I va evolua în Sala Sporturilor „Lavinia Miloşovici”. Grupa a II-a, formată din CSŞ Lugoj, Dinamo Bucureşti, LPS Mircea Eliade Bucureşti şi CSŞ 2 Baia Mare, va juca vineri, 4 aprilie 2014, când de la ora 9:30 are loc partida LPS Bucureşti – CSŞ Baia Mare, de la ora 11:30 meciul CSŞ Lugoj – Dinamo Bucureşti, de la 16:00, CSŞ Baia Mare – Dinamo Bucureşti, iar de la 18:00 se vor întâlni LPS Bucureşti – CSŞ Lugoj.

Sâmbătă, 5 aprilie 2014, ziua începe cu partida de la ora 9:30, dintre Dinamo Bucureşti – LPS Bucureşti și continuă cu cea de la 11:30, dintre CSŞ Lugoj – CSŞ Baia Mare. Programul ulterior fazei grupelor va fi publicat la finalul acestor meciuri.lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

Citiţi mai departe
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lugoj

Prima campanie din 2019 de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0 Timiș

Publicat

în

RETIM Ecologic Service SA împreună cu ADID Timiș anunță debutul unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0, adică  în municipiul Lugoj, orașele Buziaș și Recaș, precum și comunele Balinț, Belinț, Bara, Bogda, Brestovăț, Boldur, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Topolovățu Mare și Victor Vlad Delamarina.

Punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, sunt menționate în tabelurile alăturate.

Cetățenii din aceste localități vor putea depune prin aport voluntar, în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare menționate, deșeurile voluminoase și periculoase.

Deșeurile voluminoase sunt: piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile electrice și electrocasnice, etc. Deșeurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).

Deșeurile periculoase sunt: ambalaje de la produse de igienizare, baterii și acumulatori portabili, ambalaje de la vopseluri pe bază de ulei, ambalaje de spray-uri şi de la produse utilizate în amenajări interioare, etc.). Deșeurile nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).

Nu se colectează deșeurile electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere, etc.)!

Deșeurile voluminoase și periculoase se păstrează în gospodărie până în momentul depunerii voluntare la punctul de colectare și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

RETIM Ecologic Service SA împreună cu ADID Timiș anunță debutul unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0, adică  în municipiul Lugoj.

RETIM Ecologic Service SA împreună cu ADID Timiș anunță debutul unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase și periculoase în zona 0, adică  în municipiul Lugoj.

Vezi în acest tabel programul de ridicare

Citiţi mai departe

Lugoj

O lugojeancă e dată dispărută. Cine a văzut-o e rugat să sune la 112

Publicat

în

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei femei, de 32 de ani, dispărută de pe raza municipiului Lugoj.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 32  de ani, din Lugoj. La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 14:00,  BOBRIUC ANDREEA FLORENTINA  ar fi plecat voluntar de la domiciliul său situat pe strada Huniade , din  municipiul Lugoj,  judeţ Timiş, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, 55 kg, păr lung şaten, ochi albaștri, faţă ovală.  La data dispariției, femeia purta o geacă neagră,pulover roşu,pantaloni tip blugi şi încălţăminte sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Citiţi mai departe

Lugoj

Primăria Lugojului vrea finanțări europene de peste 11,6 milioane de euro

Publicat

în

Viceprimarul Lugojului, Cristian Galescu a anunțat că, în acest an, Primăria vrea să obțină finanțări nerambursabile în valoare totală de 54.401.620 lei. Banii ar fi necesari pentru realizarea a patru proiecte

“Pe finalul anului 2018 Primaria Municipiului Lugoj a depus 4 noi proiecte pentru finantare din fonduri europene nerambursabile , speram ca anul 2019 să aducă aprobarea şi începerea implementării lor precum şi a următoarelor proiecte pe care le avem în vedere pentru a fi depuse pe parcursul acestui an”, a arătat Galescu.

Este vorba despre proiectul privind cumpărarea a nouă autobuze electrice, cu trei stații de încărcare lentă și nouă stații de încărcare rapidă, în valoare proiect 20.645.000 lei. Un alt proiect este pentru Centru Cultural Multifuncțional de la fosta cazarmă de pe strada Banatului. Valoare este de 23.205.672. Al treilea proiect privește realizarea Ghișeului Unic la Primăria Municipiului Lugoj și are o valoare de 3.999.951 lei. Ultimul proiect este pentru contruirea unei noi sali de sport la Colegiul Tehnic Valeriu Braniste, în valoare de 6.550.997 lei.

Citiţi mai departe

Cele mai citite

%d blogeri au apreciat: