Connect with us

Administrație

11000 de lei, atat va plati o asociatie din Lugoj pentru castrarea si vaccinarea a 100 de caini din Tapia si Maguri

Publicat

în

caini adapost free amely 2007 club lions danemarca 3000 de euro donatii 4 iunie 2013 lugojeanul (1)100 de câini fără stăpân din Tapia şi Măguri vor fi castraţi, vaccinaţi şi microcipaţi de către Asociaţia „Free Amely 2007” din Lugoj, asociație ce va suporta și nota de plată în această operațiune, ce se ridică la 11000 de lei, adică 100 de lei pentru fiecare patruped. Acţiunea, demarată în colaborare cu Primăria Lugoj şi cu ajutorul unei asociaţii veterinare din Oradea, are ca scop stoparea înmulţirii câinilor fără stăpân şi alungarea lor din unele cartiere din oraş.

Operațiunea începe luni, 4 noiembrie, când vor fi castraţi cel puţin 100 de câini, care au mai mult de 6 luni de viață. “Este important ca lumea să ştie despre această acţiune şi să profite de faptul că noi o facem gratuit, iar cei care nu vor să-şi sterilizeze acum câinii vor fi obligaţi să o facă în viitor, însă pe cheltuiala lor”, a declarat pentru ziarul Actualitatea Elena Balaj, preşedinta asociaţiei „Free Amely 2007” Lugoj.

Gammet 2000
Citiţi mai departe
2 Comments

2 Comments

  1. caini maidanezi

    29 octombrie 2013 at 14:03

    Foarte bine, asta e intr-adevar o masura adevarata, printre putinele ONG-uri care fac cu adevarat ceva. Perfect adevarat insa si faptul ca, atata timp cat “izvorul” aparitiei cainilor maidanezi nu este stopat, celelalte solutii sunt doar temporare. Izvorul, recte abandonul si reabandonul (asa zisa “adoptie” dupa care cainele este rearuncat in strada) cainilor, este cel asupra caruia trebuie actionat cu fermitate.

    De asemenea, important este ca noi, cetatenii, sa raportam/sesizam orice agresiune ale cainilor maidanezi; online (www.caini-maidanezi.info) sau in mod oficial la adresele oficiale (ASPA, primarie, etc).

  2. Pingback: 11000 de lei, atat va plati o asociatie din Lugoj pentru castrarea si vaccinarea a 100 de caini din Tapia si Maguri - ZeroMaidanezi.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

S-au încheiat lucrările la toboganul de la ștrand. Când ar putea fi dat în folosință

Publicat

în

Bazinul cu tobogane de la ștrandul din Lugoj rămâne închis cel puțin până la finalul lunii iulie. Reprezentanții Primăriei Lugoj a anunțat că în aceste zile că lucrările s-au încheiat și în prezent se află în probe.

„Pentru punerea în folosință a toboganului din incinta Ștrandului Municipal, precizăm că în această săptămână au fost finalizate probele la bazinul cu topogane, urmând ca săptămâna viitoare să se facă recepția și imediat darea lui în folosință”, au transmis reprezentanții Primăriei Lugoj, printr-un comunicat de presă.

 

 

 

Citiţi mai departe

Administrație

Șapte familii din Lugoj au primit locuințe ANL. Încă trei apartamente sunt libere

Publicat

în

Primăria Lugoj a anunțat printr-un comunicat de presă că s-a făcut repartizarea locuințelor vacante de la blocul ANL de pe strada Caransebeșului scara 1.

Au fost libere șapte apartamente, dintre care șase cu o cameră și un apartament cu două camere. Acestea au fost repartizate în funcție de pozițiile ocupate pe lista de priorități aprobată de Consiliul Local Municipal Lugoj.

„În ordinea punctajului, persoanele de pe lista aprobată de Consiliul Local, au fost contactate și chemate la sediul primăriei unde au putut să aleagă unul dintre cele șapte apartamente libere. Dintre cele 10 persoane care au venit, doar patru au acceptat repartiția, astfel încat, trei apartamente sunt în continuare libere. În perioada următoare procedura se va repeta astfel încât să se repartizeze și celălalte apartamente”, se arată în comunicatul de presă.

 

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Francisc Boldea:”Până în 15 august, pe drumurile din Lugoj nu va mai fi nicio groapă”

Publicat

în

Starea drumurilor din Lugoj este una dintre cele mai mari nemulţumiri ale lugojenilor, care nu ezită să îşi arate supărarea pe reţele de socializare. Aplicaţia de reclamaţii a primăriei a înregistrat zeci de sesizări pe această temă.

Primarul Francisc Boldea spune că Meridian 22 a început deja lucrările de reparaţii pe drumurile din cartiere şi promite că în aproximativ o lună nu va mai exista nicio groapă pe şoselele din municipiu.

„Am pornit de pe Buziașului și toate cele 93 de străzi din oraș vor fi plombate. Toate străzile cu gropi vor fi reparate, până în 15 august nu va mai fi nicio gropă. Se află ân stadiul de licitație și lucrare de asfaltare a zonei centrale, pornind de la Școala 4, Primărie, Universitate, până la Mol și înapoi, pe centru, la Primărie”, susține primarul Lugojului.

Primarul Lugojului spune că a renunţat la ideea de a mai colora asfaltul de pe străzile centrale a oraşului, în bordo sau verde, așa cum intenționa să-l facă, din cauză că după orice plombare asfaltul ar fi de altă nuanţă.

Citiţi mai departe

Cele mai citite