Connect with us

Actualitate

11 Septembrie, vrajeala secolului

Publicat

în

911-september-11th-attacksClipul de mai jos nu este o teorie a conspiratiei. In 2010, un grup de oameni de stiinta s-au intalnit la Toronto, in Canada, acolo unde timp de mai multe zile au avut loc celebrele „Toronto Hearings”, „Marturiile din Toronto”, legate de evenimentele petrecute in data de 11 septembrie 2001 în New York, cand cele doua turnrui gemene au fost doborate.

Peste un miliard de oameni au urmarit atunci, in direct, prabusirea celor doua turnuri. Ani la randul, americanii au tot incercat sa vina cu explicatii despre ce s-a intamplat acolo, desi imaginile, martorii si fortele de ordine care au participat la tragedie aveau o parere comuna, aceea ca atacurile au fost comandate tocmai de americani, pentru a avea un motiv sa inceapa razboiul din Irak.

Ca tot e vineri si e 11 septembrie, daca aveti doua ore mai spre seara din timpul vostru si va pasioneaza tot ceea ce tine de ce s-a intamplat in 2001 in fata intregii lumi, va rog sa urmariti documentarul de mai jos. E lung, obositor, stiu, dar raspunde la toate intrebarile pe care vi le-ati pus daca ati urmarit prabusirea turnurilor la televizor si nu ati inteles deloc cum a fost posibila.

Happy 9/11 America, the day you bombed yourself and then bombed the Middle East for the next decade!

Citiţi mai departe
2 Comments

2 Comments

 1. victor L

  14 septembrie 2015 at 20:54

  Atit de tinar si atit de plin de idei a la baba Safta de la capul satului 😛

  • Lugojeanul

   14 septembrie 2015 at 22:22

   Nu sunt idei, sunt fapte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Circ cu pirande și poliție la proaspăt deschisul ștrand al Lugojului. Au intrat în bazin cu hainele pe ei

Publicat

în


Circ fără bani la proaspăt inauguratul ștrand municipal al Lugojului. Plin până la refuz duminică după-masa, ștrandul a fost scena unui scandal iscat de câteva femei de etnie romă, care au venit la scăldat cu copiii lor. După ce una dintre femei a intrat în apă îmbrăcată, ca să se asigure că fiul ei este bine, salvamarii de la ștrand au fluierat-o pentru a părăsi bazinul.

Atât i-a trebuit acesteia pentru a începe scandalul. Femeia, despre care martorii spun că au văzut-o de multe ori vânzând țigări în piață, a început să se ia la ceartă cu toată lumea, mai ales cu salvamarii. Aceștia, văzând că femeia nu se potolește și nu își ia copilul din bazin, acesta nepurtând slipi de baie așa cum prevede regulamentul, au chemat poliția locală.

Cu greu au reușit agenții să o potolească pe femeie și pe rudele acesteia. Până la urmă, aceștia au fost dați afară din ștrand, martorii spuând că evenimentul a determinat zeci de alte persoane să plece, de bună voie, de la locul de scăldat. Ștrandul municipal s-a deschis de-abia vineri, intrarea fiind gratuită în weekend și luni, 17 iunie.

Citiţi mai departe

Actualitate

FOTO Sute de lugojeni au venit să facă baie la ștrandul municipal în ziua inaugurării

Publicat

în

În jur de două sute de lugojeni au venit să facă baie la proaspăt deschisul ștrand municipal vineri dimineața. Anunțată de mai multe ori și amânată tot de atâtea ori, deschiderea ștrandului a avut loc în sfârșit. În primele patru zile de activitate, ștrandul va funcționa cu intrare gratuită.

În interiorul ștrandului, lugojenii dornici de relaxare și bălăceală au la dispoziție mai multe bazine și râuri acvatice în care să se bălăcească, dar și zone de bronzare, dușuri și alte facilități. Programul după care funcționează ștrandul este de la 10 dimineața la 18 după-masa.

De marți încolo, taxa de intrare la ștrand este de 5 lei pentru copii și respectiv 10 lei pentru adulți. Nu există taxă de închiriere pentru șezlonguri, acestea putând fi închiriate după regula „primul venit, primul servit”

Citiţi mai departe

Actualitate

Cât mai trebuie să aștepte lugojenii până face primăria dezinsecție

Publicat

în

Lugojenii vor mai avea de așteptat până să scape de țânțari. Primarul Francisc Boldea spune că a lansat licitația pentru dezinsecție și că probabil în circa o săptămână avionul utilitar va arunca soluția contra insectelor.

„Acum am dat drumul la achiziție. Probabil săptămâna viitoare, la sfârșitul săptămânii, dacă vremea va permite vom putea face dezinsecția cu avionul. Probabil vor fi cinci sau șase ture cu avionul. Soluția am cumpărat-o noi ca să fim siguri că va fi concentrația care trebuie. Vom face și dezinsecție și deratizare la sol, cu societatea Salprest”, a declarat Francisc Boldea.

Citiţi mai departe

Cele mai citite